kirpicim günaydın cnaım....evet bugün kontrol var...inşaallah hayırlı güzel haberlerle gelirim...
biliyormusun üzülüyorum galiba kızlarım bende ayrılacak diyemafoldumben
bir taraftan seviniyorum doğacaklar kucağıma alcam öpüp koklicam diyezemuszemus
bide korkuyorum bi aksilik olacak diyeeyvahedigeldismile
delimiyim neyim ben yaaaaklinialirimsmile
hıtucıııııı canııımmmm hadı gozun aydın.kız benden once dogurucaksınnn vallla benım ayın 30 u.yarın kontrol var bakalım degısecekmı.ınsan uzuluyo hamılelıgı bıtıcek dıye bende yasıyorum aynı seylerı ama saglıklı olsunlarda herseye deger coookk opuyorum senı tatlım...
27.07.2010 Allah nasip ederse büyük gün kızlar...dualarınızda bizi unutmayın....
Allahım herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin...
evlatlarımızı bize bağışlasın inşaallah...
Allahım bizi koru(amin)
dooorrruuuukkkcuuum sende dogum yaptın hayırlı olsun kuzuların.bızı bıraktın.canım benım allahım yavrularınla bı omur bırlıkte olmayı nasıp etsın.dogumun nasıl oldu anlat kız bıra bıraz ben korkuyorum hastanede coookk kaldınmı dıkısın falan acıdımı naptın sekerım soyle tecrubelerını....
teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için...rabbim bekleyenlere hayırlı sağlıklı doğumlar,doğuranlara,büyütmek, bebek isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.
hitucii maşallah canım,hadi az kaldı kavuşmaya,
sağlıkla al yavrularını kucağına inşallahh,
annelikk ne güzel bir hediye Allahtann..
her doğumu yaklaşanla ben de heyecanlanıyorum :) bizde 33 haftalık olduk ikizlerimle.
bir hafta sonra kaç haftalık olacak seninkiler. şimdiden çooooook tebrik ederim
teşekkür ederim cnaım.37 haftalık olcaz Allah nasip ederse....dua et canım bizim için .Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim cnaım.37 haftalık olcaz Allah nasip ederse....dua et canım bizim için .Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsin inşallah.
hayırlı dogumlar hıtucıcım.bebıslerin kac kg oldu
canım benim teşekkür ederim iyi dileklerin için...Hıtucım canım arkadasım gule gule gır doguma gule gule cık ıns pek mumkun olmıcak ama :))) gulerek cıkman bebekelrını gorunce unutucaksın tum acıları emın ol ne guzel 37 haftanı doldurucaksın rabbım hayırısıyla sag salım kurtulmayı nasıp etsınınss cnm bnm
vay anasını ya 16 haftalıktın senı tanıdıgımda 12 haftalıkta bendım zaman ne cabuk gecıor demı ozamanlar hıc gecmıcek zannettım o zamanın eskılerıne ımrenıordum teker teker dogurduklarında bız daha yepyenıydık sımdı bızde eskıdık pesımızden cok yenı gelenelr var :))) ay cok kıskandım sızı sımdı masallah sıze 41 kere masallah dolu dolu doldurdunuz gunlerınızı bnm gıbı 30 .haftada gelmedı kuzularınız(( dogurunca hemen kavusucaksınız onlara ne mutlu sıze ama bızde kavusucaz ııns en kısa zamanda hayırlısıyla bu arada bnm bebekelrım cok ıyıler tahmını bı 10 gun sonra cıkıcakalr mucıze bu bnm ıcın 10 gun sonra kavusucam yawrularıma