Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. prenseslerini sana ve eşine bağışlasın... hepimize de böyle sıralı doğumlar versin.. harikasın, harika bir gebeydin harika bir anne olacağına da inanıyorum... Allah yardımcın olsun canım, dualarında bizleri de unutma olur mu.. çok çok öpüyorum kaydirigubbakcemile3

erenzeynocummm çok sevindim bebişlerin iyi olmasına, inşallah bir an önce kavuşurlar annelerine de. benim de şükür 28. haftam bitiyor, biraz daha rahatladım 20-28 arası doğmasından çok korkuyordum. artık bel ağrılarım hafiften artmaya başladı sanırım iyice ağırlaşıyorum. bu ara toplamda 20 kiloyu bulucam sanırım yaa, ne biçim tekiz gebeysem

günaydın herkese hayırlı sabahlar....
PGT06 canım teşekkür ederim iyi dileklerin için...herzaman dualarımdasınız...
kazasız belasız sonuna geldik rabbime şükürler olsun...
Allah herkese nasip etsin inşallah...

kirpicim elif bebek iyi olsunda sen verirsin o kiloları.zaten 10 kg doğumda gidiyormuş.
bende aşağı yukarı 20 kg aldım.sıkma cnaını herşey bebeklerimiz için tek derdimiz bu olsun..olumunekankayizsmile

Tabii tabii yeterki bebiş iyi olsun kilo verilir verilmesine de,ikiz sitesine takıla takıla ben de gaza gelip ikiz hamile kilosu aldım sanırsam

merak etme hersey cok guzel olcak bırde bakmıssınkı onlar kucagındalar

sophicimm çizerlgeyi yapamadın mııı? istersen son adet tarihini ver be yapiim sana
canım cok tesekkur ederım hala fırsatım olmadı cızelgeyı hazırlamaya ben hala calısmaya devam edıyorum sıcakta cok zor oluyor ama az kaldı agustosta ısı ıyıce askıya alacagım bu aksam ınsallah yapmayı planlıyorum.

merhaba;

uzun zamandan beri takip ediyorum topiğinizi hattta çok öncelerde yazmıştımda..

aranızda bebeklerine kavuşanlar ve kavuşmasına az kalanlar var..hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin rabbim...

bende 15+5 tek yumurta ikizlerime hamileyim..ruh halim sürekli değişiyoo endişeleniyorum,ağlıyorum,onlar bemin diye mutluluktan uçuyorum...

sizinde aranızda tek yumurta ikizlerine gebe olan yada doğuran var mı?

serbest mi çalışıyorsun sophicimm, ben de halen evde tam gaz çalışmaya devam ediyoeum ama neyseki, ayaklar sehpanın üzerinde, vantilatör karşısında çalışma şansım var, bu havada işe gitmek çok zor.

canım bildiğim kadarıyla pgt06 ve kontes tek yumurta iikizi bekliyor.

merhaba kızlar
hituci canım hayırlı doğumun olsun Allah yardımcın melekler koruyucun olsun

dalin çok sevindim kuzularının iyi olmasına sabrının meyvelerini alıyorsun darısı benim meleklerimin başına

kirpim ben doğuma 76 kg gittim şimdi 69 kg oldum 13 günde 7 kg gitti göbeğim biraz indi ama çok sarkık ve çikin duruyor ama önemlimi dersen inan umurumda değil onlar sağlıkla eve gelsinler kucağıma alayım koklayım başka hiç birşey istemem

bize gelince şimdilik kötüye giden bir durum yok çok şükür
utku karan bebek yoğun bakımda makineye bağlı kalbindeki delik kapanmadı antibiyotik alıyor solunum problemi devam ediyor makinelerle nefes alıyor beyinde kanama yok anne sütü almaya başladı
çağan arsal bebek sarılık tedavisi görüyor ışın alıyor kendi soluyor ama 3 defa solunum durmuş müdahele etmişler anne sütü alıyor beyin kanaması yok
dr lar ümitli konuşmuyor bekleyip göreceğiz Allah onları korusun çok güzeller birbirlerine benzemiyorlar ikiside sesimi duyunca heyecanlandı hareket ettiler tanıyorlar beni yanlarındayken ayrılmak istemiyorum çok az gösteriyorlar yinede nefes alldıklarını bilmek bana yetiyor tek yaşasınlarda ben ayrılığada razıyım

erken doğan ve küveze giren bebişler cidden çabuk gelişiyormuş..

2 kilo bile değildi yavrukuşlarım..ama şu an ikisi de 3,5 kg civarı oldu bile...ama bakımı çok zormuş..uykuya hasret kaldım...
14 gün küvezde kaldılar,minnacıktılar..şimdi belim ağrıyor kaldırırken...

Kızlar selam, nasılsınız? Anneler birer birer yavrularına kavuşuyor topikte, hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah...Benim gibi erken dönem ikiz bekleyen var mı? Bir de kızlar benim karnım şimdiden çıktı, hani bilmesem 4-5 ay derim, hayatta göbek nedir bilmeyen bir insan olarak sıkıntı çekiyorum, sizlerin nasıldı?

valla benim biraz göbeğim vardı şimdi doğumdan sonra baya kaldı..en çok da süt olsun diye yedikleri yaptı...hamileyken göbeğim küçüktü herkes tek sanıyordu beni..çünkü yavrularım yanlarımda değil altlı üstlü yatıyorlardı....

evet serbest calısıyorum en kotusude o ya baskasının yanında calıssam dogum ıznı alırım patro n sen olunca hersey degısıyor.bakalım agustosta neyapacagım

cok sukur ikinizinde haberleri cok guzel 4 bebegimize dort nazarboncugu
Allah guzellerinize saglik guc kuvvet versin, Masallah yavrularimiza a.s.

bircecim bak en iyisi dalin anlatir sna doktor ona da bekleyecegiz dedi gecicek, ancak alisiyorlar anne karni disinda nefes alip vermeye hem ogreniyorlar hem de cigerleri daha da gelisiyor sakin kotu dusunme saglikla kavuscaksiniz Allah'in izniyle.
ikinizden de bebislerinizle eve huzurlu mutlu dondugunuzde fotogrflarini bekliyorum, hep dualarimdalar dordu de

kızlar herkeze ıyıgeceler bugun son kez dr amcamızın muayenehanesıne gıttık uzgunduk bıraz son oldugu ıcın cok sukur kuzularım ıyıler 29 da hastaneye yatıcaz 30 unda alıcak dr amcaları ınsallah.hem buruguz hemde coookkk mutluyuz sonunda kavusucaz ınsallah.allahım herkeze guzel haberler almayı nasıp etsın dertsız sıfalar vermesın ınsallah.herkezı opuyorum ıyıgeceler....

canım bildiğim kadarıyla pgt06 ve kontes tek yumurta iikizi bekliyor.

canım hafızana hayran kaldım resmen :)) forumda çok yazamasak da bizi aklında tutman çok hoşuma gitti.. ben de burda herkesin hikayesini az çok biliyorum, iyi bir okuyucuyum ama yazamıyorum işte bir türlü.. neden bilemiyorum (

Ç&D canım senle daha önce tek kesede ikiz gebelik başlığından yazışmıştık... canım evet bizim durumumuz daha farklı ve riskli, çünkü bebekler tek bir plasentadan besleniyorlar... kan çalma durumu kordon dolanması riski (amniyon kesesi de tek olanlarda) yaşanabiliyor... ben de internette yazılanları okuyunca moralmen çökmüştüm.. bizim durumumuzda olan o kadar çok insan var ki onları buldukça rahatladım... Allaha şükür 24. haftam bitti.. dün kontrolüm vardı, doktor çok iyi konuştu, o da kan çalmadan korkuyordu ama bebekler arası fark eskisinden bile az (%2) olmuş.. mehmedim 733 alim 716 gram olmuş teyzesi.. her kontrole korkarak gidiyoruz elbet ama Allah büyük.. inşallah hepimiz kazasız belasız kavuşuruz yavrularımıza....

canım burda başka forum ismi vermek olmaz ama sadece ikiz bebek bekleyen ve ikiz annesi olanalrın olduğu forumlar var.. orda bol miktarda tek yumurta ikizi var... aklında bulunsuz...
sakin ol, çok dua et (hem kendine hem bize :)), sevgiyle kal,
öpüyorum herkesi kocamann zemuszemus

canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.. göbek konusunda ben de çok muzdaripim.. 24. haftayı bugün bitirdik ay olarak henüz 5,5 aylığız ama bendeki göbeği gören acıyarak bakıyor desem yeri :)) dün yine birileri tahminde bulundu sen 8-8,5 aylık hamilesindir niye hala çalışıyorsun diye :)) hatta yengem bize gelmişti ben 20 haftalıkken, o da 30 haftalıktı (tek çocuk) yan yana resmimiz var ben sanki hafta olarak ondan ileri gibi görünyorum.. o derece yani :)) ilerde inanmayanlar olur diye tek gebe bulursan çek fotoları bol bol :)))

hayırlı doğumlar diliyorum.. ben de daha şimdiden duygusallaşıyorum.. hem zor bir süreç hamilelik hem de bitecek olması üzüyor... ama sonu güzel olsun da.. inşallah sağlıkla kavuşlursun bebeklerine... bizler de inşallah senin haftalarını görüp vakitlice doğurabiliriz...

küvezdeki bebişlere ve annelerine de Allah kolaylıklar versin bu arada
bir an önce evlerinize kavuşmanızı diliyorum
AEO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…