Canım maşallah,ne güzel ben de rüyamda bir kız bir erkek görmüştüm,ama i,ki kızım var kısmetse,bana pek malum olmamış yanikaydirigubbakcemile3kızlar az öncee çocuklar için günlük tutuyordum sonra kanamaydı vs. vs. yazmadım orada 27 ekimde yazdığım bir yazı var rüya görmüşüm ve iki erkek olduklarını görmüşüm biriniz daha büyük biriniz daha küçüktünüz demişimmm şoktayım kızlarr şoktaaaa yüce rabbim bana malum etmişşşş yaaa
Aaaaaa angel hayretim şaştı vallakafamçokkarıştı,nasılsınız kızlar biz iyiyiz cok şükür kızlar benimkinin ikiside erkekmiş %90 dedikleri kıs degil erkekmiş hayırlısı siz nasılsınız.......
Allah ağzının tadını arttırsın inşallah canımmwavycım ben elevıt ve fobıol alıyorum su an sanırım ılerde farklı verecektır......................ya bıde benım ağzımın tadı cok kotu ne yesem ıkı dakka sonra acı bı tat oluyo ağzımda sızdede bölemı ya.........ınş gecer
Valla ben hangi markanın kokusunu beğenirsem onu alıcam,hiiiç öyle şu olsun bu olsun takıntım hiç yok..kızlar bebek bakımı için hangi markayı tercih edeceksiniz...şampuan,ıslak mendil,nemlendirici,sabun vsCADIARZU
wavy ben biten şampuan kutularını da sana kargolayayım en azındankinder canım hoş geldin. ben bilmişyom valla. ben daha bişeycik almadım karar vermedim. ay nolcek benim bu halim((
Burdayyyyyıııımmdelikafadulden,eşim evde de sabah pek taklıamadım,evim toz tutmuşş,o işe girdim..HYMARRY NERDE BU ARADA.....UYUYAMI KALDIKİ KIZLARIYLAfisfisfis
Burdayım canımmm,herkesi öpüyorumma.s.hymaryy nerdesin merak ediyoruz seni
kinder canım hoş geldin. ben bilmişyom valla. ben daha bişeycik almadım karar vermedim. ay nolcek benim bu halim((
bende senden farksız değilim çok çabuk yoruluyorum...dün iş çıkışı eşimle biraz dolaşayım dedim 20 mt yürüdüm hadi dönelim evimize dedim.nasıl iş anlamış değilim...sanki fırt diye düşücekler öyle geliyo zaten bende panik atakta vardı geçmişten kalma resmen yeniden tetikliyo beni üffff çok sinir..kafamçokkarıştı..bizim mobilyaları kayınpeder alacak.ağustos 15 gibi alırız diyo.ona bile takıldım mobilyaların gelmasi 1 ayı buluyormuş eeee eylül 15 etti duvar kağıdı yapılacak ,halısı alınacak daha bii sürü çıkar ıvır zıvır delirecem...laelaelaelaelae
canım hymarry nin eşinin çalışma saatleri bu ay değişmişti sanırım gündüzleri evde oluyor o yüzden katılamıyor olabilir..HYMARRY NERDE BU ARADA.....UYUYAMI KALDIKİ KIZLARIYLAfisfisfis
kızlar sizler kaçıncı haftanızda doğum iznine ayrıldınız bide doğum iznine ayrılırken nasıl işlemlerden geçtiniz devlet hastanesine gidip muayne oluyosunuz onlarda size 40 hafta doğum hesaplayarakmı izin yazıyo yoksa ikiz diye 36 haftalıktan mı hesaplıyo doğumu 10 ar hafta izin dimi 10 önce 10 sonra
hoşbulduk canıııımmopuyorumnanaktan,arada oluyor öyle tutukluk..hoşgeldin hymarry kaydirigubbakcemile5(ya niye gülümsemeler çıkmıyo bende yazısı çıkıyo ?)
Canım devlet yada özel kurumunun isteğine göre değpişiyor.Benim kurumum doktorun bir boş kağıda yazı ve kaşesini bile dikkate alıyordu,fakat seninki nasıl istiyor,bir sor canım..26. haftada ayrılıyosam süper ya ne kalmışkı 21 hafta :) illa devlet hastanesi olması laızm dimi ben özel muaynehaneye gidiyorumda
günaydınlar biz kalktık ama çok sıcak diye çocukları yıkadım pakladım ağız mendillerini çamaşır suyuna bastırdım sonra durulattım şimdi çamaşırlarıyla yıkıyorum .....sonra renkli yıkayacam ....
kahvaltı yaptık kayananam çamaşır katlıyor şimdi bende pc deyim
Dİrİmcİm demek İkİzlerden vakİt kalıyo pc baŞına oturabİlİyosun bu bana umut verdİ vallaha
Kızlar benim bayağı bir akıntım oluyor sarıya yakın bir renk ama koku yok arada birde kaşıntı oluyor sizlerde durum nasıl yarın dr kontrolüm vardı ama gidemicem drum tatile çıkmış hem akıntıyı sorucaktım hemde üçlü tarama yapılcaktı....
evet cnm ben hep buradayım hymaryy biliyor yemeğimi çamaşırımı üyümü yapıyorum çocuklarıda yanlız bakıyorum.......sadece temizlik yapamıyorum ....onuda kadın haftada bir yapıyor ....habersiz misafir kabul etmiyorum habersiz gelen ortama bişey diyemez iki çocuk olunca dağılıyor hemen toplanmıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?