Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım yaaaaaaaa....çok üzüldüm allah sabırlar versin.... diğer evladına ömür versin inşallah gülüm.....

canım çok üzüldüm nedir bu yaşadıklarımız?Allah herşeyin hayırlısını versin sakın isyan etme kızına sarıl inşallah Allah ona uzun ömür verir

Canım 21. Haftadan beri vardı gelişme geriliği. En son artık farkedilir duzeye geldi.. Ben iki aydır her kontrole yüreğim havada gidiyordum..

Bugün de durmus artık yavrumun kalbi. Allah kızıma sağlıklı, hayırlı, uzun Ömür versin inşallah..

evet yahuu son 3-5 gün silindi gitti resmen. biz de bugün doktordan geldik bebiş 1160 gram olmuş bugün itibarıyla, ayet iyi görünüyordu maaşalallah ama biras koca kafa gibi, başı 2 hafta önden gidiyor, doktor 50g şekerde 90 çıkmasına rağmen fazla büyüme sebebiyle 100 g şeker testi yapalım bir de dedi. bana çok anlamlı gelmedi ama vardır bir bildiği herhalde. bir de kramp kasılma var mı dedi, yok dememe rağmen kalsiyum ve magnezyum verdi, kasılma yoksa niye içeyim ki? neyse işte son durumlar böyle kızlar. bir ay daha doğurmazsan sonrası hiç önemli değil dedi , bakalım nekkadar sabredecek kızımız.

kirpiciğim maşallah kızına dr ne verdiyse kullan ben de hiç belirti,kasılma,sancı hiçbirşey yoktu son güne kadar erken doğum önleyici ilaç bile içtim belli olmuyor kalsiyum vermişti dr bir onu kullanmamıştım
ama elif bebeğe çok maşallah
benim çizelgem silinmiş lilypie çizelge hazırlarmısın?yada nasıl hazırlandığını yazarmısın?

http://lpmf.lilypie.com/YbCKp3.png

bircecimm senin için yaptım bunu, direkt yapıştır çizelge kısmına, umarım beğenirsin, bebişlerden haber var mı? senin mesajlarını görünce heyecanlanıyorum, iyi haberler mi var diye. rabbim sağlık versin onlara inşallah bir an önce

kirpim buralardayım ama çok yoğunum cnm yazını görünce baktım her yazını okumaya çalışıyorum

kk dan 3 yıldır tanıştığım konuştuğum arkdaşım geldi ist.bende bugün ev baktık ona cnm

sen nasulsın elif nasıl??neler yapıyorsun haftan baya ilerlemişşş hazırlıklar ne almede

kırpıcım bebısının kılosu cok ıy benımkıler bıraz daha kucukler kızlarımdan bırı 900 dıgerı 915 gr.sen bu haftaya kadar kac kılo aldın.bu arada su cızelgeyı banada ögretırmısın

pek güzel olmuş ellerine sağlık kirpiciğim
yarın bebeklerimi görmeye gideceğim haberdar ederim son durumu yazarım merak etme
bugün malzeme ve süt vermeye gittik durum aynıydı
utku karan hala yoğun bakımdan çıkamadı makinelere bağlı süt verme denemesi yapacaklardı
çağan arsal makine desteği almıyor ama sarılık ışın tedavisi görüyor damla damla anne sütü veriyorlar

dırımcımm saolasın, haftam ilerledi evt 28'i gördük gibi şükürler olsun, hazırlıklar pek yok maalesef henüz, ben kendime 28-30'u hedef koymuştum, o haftaları görmeden hiçbirşey almayayım diye, şimdi artık yavaştan başlııcaz inşallah. haftasonu hastane çıkışı baktık ama beğenemedim hiçbirini, bir de çilekten baby dream takımını beğendik sanırım onu alıcaz oda için. canınm senin ne çok kk kankan var yahuu, süppersin walla, sanal alemin kralı olmuşsun :) birgün tanışmak umuduyla ...

sophicimm bebişin kilosu iyi gibi evt, ama yüksek olması doktoru biraz tedirgin etti o sebep bir daha şeker testi istedi, bir de biliyorsun bu kilo baş çapı, femur uzunluğu ve göbek çevresini kapsayan bir formülle hesaplanıyor, bizimkinin başı çok büyük olduğu için de kilosu büyük gibi görünüyor olabilir sanırım. aşağıdaki çizelge olayına gelince lilypie sitesine gir, gebelik ksmını seç, çizelgede adım adım resimlerini son regl tarihini vs seç, sonra altta uzuunnca bir adres çıkıyor, onu benim birceye gonderdigim formatında kes (sonu png, başı http:/lilypie kalacak şekilde) ana sayfandaki çizelge kısmına yapıştır.

bircecimm maşallah bak bir oğlun bayaa kurtarmış kendini, sarılı zaten o kiloda doğan bir bebek için olmasa şaşılacak bir durum, hiç önemli değil, darısı diğerinin başına inşallah, haberlerini heyecanla bekliyorus canım. çizelgeni beğendiğine de sevindim. tarihleri araştırıp yaptım

kızlarrr, asıl bombayı unuttum... bebiş resmen bana benziyor yahuuu,, çok net gördük ağız burun kısmı özellikle :) daha bi çok sevdim kızımı sanki :)))

Arkadaslar birşeyi merak ediyorum, şimdi oğlumu kaybettim ya, doguma da 5 hafta falan var daha. Benzer durumlar yaşayanlara doktorları ne yaptı, bekletti mı, ölen bebek digerine ve anneye zarar verir diye endişe etti mı? Plasentalari ayrı ama bizim doktorlar bu konuda görüş ayrılığı yaşıyor. Nasıl oluyor genelde?

canım artvinli senin haftalarında aynı şeyi yaşamıştı.sık sık kontrole gidiyordu kan veriyordu bildiğim kadarıyla...ayrıntısını ondan öğrenebilirsin...
inşaallah hayırlısıyla sağlıkla kazasız belasız kavuşursun kızına....:Saruboceq:

hituci günaydın canımm, bugün kontrol var dii mi, doğum tarihi belli olur artık, çok heyecanlıııı.

cartmancım ben 14+3'te yaşadım, sonra doktor kan sulandırıcı iğne vermişti, pıhtı oluşmasın, diğer bebek zarar görmesin diye, ama bir süre sonra kanamam olunca kesti ilacı, ,st,rahat ettim sadece bir süre. senin bebek daha büyük, o yüzden dikkatli olmaları gerekir, artvinli sık sık kan veriyordu, zaten 34 civarında da doğurdu, risk görseler doktorlar da alacaktı hemen diye hatırlıyorum. yani riskler olabiliyor o yüzden maksimum dikkatli gitmeleri gerek diye düşünüyorum.

kirpicim günaydın cnaım....evet bugün kontrol var...inşaallah hayırlı güzel haberlerle gelirim...
biliyormusun üzülüyorum galiba kızlarım bende ayrılacak diyemafoldumben
bir taraftan seviniyorum doğacaklar kucağıma alcam öpüp koklicam diyezemuszemus
bide korkuyorum bi aksilik olacak diyeeyvahedigeldismile
delimiyim neyim ben yaaaaklinialirimsmile

gaaaayet normal hisler bunlar canım, bütün hamile arkadaşlar son demlerinde bunları söylüyorrr. ama eminim ki onları kucağına almak çok daha keyifli olacaktır. heyecanla bekliyorus haberlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…