27.07.2010 Allah nasip ederse büyük gün kızlar...dualarınızda bizi unutmayın....
Allahım herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin...
evlatlarımızı bize bağışlasın inşaallah...
Allahım bizi koru(amin)
merak etme hersey cok guzel olcak bırde bakmıssınkı onlar kucagındalarteşekkür ederim canım.geçen hafta birisi 2190gr dı.diğeri 2370 gr dı.bu hafta kilo ölçümü yapmadı.gelen durumlarına baktı nst ye girdim ve kalp seslerini dinledi.bugün kilo olarak 2250 nin üzerindeler dedi tahmini olarak.
sevinç üzüntü sıkıntı stres merak hepsi iç içe.ben bu arada kafayı yemezsem iyi akannehir
canım cok tesekkur ederım hala fırsatım olmadı cızelgeyı hazırlamaya ben hala calısmaya devam edıyorum sıcakta cok zor oluyor ama az kaldı agustosta ısı ıyıce askıya alacagım bu aksam ınsallah yapmayı planlıyorum.sophicimm çizerlgeyi yapamadın mııı? istersen son adet tarihini ver be yapiim sana
canım cok tesekkur ederım hala fırsatım olmadı cızelgeyı hazırlamaya ben hala calısmaya devam edıyorum sıcakta cok zor oluyor ama az kaldı agustosta ısı ıyıce askıya alacagım bu aksam ınsallah yapmayı planlıyorum.
merhaba;
uzun zamandan beri takip ediyorum topiğinizi hattta çok öncelerde yazmıştımda..
aranızda bebeklerine kavuşanlar ve kavuşmasına az kalanlar var..hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin rabbim...
bende 15+5 tek yumurta ikizlerime hamileyim..ruh halim sürekli değişiyoo endişeleniyorum,ağlıyorum,onlar bemin diye mutluluktan uçuyorum...
sizinde aranızda tek yumurta ikizlerine gebe olan yada doğuran var mı?
canım bildiğim kadarıyla pgt06 ve kontes tek yumurta iikizi bekliyor.
Kızlar selam, nasılsınız? Anneler birer birer yavrularına kavuşuyor topikte, hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah...Benim gibi erken dönem ikiz bekleyen var mı? Bir de kızlar benim karnım şimdiden çıktı, hani bilmesem 4-5 ay derim, hayatta göbek nedir bilmeyen bir insan olarak sıkıntı çekiyorum, sizlerin nasıldı?
serbest mi çalışıyorsun sophicimm, ben de halen evde tam gaz çalışmaya devam ediyoeum ama neyseki, ayaklar sehpanın üzerinde, vantilatör karşısında çalışma şansım var, bu havada işe gitmek çok zor.
merhaba kızlar
hituci canım hayırlı doğumun olsun Allah yardımcın melekler koruyucun olsun
dalin çok sevindim kuzularının iyi olmasına sabrının meyvelerini alıyorsun darısı benim meleklerimin başına
kirpim ben doğuma 76 kg gittim şimdi 69 kg oldum 13 günde 7 kg gitti göbeğim biraz indi ama çok sarkık ve çikin duruyor ama önemlimi dersen inan umurumda değil onlar sağlıkla eve gelsinler kucağıma alayım koklayım başka hiç birşey istemem
bize gelince şimdilik kötüye giden bir durum yok çok şükür
utku karan bebek yoğun bakımda makineye bağlı kalbindeki delik kapanmadı antibiyotik alıyor solunum problemi devam ediyor makinelerle nefes alıyor beyinde kanama yok anne sütü almaya başladı
çağan arsal bebek sarılık tedavisi görüyor ışın alıyor kendi soluyor ama 3 defa solunum durmuş müdahele etmişler anne sütü alıyor beyin kanaması yok
dr lar ümitli konuşmuyor bekleyip göreceğiz Allah onları korusun çok güzeller birbirlerine benzemiyorlar ikiside sesimi duyunca heyecanlandı hareket ettiler tanıyorlar beni yanlarındayken ayrılmak istemiyorum çok az gösteriyorlar yinede nefes alldıklarını bilmek bana yetiyor tek yaşasınlarda ben ayrılığada razıyım
cok sukur ikinizinde haberleri cok guzel 4 bebegimize dort nazarboncuguHıtucım canım arkadasım gule gule gır doguma gule gule cık ıns pek mumkun olmıcak ama :))) gulerek cıkman bebekelrını gorunce unutucaksın tum acıları emın ol ne guzel 37 haftanı doldurucaksın rabbım hayırısıyla sag salım kurtulmayı nasıp etsınınss cnm bnm
vay anasını ya 16 haftalıktın senı tanıdıgımda 12 haftalıkta bendım zaman ne cabuk gecıor demı ozamanlar hıc gecmıcek zannettım o zamanın eskılerıne ımrenıordum teker teker dogurduklarında bız daha yepyenıydık sımdı bızde eskıdık pesımızden cok yenı gelenelr var :))) ay cok kıskandım sızı sımdı masallah sıze 41 kere masallah dolu dolu doldurdunuz gunlerınızı bnm gıbı 30 .haftada gelmedı kuzularınız(( dogurunca hemen kavusucaksınız onlara ne mutlu sıze ama bızde kavusucaz ııns en kısa zamanda hayırlısıyla bu arada bnm bebekelrım cok ıyıler tahmını bı 10 gun sonra cıkıcakalr mucıze bu bnm ıcın 10 gun sonra kavusucam yawrularıma
canım bildiğim kadarıyla pgt06 ve kontes tek yumurta iikizi bekliyor.
Kızlar selam, nasılsınız? Anneler birer birer yavrularına kavuşuyor topikte, hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah...Benim gibi erken dönem ikiz bekleyen var mı? Bir de kızlar benim karnım şimdiden çıktı, hani bilmesem 4-5 ay derim, hayatta göbek nedir bilmeyen bir insan olarak sıkıntı çekiyorum, sizlerin nasıldı?
kızlar herkeze ıyıgeceler bugun son kez dr amcamızın muayenehanesıne gıttık uzgunduk bıraz son oldugu ıcın cok sukur kuzularım ıyıler 29 da hastaneye yatıcaz 30 unda alıcak dr amcaları ınsallah.hem buruguz hemde coookkk mutluyuz sonunda kavusucaz ınsallah.allahım herkeze guzel haberler almayı nasıp etsın dertsız sıfalar vermesın ınsallah.herkezı opuyorum ıyıgeceler....