Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

delisin:)
onları kucağına alınca dünyadaki heryeşin yalan olduğunu tüm mutlulukların sahte olduğunu sadeceonların gerçek olduğunu anlayacaksın...
ama bende özlüyorum karnımdaki o minik tekmeleri:)

27.07.2010 Allah nasip ederse büyük gün kızlar...dualarınızda bizi unutmayın....
Allahım herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin...
evlatlarımızı bize bağışlasın inşaallah...
Allahım bizi koru(amin)

Son düzenleme:
hıtucıııııı canııımmmm hadı gozun aydın.kız benden once dogurucaksınnn vallla benım ayın 30 u.yarın kontrol var bakalım degısecekmı.ınsan uzuluyo hamılelıgı bıtıcek dıye bende yasıyorum aynı seylerı ama saglıklı olsunlarda herseye deger coookk opuyorum senı tatlım...

dooorrruuuukkkcuuum sende dogum yaptın hayırlı olsun kuzuların.bızı bıraktın.canım benım allahım yavrularınla bı omur bırlıkte olmayı nasıp etsın.dogumun nasıl oldu anlat kız bıra bıraz ben korkuyorum hastanede coookk kaldınmı dıkısın falan acıdımı naptın sekerım soyle tecrubelerını....

saol canım benim...hadi birlikte doğurcaz hemen hemen allah nasip ederse...
kazasız belasız hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim...

hituciii tarihin belli olmuş gözünaydın canımm, son bir hafta vay beee, Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ikinize de.

canım benim dularım seninle rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularını... sıkıntısız doğumun olsun inşallah... son 1 hafta :)

çok teşekkür ederim kuzum.... valla doğumum biraz sıkıntılı oldu canım ya... genel anestezi isterken spinal oldum. hayatımın hatasını yaptım.. ameliyatta fenalaştım genele döndüm.. sonra ayıldım. bilmem ne sendromu geçirdim az daha felç gibi bişi oluyomuşum... 8 saatten fazla belden aşağımı hissedemedim.. ama bebişlerim hereşeye değerdi... geçdi gitti unutuldu hepsi.. dikişlerde ağrı oluyor canım ilk 2 gün ama ağrı kesicilerle idare ediliyor ondan korkma yani.. benimki tamamen yanlış tercih skıntısıydı...
seninde tarih belli olmuş.. rabbim hayırlısı ile kavuştursun kuzuları sana inşallah... dularımdasın canım...

teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için...rabbim bekleyenlere hayırlı sağlıklı doğumlar,doğuranlara,büyütmek, bebek isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

hitucii maşallah canım,hadi az kaldı kavuşmaya,
sağlıkla al yavrularını kucağına inşallahh,
annelikk ne güzel bir hediye Allahtann..

her doğumu yaklaşanla ben de heyecanlanıyorum :) bizde 33 haftalık olduk ikizlerimle.

bir hafta sonra kaç haftalık olacak seninkiler. şimdiden çooooook tebrik ederim

her doğumu yaklaşanla ben de heyecanlanıyorum :) bizde 33 haftalık olduk ikizlerimle.

bir hafta sonra kaç haftalık olacak seninkiler. şimdiden çooooook tebrik ederim

teşekkür ederim cnaım.37 haftalık olcaz Allah nasip ederse....dua et canım bizim için .Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim cnaım.37 haftalık olcaz Allah nasip ederse....dua et canım bizim için .Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsin inşallah.

dualarım senin ve bebeklerin için allah kolay doğum nasip etsin inşallah.....inşallah bende 37. haftayı görebilirim....

hayırlı dogumlar hıtucıcım.bebıslerin kac kg oldu

teşekkür ederim canım.geçen hafta birisi 2190gr dı.diğeri 2370 gr dı.bu hafta kilo ölçümü yapmadı.gelen durumlarına baktı nst ye girdim ve kalp seslerini dinledi.bugün kilo olarak 2250 nin üzerindeler dedi tahmini olarak.
sevinç üzüntü sıkıntı stres merak hepsi iç içe.ben bu arada kafayı yemezsem iyi akannehir

Hayırlı geceler kızlar.

Nasılsınız,hamileliğinizin tadını çıkartın kızlar,uykusuz geceler sizi bekliyor hayırlısıyla.

HİTUCİ canım benim tarih belli olmuş.Sağlıkla sorunsuz kucağına al kızlarını inşallah.Dualarımdasın canım.

Kızlar benim ilk doğumum spinal sezeryan olmuştu,çok çok memnun kaldım,çok rahattı evet 7,8 saat ayaklarınızı hissetmiyorsunuz ama ağrıda hissetmiyorsunuz,ben gülerek çıkmıştım ameliyathaneden.2.doğumum genel anestezi oldu ilki kadar rahat ve acısız değildi.Ama en fazla 3 gün sıkıntı çekiyorsunuz sonrası daha rahat geçiyor.Beni gaz sancısı mahfetmişti,ondan daha dertliydim.
Herkese sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum.

Hıtucım canım arkadasım gule gule gır doguma gule gule cık ıns pek mumkun olmıcak ama :))) gulerek cıkman bebekelrını gorunce unutucaksın tum acıları emın ol ne guzel 37 haftanı doldurucaksın rabbım hayırısıyla sag salım kurtulmayı nasıp etsınınss cnm bnm
vay anasını ya 16 haftalıktın senı tanıdıgımda 12 haftalıkta bendım zaman ne cabuk gecıor demı ozamanlar hıc gecmıcek zannettım o zamanın eskılerıne ımrenıordum teker teker dogurduklarında bız daha yepyenıydık sımdı bızde eskıdık pesımızden cok yenı gelenelr var :))) ay cok kıskandım sızı sımdı masallah sıze 41 kere masallah dolu dolu doldurdunuz gunlerınızı bnm gıbı 30 .haftada gelmedı kuzularınız (( dogurunca hemen kavusucaksınız onlara ne mutlu sıze ama bızde kavusucaz ııns en kısa zamanda hayırlısıyla bu arada bnm bebekelrım cok ıyıler tahmını bı 10 gun sonra cıkıcakalr mucıze bu bnm ıcın 10 gun sonra kavusucam yawrularıma

canım benim teşekkür ederim iyi dileklerin için...
seninler erken doğdu diye üzülme herşeyde vardır bi hayır...
dr ikizler genelde küveze giriyor dedi.benimkilerin girip girmeyeceği hakkında yorum yapmadı.hayırlsı olsun diyorum.eğer hakkımıda hayırlısı ise küveze girsinler.yeterki sağsalim çıkalım hastaneden hayırlısıyla sağlıkla...
bebeklerin iyi olmasına sevindim...sende rahatla artık bolbol dinlen...daha sonra çok yorulacaksın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…