Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canan bılmıyorum valla...............ınş bı yolu olacak............ınş sağlıkla gelsınler de .........zor olucak ama hayırlısı ınş................eevet ya hymary uyuyomu kızlar................

kızlar sizler kaçıncı haftanızda doğum iznine ayrıldınız bide doğum iznine ayrılırken nasıl işlemlerden geçtiniz devlet hastanesine gidip muayne oluyosunuz onlarda size 40 hafta doğum hesaplayarakmı izin yazıyo yoksa ikiz diye 36 haftalıktan mı hesaplıyo doğumu 10 ar hafta izin dimi 10 önce 10 sonra

Selaaaaamm beni arayan soran olmuş,geldim :lepi:
Ben burda oluyorum,sizi bekliyorum,ben yokumsiz kaynatmışsınız olmaz ki yawwkaydirigubbakcemile3
Canım maşallah,ne güzel ben de rüyamda bir kız bir erkek görmüştüm,ama i,ki kızım var kısmetse,bana pek malum olmamış yanikaydirigubbakcemile3
nasılsınız kızlar biz iyiyiz cok şükür kızlar benimkinin ikiside erkekmiş %90 dedikleri kıs degil erkekmiş hayırlısı siz nasılsınız.......
Aaaaaa angel hayretim şaştı vallakafamçokkarıştı,
hayırlısı olsun ama bir erkek bir kıza çok alışmıştık demi
Allah ağzının tadını arttırsın inşallah canımm
kızlar bebek bakımı için hangi markayı tercih edeceksiniz...şampuan,ıslak mendil,nemlendirici,sabun vsCADIARZU
Valla ben hangi markanın kokusunu beğenirsem onu alıcam,hiiiç öyle şu olsun bu olsun takıntım hiç yok..
Öyle zor bulunan markaları bir alırsınız iki alırsınız sonra bir marka için de bişlmem nereye gidemeyeceğiniz için yine çok bilinene dönersiniz.Ben işin ayrıntısında değilim.Bir niveanın şampuanını kokladımm geçende,ayyy sanki yavrularımı kucağıma almış gibi oldum,aldım koca bi şampuan ne olcakk
kinder canım hoş geldin. ben bilmişyom valla. ben daha bişeycik almadım karar vermedim. ay nolcek benim bu halim((
wavy ben biten şampuan kutularını da sana kargolayayım en azından
HYMARRY NERDE BU ARADA.....UYUYAMI KALDIKİ KIZLARIYLAfisfisfis
Burdayyyyyıııımmdelikafadulden,eşim evde de sabah pek taklıamadım,evim toz tutmuşş,o işe girdim..
hymaryy nerdesin merak ediyoruz seni
Burdayım canımmm,herkesi öpüyorumma.s.

kinder canım hoş geldin. ben bilmişyom valla. ben daha bişeycik almadım karar vermedim. ay nolcek benim bu halim((

Cnm valla bende hiçbirşey almadım ne zaman almalıyım bilmiyorum 20. haftayıda bir geçiyim Allahın izniyle o zaman ilk doğduklarında en lazım olacak şeyleri almayı düşünüyorum hatta oda,puset bunları doğduklarında yaparım diyorum onlar bir doğsunda herşeyleri olur zaten...

ay canım dikkat et kendine. bende de panik atak vardı. atlatmıştım ama hamilelikte bi kaç kez yokladı beni. inşallah tekrar depreşmez. alalh düşmanımın başına vermesin( bide migren var bende .ay çürük elma mıyım neyim(
ay ben bi don bile almadım daha. he4rkes erken erken demiyormu bide kafayı yicem yaalaelaelaelaelae

HYMARRY NERDE BU ARADA.....UYUYAMI KALDIKİ KIZLARIYLAfisfisfis
canım hymarry nin eşinin çalışma saatleri bu ay değişmişti sanırım gündüzleri evde oluyor o yüzden katılamıyor olabilir..

Canım ben doğum iznime ayrılamadım bile,öğretmenin tatil oldu direk fakat bildiğim prosedür şöyle..
40 hafta üzerinden ikiz gebelikte 10 hafta öncesinden izin hakkın başlıyor.Fakat doktorun bir rapor yazıyor,ikiz gebelik dolayısıyla doğum 36 hafta üzerinden gerçekleşecektir.Bu yüzden doğum öncesi iznin 26.haftaya çekilmesi hususunda..
Dolayısıyla doktorunun raporuyla 26.haftada izne ayrılabilyorsun canım..

26. haftada ayrılıyosam süper ya ne kalmışkı 21 hafta :) illa devlet hastanesi olması laızm dimi ben özel muaynehaneye gidiyorumda

günaydınlar biz kalktık ama çok sıcak diye çocukları yıkadım pakladım ağız mendillerini çamaşır suyuna bastırdım sonra durulattım şimdi çamaşırlarıyla yıkıyorum .....sonra renkli yıkayacam ....

kahvaltı yaptık kayananam çamaşır katlıyor şimdi bende pc deyim

hoşgeldin hymarry kaydirigubbakcemile5(ya niye gülümsemeler çıkmıyo bende yazısı çıkıyo ?)
hoşbulduk canıııımmopuyorumnanaktan,arada oluyor öyle tutukluk..
26. haftada ayrılıyosam süper ya ne kalmışkı 21 hafta :) illa devlet hastanesi olması laızm dimi ben özel muaynehaneye gidiyorumda
Canım devlet yada özel kurumunun isteğine göre değpişiyor.Benim kurumum doktorun bir boş kağıda yazı ve kaşesini bile dikkate alıyordu,fakat seninki nasıl istiyor,bir sor canım..

Kızlar benim bayağı bir akıntım oluyor sarıya yakın bir renk ama koku yok arada birde kaşıntı oluyor sizlerde durum nasıl yarın dr kontrolüm vardı ama gidemicem drum tatile çıkmış hem akıntıyı sorucaktım hemde üçlü tarama yapılcaktı....

kızlar doktorlar sebametin şampuanını sabununu öneriyo bende aldım ama önce testır dalin felan vardı onları kullanıyorum ...bişeycik olmuyorrrrr .....ama sebamet isteniyor....

ıslakmendilde canbebe bebedor kullanıyorum

oooohh misler gibi,başak kadını seniiiyerimseniben
Canım renkliler ve beyazlar ayrı ya,bebekler için deterjanları da ayrı mı kullanıyorsun?Ne tavsiye edersin?
Bir de o makine sadece onlarınkiyle doluyor mu,kendilerininkiyle beraber de atıyor musuun?

Dİrİmcİm demek İkİzlerden vakİt kalıyo pc baŞına oturabİlİyosun bu bana umut verdİ vallaha

evet cnm ben hep buradayım hymaryy biliyor yemeğimi çamaşırımı üyümü yapıyorum çocuklarıda yanlız bakıyorum.......sadece temizlik yapamıyorum ....onuda kadın haftada bir yapıyor ....habersiz misafir kabul etmiyorum habersiz gelen ortama bişey diyemez iki çocuk olunca dağılıyor hemen toplanmıyorr

Canım doktorlar akıntıuyı sevmiyorlar.Yani kaşıntı da varsa mantar da olabilir,pek iyi bişey değil.Üçlütarama için daha erken değil mi?Ne yapıyoarlr bu üçlüde?

Vallaha maşşallahh 41 kere yavrularına daaa,sana daa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…