saol kırpıcım ewet solemıstın :))) bnmle bır uzulen benmle bır sevınen sız gonul dostlarına bınelrce kez tesekkur edıorum hepınıze ayrı ayrı
dunkı hastane gezımde gene mutlu haberler aldım kuzularım hala makıne destegı olmadan nefes alıorlar dr cok ıyıye gıdıolar dedı ıp ustunde yuruyoruz dedı hergun bıraz daha ıyıye gıdıorlarmıs bnm ınatcı yawrularım tuttular hayatın bır kosesınden
verdıklerı sut mıktarınıda artırmıslar artık az gelıormus 5 cc doymuorlarmıs :) cok mutluyum gelısmeler cok cok ıyı ıns tekrar bır aksılık olmaz olsada hazırlıklıyım kısa zmanda atlatırlar premature annesı olmak ne zor elımız yuregımızde hastaneden bır haber bekleyerek yasıoruz ama sonunda dualarımız kabul oldu 12 gun boyunca hergun olum haberlerını bekleyerek yasadım ne uyku ne yemek ama son 3 gundur mucızeye ımza attı yawrularım knlarındakı mıkropta temızlenıormus zaten dr beklenenın cok cok altında bır enfeksıyonla dogular demıstı kızım da kansıslık vardı kanamalarından dolayı 2 kez kan verılmıs ıns bu guzel haberlerden bırce ve lorasımada verır bızlere bınlerce kez sukurler olsun ALLAHIM
ben geldim kızlar
ilk karşılaşama çok acıklı oldu önce süt alamayan utku karan bebeğe gittik ben geldim bebeğim dedim güçlü ol dedim sesimi duyunca ağlamaya başladı o ağlayınca bende ağladım eşimde yanımızdaki hemşirede
sonra çağan arsalın yanına gittik onunlada konuştum dinledi ağlamadı
ben onları öyle minicik görünce çok kötü hissettim sorumlu dr ışın alıyorlar yoğun ilaç alıyorlar kalpleride delik durumları kritik dedi
sabır ve duayla beklemekten başka şansımız yok kilo kaybı başlamış 15 gün sonra toparlanırlar inşallah sizlerde dualarınıza bebeklerimide sokun Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın
canım benim onlar bizim tahmin ettiğimizden daha güçlüler inan buna...Allah koruyo onları...sağlıkla sıhhatle evlerine döneceklerine inanıyorum ben sadece çetin bir sınavdan geçiyorsunuz...sabret dua et rabbim karşılığını verecektir...kızlar bnm cnm oglum gene fenalastı bu kez cıddı bır solunum problemı var dedı dr umutsuz dıyemem ama cokta umutlu konusamam dedı bır kez daha yıktı benı bır turlu tam olarak acılmıo cıgerlerı
ah bnm canlarım dogduklarından berı cekmedıklerı kalmadı
makıne destegını 2 mıslıne cıkarmıslar dr gostermıorda bebeklerımı gorme dıo o sekılde kaybedersen daha cok yıkılırsın dıyo goremıorum onları son gunlerde
gordugum kadarıda aklımdan cıkmıo ne zaman gecıcek bu gunler pısıkolojık olarak bıtık durumdayım ama guclu durmaya calısıorum nekadar yapabılıorum bılmıorum ama haberler bır ıyı bır kotu
dayan oglum dayan daha gorucegın cok gunler var((
Merhaba arkadaslar,
bugün doktora gittik. Malesef oğlumuzu kaybetmisiz. Kalp atışları yoktu artık.
Ne hissedeceğini de bilmiyorum ama Allah güç kuvvet veriyor herhalde, kızımı düşünüyorum. İnsallah bir evladımız cennette bizi bekler, digerinin de yüzünü görür görmez tüm dertlerimizi unuturuz..
Rabbim, bunu unutturacak kederler vermesin.. Aysenurcum, Bircecim, basta siz olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun..
O ne verirse en güzelini verir..
Merhaba arkadaslar,
bugün doktora gittik. Malesef oğlumuzu kaybetmisiz. Kalp atışları yoktu artık.
Ne hissedeceğini de bilmiyorum ama Allah güç kuvvet veriyor herhalde, kızımı düşünüyorum. İnsallah bir evladımız cennette bizi bekler, digerinin de yüzünü görür görmez tüm dertlerimizi unuturuz..
Rabbim, bunu unutturacak kederler vermesin.. Aysenurcum, Bircecim, basta siz olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun..
O ne verirse en güzelini verir..