Merhaba arkadaslar,
bugün doktora gittik. Malesef oğlumuzu kaybetmisiz. Kalp atışları yoktu artık.
Ne hissedeceğini de bilmiyorum ama Allah güç kuvvet veriyor herhalde, kızımı düşünüyorum. İnsallah bir evladımız cennette bizi bekler, digerinin de yüzünü görür görmez tüm dertlerimizi unuturuz..
Rabbim, bunu unutturacak kederler vermesin.. Aysenurcum, Bircecim, basta siz olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun..
O ne verirse en güzelini verir..
Merhaba arkadaslar,
bugün doktora gittik. Malesef oğlumuzu kaybetmisiz. Kalp atışları yoktu artık.
Ne hissedeceğini de bilmiyorum ama Allah güç kuvvet veriyor herhalde, kızımı düşünüyorum. İnsallah bir evladımız cennette bizi bekler, digerinin de yüzünü görür görmez tüm dertlerimizi unuturuz..
Rabbim, bunu unutturacak kederler vermesin.. Aysenurcum, Bircecim, basta siz olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun..
O ne verirse en güzelini verir..
cartman canım nasıl oldu ya ınanamıyorum kacıncı haftandasın dr run anlıyamadımı nedenmıs bıtanem.off ya ne kotu haberler bunlar kac gunlerdır.ınsallah hersey duzelıcek tum yavrularımız saglıgına kavysacak ınsallah..
evet yahuu son 3-5 gün silindi gitti resmen. biz de bugün doktordan geldik bebiş 1160 gram olmuş bugün itibarıyla, ayet iyi görünüyordu maaşalallah ama biras koca kafa gibi, başı 2 hafta önden gidiyor, doktor 50g şekerde 90 çıkmasına rağmen fazla büyüme sebebiyle 100 g şeker testi yapalım bir de dedi. bana çok anlamlı gelmedi ama vardır bir bildiği herhalde. bir de kramp kasılma var mı dedi, yok dememe rağmen kalsiyum ve magnezyum verdi, kasılma yoksa niye içeyim ki? neyse işte son durumlar böyle kızlar. bir ay daha doğurmazsan sonrası hiç önemli değil dedi , bakalım nekkadar sabredecek kızımız.
kızlarrr, asıl bombayı unuttum... bebiş resmen bana benziyor yahuuu,, çok net gördük ağız burun kısmı özellikle :) daha bi çok sevdim kızımı sanki :)))
Arkadaslar birşeyi merak ediyorum, şimdi oğlumu kaybettim ya, doguma da 5 hafta falan var daha. Benzer durumlar yaşayanlara doktorları ne yaptı, bekletti mı, ölen bebek digerine ve anneye zarar verir diye endişe etti mı? Plasentalari ayrı ama bizim doktorlar bu konuda görüş ayrılığı yaşıyor. Nasıl oluyor genelde?
canım artvinli senin haftalarında aynı şeyi yaşamıştı.sık sık kontrole gidiyordu kan veriyordu bildiğim kadarıyla...ayrıntısını ondan öğrenebilirsin...
inşaallah hayırlısıyla sağlıkla kazasız belasız kavuşursun kızına....:Saruboceq:
kirpicim günaydın cnaım....evet bugün kontrol var...inşaallah hayırlı güzel haberlerle gelirim...
biliyormusun üzülüyorum galiba kızlarım bende ayrılacak diyemafoldumben
bir taraftan seviniyorum doğacaklar kucağıma alcam öpüp koklicam diyezemuszemus
bide korkuyorum bi aksilik olacak diyeeyvahedigeldismile
delimiyim neyim ben yaaaaklinialirimsmile