oooohh misler gibi,başak kadını seniiiyerimseniben
Canım renkliler ve beyazlar ayrı ya,bebekler için deterjanları da ayrı mı kullanıyorsun?Ne tavsiye edersin?
Bir de o makine sadece onlarınkiyle doluyor mu,kendilerininkiyle beraber de atıyor musuun?
desene pek uslular seninkiler işalllah bizimkilerde öyle uslu olur yemeğimizide temizliğimizide yaparız
ben sizden cok daha yeni ikiz hamilesi oldugum icin sanırım kimse beni pek iplemiyor
Canım doktorlar akıntıuyı sevmiyorlar.Yani kaşıntı da varsa mantar da olabilir,pek iyi bişey değil.Üçlütarama için daha erken değil mi?Ne yapıyoarlr bu üçlüde?
esterya böyle bişey yazmış çok üzüldüm yaaa,
hızlı akmış bugün sohpet,kız arada kalmış galibaa:kedi:
dırımkızı o halde bir biberon sterilzatörü almalı mı kesin,şartmı yani?
hacışakirin o tozu makine için demi,yumuşatıcısı da mı ayrı yaaw?
ağız bezlerini nerdne aldın dirimcim
Kızlar bu sebamedin genital bölge için jeli var hamilelikte kullanılırmı acaba?
Ha ayrıntılı dersen o zaman oldu..Doktora gidene kadar bişey olmaz herhalde dimi yaCnm üçlü tarama dediği detaylı ultrason galiba bütün organları tek tek inceleniyor herhalde benim bildiğim ,zaten bizlere kan testi yapılmıyor,en geç 22. haftaya kadar yapılıyor sanırım...
Of yaaaa,ben bu topiği açtım ilk 2 hafta doğru düzgün mesaj yazan bile olmadı,ki topik bu.Olabiliyor,böyle olmaz kii:1no2:esterya cnm hassas yawww
evet cnm yumuşAtıcısıda ayrııııı
veeee strelize o benim can damarım 15 biberon var ve deterjanla yıkanmıyor kaynatmaya can dayanmaz o makinayı alın kızlarrrrr aslaaaaaaaaa pişman olmazsınız benim kocam inat etti almadı sen eözirecen belki dedi ....ama sart oldu arkadasım yolladı bana kraftın çok güsel bişeyy ....
15 biberon muuu:1shok:
AY dırımkızı sen yazdıkça ben şok oluyorum yaaa,yavaş yavaş acıtmadan yaz barikaydirigubbakcemile3
Benim eşim de ne gerek var diyor,ben de sallıyordum açıkçası.Bir bakayım ona da..
Sağol canımm..
Ya bu arada dünkü "ahmiş" başlığı hatasını yine sen mi düzelttirdin:kedi:kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu sebamedin genital bölge için jeli var hamilelikte kullanılırmı acaba?
Ha ayrıntılı dersen o zaman oldu..
Ayrıntılı 21-24. haftalarda oluyor diye biliyorum ama:sm_confused:..
Of yaaaa,ben bu topiği açtım ilk 2 hafta doğru düzgün mesaj yazan bile olmadı,ki topik bu.Olabiliyor,böyle olmaz kii:1no2:
evet cnm yumuşAtıcısıda ayrııııı
veeee strelize o benim can damarım 15 biberon var ve deterjanla yıkanmıyor kaynatmaya can dayanmaz o makinayı alın kızlarrrrr aslaaaaaaaaa pişman olmazsınız benim kocam inat etti almadı sen eözirecen belki dedi ....ama sart oldu arkadasım yolladı bana kraftın çok güsel bişeyy ....
15 biberon muuu:1shok:
AY dırımkızı sen yazdıkça ben şok oluyorum yaaa,yavaş yavaş acıtmadan yaz barikaydirigubbakcemile3
Benim eşim de ne gerek var diyor,ben de sallıyordum açıkçası.Bir bakayım ona da..
Sağol canımm..
Ya bu arada dünkü "ahmiş" başlığı hatasını yine sen mi düzelttirdin:kedi:kaydirigubbakcemile3
cnm inş. bol sütün olurda biberona gerek kalamaz diyecem ama cnm yinede iki çocuğu emzirmek zor ben sağdım verdim hep çünki emerken yoruluyolar doymuyolar eee yemezse sarılık oluyor küçük olduklarından daha zorluk oluyorr off anlatılcak çok ley var
ben sütüm olsada emziremezdim sağıp biberonla verirdim yanii...ee biberonda iki tane yetmiyor cnm benim kocada almadı ben 2 tane aldım babamda almıştı ikitane 4 taneydi sonra eşim tıpış tıpış almaya gittii
yok cnm baslığı ben düzelttirmedimm mod görmüştür
cnm ben kullanamadım.....ama doktourna sor akıntı için günde 4 kere çamaşır değiştirdim hiçbi şekilde bez koymadım iyi olmuyorr
Bende bez yada yaprak kullanmıyorum onlar daha kötü yapıyor ama günde3 kez değiştiriyorum çamaşırımı,sebamed bikaç kez öyle üstten yıkadım ama bundan sonra yıkamıyım o zaman bende..
Hymarry hosgeldİn bu arada merak ettİk kızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?