Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba kızlar nasılsınız?dalinden haber yok sanırım,İnşallah bebeklerinin durumu iyidir.

HİTUCİ,seninde az kalmış canım,şimdiden heyecan basmıştır sanırım.ne güzel,planlı bir şekilde doğum yapacaksın İnşallah.benim gibi aniden ne olduğunu bile anlamadan olmayacak.hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar,bol bol yat dinlen.bebişler doğunca vaktin olmayacak pek:).ben bugün hiç oturmadım ama bunlar tatlı yorgunluklar.

BİRCE35,öncelikle Hayırlı olsun canım.Allah bebeklerine sağlık versin İnşallah.evet biraz zor günler seni bekliyor ama hepsi geçecek İnşallah.yavrularını küvözde bırakıp gitmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim.işte o zaman anne olduğunu hissediyor insan.28.haftada doğup yaşayan çok bebek var.24.haftada bile doğan ve büyüyen bir sürü çocuk biliyorum.seniçini ferah tut canım.

merhaba kızlar....
ancak fırsat bulabildim... gerçi haberlerimi almışsınızdır.. bebişlerim 07.07 tarihinde 3050 gr ve 2200 gr larak dünyaya geldiler... çok şükür iiler... 2 saat kadar küvezde kaldılar... şuan evimizdeyiz miniklerimizle...
hamdolsun rabbime binlerce kere şükürler olsun rabbim geride gelen tüm arakdaşlarıma nasip etsin inşallah çokkk güzel bir duyguymuş yaşamadan bilinmezmiş gerçekden... geçmişi okuyama fırsatım olmadı.. umarım herkez iyidir... sadece birceyi gördüm şimdi allahım yar ve yardımcın olsun arakdaşım dualarım seninle güçlü ol herşey güzel olacak......
hepinizi çok öpüyorumm.....

arkadasım cok gecmıs olsun.hersey duzelecek hıc merak etme bebeklerınıde saglıkla kucagına alacaksın

hıtuchı cım bende varım 27. haftadayım ama ınsallah bebıslerım suprız yapmazlar zamanınsa dogarlar

bu yılki hamileler sıkıntılı doğumlar yaptılar,
Allah hepsine bebekleriyle sağlıkla yaşamalarını nasip etsin,
siz geride kalanlara da sağlıklı zamanında doğumlar hanımlar..

embriyo yasası dolayısıyla ikiz gebe transferi de azaldı topiğimize,
Rabbim bir yerlerde yavruları için savaşan her anneye arzu ettiklerini lutfetsin inşallahh..

hıtuchı cım bende varım 27. haftadayım ama ınsallah bebıslerım suprız yapmazlar zamanınsa dogarlar

Bir de ben varım bakalım hayirlisiyla.. İnsallah 34. Haftamı da tamamlar, küçücük bebeğimi de sag salim kucağıma alırım. Bugün çok umutluyum, herseyin iyi gideceğine çok inanıyorum, rabbim hiçbirimizi üzmesin inşallah..

sophi, cartman canlar hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sizin için kendim için ve tüm bekleyenler için...
bu ara sıralar birbirine karıştı...herkes sırasını beklesin....merdane geliyo yoksa klava:

hıtucı canım henuz dogurmadım kısmetse dr rum 17 gun sonra alırız dedı 36 ya gırdım.suanda sıkıntım yok ama okudukca sayfaları ben bıle bu haftamda korkmaya basladım.bende kendıme cook dıkkat eden bı tıp degılım hergun en az 15 kere merdıvenınıp cıkıyorum evımde.2 gundur gıremedım.sorun vardı ınternette.ve bu arada hala calısmaya devam edıyorum kendı ısımız gercı ama yınede uzanıp yatamıyorum.ama korkmak yerıne bu buyulu yolculugun 17 gun sonra bıtecegını dusunerek hamılelıgımın tadını cıkarıyorum herkeze naz yapıp elımı sıcak sudan soguk suya sokmamaya calısıyorum coook zevklı oluyokaydirigubbakcemile3 saka bı yana allahım herkeze herseyın hayırlısını versın bırcecım senın kuzularında 1 kg nun uzerınde hıc korkma rabbım onlara guc kuvvet verır.herkezı opuyorum.hıtucıcımmm sıranı bekle ben varım cunkılmaz:

herkese günaydın hayırlı sabahlar...
dorukcum iyi olmana çok sevindim...Allah kolaylık versin...sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla mutlulukla çocuklarını büyütmek nasip etsin cnaım...
darısıda bizim başımıza artık....

cnm arkadasım bnm yaa senı ole ıyı anlıyorumkı okudugumda cok sasırdım cook uzuldum ınan bak ama 28 hafta yawrukırpınnde dedıgı gıbı ıyı bır hafta yasıcak bebeklerın cok dua et 1 kılonun uzerınde dogmuslar ama kılo kaybedecekler dır odemlerı cozulmeye baslayıp sıslıklerı ındıgınde ama sakın uzulme cunku cok ıyı bakıorlar onlara kısa surede kılo almaya baslıcaklardır cok guclu ol erken dogumun getırdıgı bazı aksılıkler olucak ama gecıcı aksılıkler bak bnmkılere cok kotuydu durumları 1500 gr dogdular 1000 grama dustuler sımdı tekrar almaya basladılar hayata donduler ılk gunku gelısmeler bıraz uzucu olsada yenıden tutunuolar hayata once ALLAHA sonra drlarımıza emanet etmekten baska caremız yok cnm cok metanetlı ve sabırlı olman gerekıor sabır cok onemlı sakın kendını bırakma senın avantajın bıle var suyun geldıgınde hemen dogum yapmıssın ben 1 ay sularım gelerek bekledım hastanede ve bebeklerım enfeksıyon ve mıkrop kaptı kanları bı suru mıkropla dolu dunyaya geldıelr kacınılmazdı cunku bu durum ama dr 26 haftalık almak ıstemedı 30 u bekledı senın bu rıskın yok bak bebekelrın enfeksıyon kapmadan dogmuslardır hepımız senın ıcın dualar edıoruz yanındayız her zaman gelısmelerden haberdar et bızıde ozelınden bana telefon numaranı yazarsan aramak ısterım cnm tekrar hayırlı olsun gozun aydın bıtanem

saol kırpıcım ewet solemıstın :))) bnmle bır uzulen benmle bır sevınen sız gonul dostlarına bınelrce kez tesekkur edıorum hepınıze ayrı ayrı

dunkı hastane gezımde gene mutlu haberler aldım kuzularım hala makıne destegı olmadan nefes alıorlar dr cok ıyıye gıdıolar dedı ıp ustunde yuruyoruz dedı hergun bıraz daha ıyıye gıdıorlarmıs bnm ınatcı yawrularım tuttular hayatın bır kosesınden
verdıklerı sut mıktarınıda artırmıslar artık az gelıormus 5 cc doymuorlarmıs :) cok mutluyum gelısmeler cok cok ıyı ıns tekrar bır aksılık olmaz olsada hazırlıklıyım kısa zmanda atlatırlar premature annesı olmak ne zor elımız yuregımızde hastaneden bır haber bekleyerek yasıoruz ama sonunda dualarımız kabul oldu 12 gun boyunca hergun olum haberlerını bekleyerek yasadım ne uyku ne yemek ama son 3 gundur mucızeye ımza attı yawrularım knlarındakı mıkropta temızlenıormus zaten dr beklenenın cok cok altında bır enfeksıyonla dogular demıstı kızım da kansıslık vardı kanamalarından dolayı 2 kez kan verılmıs ıns bu guzel haberlerden bırce ve lorasımada verır bızlere bınlerce kez sukurler olsun ALLAHIM

erenzeyno herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim cnaım....böyle güzel haberle olunca bizde seviniyoruz....
darısı lorasima ve birceye inşaallah....

gunaydin arkadaslar,

aysenurcum haberlerin hala iyi olmasına çok ama çookk sevindim. inşallah bebişlerin evlerine kavuşması da yakındır. eminim sen birceye de umut olacaksın, inşallah o da en kısa zamanda bebişlerinin sağlık haberlerini iletir bize.
hitucim eskilerden bir tek biz kaldık evt doğurmamış, tabii yeni düzene göre cartman, sophi, dilemma vs şu an hatırlayamadığım başka arkadaşlar da var. ama ben umarım uzuunn bir süre daha beklerim burada.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım Allahım yardımcın olsun yavrularını size bagışlasın inşallah

canım hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

dalincim gozumu actim ilk aklima gelen guzel haberini almakti, cok sukur haberlerin Insallah gittikce daha da guzel olucak. darisi birce arkadasimiza. Insallah o da guzel haberler getirir bugun.

birce bugün bebeklerini görmeye gidecektin...gelşmelerden haberdar et cnaım bizi...inşaallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin...

canım erenle zeynepin toparlanmasına benim bebeklerim gibi sevindim inşallah tez zamanda atlatırlar benim oğullarım dualala yaşıyor savaşıyorlar bugün ilk defa göreceğim isimlerini koyduk
utku karan ilk doğan 1050gr hala süt almıyor isminin anlamı zafer kazanan cesur yürekli
çağan arsal ikinci doğan 1150gr anne sütü alıyor isminin anlamı arı gibi çalışkan temiz kimse eğlenceli

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum çok zor Allah inşallah böyle sınavla sınamaz sizleri hayırlısıyla alırsınız miniklerinizi:Saruboceq:

bircecim isimleriyle yasasin guzel ogullarin Masallah cok guzel anlamlari da. Insallah en kisa surede toparlayacaklar dualarimiz ogullarinla. guzel haberler getir bize Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…