kendi dr umda doğuramadım bebekler şu anda tepecik çocuk hastanesinde özel küvezde
ben acil doğuma alındım ege doğumevine götürdüler sezeryanla hemen aldılar oğullarımı ilk gece ordalardı sonra çocuk hastanesine sevk edildiler bir tanesi anne sütü almaya başladı diğeri hala aynı doğduğu gibi ama yaşıyor şimdi eşim kimliklerini çıkarmaya gitti ben dikişliyim doğumu anlatmıyorum geçti gitti şimdi dua edip beklemekten başka yapabilecek birşey yok
kirpicim bi ikimiz kaldık herhalde buralarda....herkes dağıldı...noluyo böle kızlara yaaaa...
doğuran doğurana....aman kirpicim dikkat et kendine...dinlen bolbol..Allahım herkese hayırlı doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.....
hıtuchı cım bende varım 27. haftadayım ama ınsallah bebıslerım suprız yapmazlar zamanınsa dogarlar
merhaba arkadaşlar 28 haftalık bebeklerimi erken doğurdum çok mutsuzum ben evdeyim onlar yoğun bakımda ve daha yüzlerini bile göremedim gelecek haberlerle yaşıyorum bir kuzum 1050gr diğeri1150gr minicikler ve yaşama tutunmaya çalışıyolar dua istiyorum sizden Allah yardımcıları olsun
kendi dr umda doğuramadım bebekler şu anda tepecik çocuk hastanesinde özel küvezde
ben acil doğuma alındım ege doğumevine götürdüler sezeryanla hemen aldılar oğullarımı ilk gece ordalardı sonra çocuk hastanesine sevk edildiler bir tanesi anne sütü almaya başladı diğeri hala aynı doğduğu gibi ama yaşıyor şimdi eşim kimliklerini çıkarmaya gitti ben dikişliyim doğumu anlatmıyorum geçti gitti şimdi dua edip beklemekten başka yapabilecek birşey yok
merhaba kızlar....
ancak fırsat bulabildim... gerçi haberlerimi almışsınızdır.. bebişlerim 07.07 tarihinde 3050 gr ve 2200 gr larak dünyaya geldiler... çok şükür iiler... 2 saat kadar küvezde kaldılar... şuan evimizdeyiz miniklerimizle...
hamdolsun rabbime binlerce kere şükürler olsun rabbim geride gelen tüm arakdaşlarıma nasip etsin inşallah çokkk güzel bir duyguymuş yaşamadan bilinmezmiş gerçekden... geçmişi okuyama fırsatım olmadı.. umarım herkez iyidir... sadece birceyi gördüm şimdi allahım yar ve yardımcın olsun arakdaşım dualarım seninle güçlü ol herşey güzel olacak......
hepinizi çok öpüyorumm.....
cnm arkadasım bnm yaa senı ole ıyı anlıyorumkı okudugumda cok sasırdım cook uzuldum ınan bak ama 28 hafta yawrukırpınnde dedıgı gıbı ıyı bır hafta yasıcak bebeklerın cok dua et 1 kılonun uzerınde dogmuslar ama kılo kaybedecekler dır odemlerı cozulmeye baslayıp sıslıklerı ındıgınde ama sakın uzulme cunku cok ıyı bakıorlar onlara kısa surede kılo almaya baslıcaklardır cok guclu ol erken dogumun getırdıgı bazı aksılıkler olucak ama gecıcı aksılıkler bak bnmkılere cok kotuydu durumları 1500 gr dogdular 1000 grama dustuler sımdı tekrar almaya basladılar hayata donduler ılk gunku gelısmeler bıraz uzucu olsada yenıden tutunuolar hayata once ALLAHA sonra drlarımıza emanet etmekten baska caremız yok cnm cok metanetlı ve sabırlı olman gerekıor sabır cok onemlı sakın kendını bırakma senın avantajın bıle var suyun geldıgınde hemen dogum yapmıssın ben 1 ay sularım gelerek bekledım hastanede ve bebeklerım enfeksıyon ve mıkrop kaptı kanları bı suru mıkropla dolu dunyaya geldıelr kacınılmazdı cunku bu durum ama dr 26 haftalık almak ıstemedı 30 u bekledı senın bu rıskın yok bak bebekelrın enfeksıyon kapmadan dogmuslardır hepımız senın ıcın dualar edıoruz yanındayız her zaman gelısmelerden haberdar et bızıde ozelınden bana telefon numaranı yazarsan aramak ısterım cnm tekrar hayırlı olsun gozun aydın bıtanem