cartmancım 11 yasın kaldı bıtanem
mucıze dıye buna denır ıste drumuzla gorustuk mucızevı bır sekılde 1 gunde beyındekı kanamaları gectı ıkısınınde dedı dr dualarımız temennılerımız allaha acılan ellerımız bos cevrılmedı ALLAH bınlerce kere razı olsun hepınızden 2 gundur makıneden cıkarılmıslar kendılerı tıkır tıkır nefes alıolarmıs suan durumları beklenenınde uzerınde ıyıymıs dr bıle soledı mucıze dedı ole mutluyumkı ALLAH ım tum annelere bebegı kuvoozde olanlara tabı bu mutlulugu tattırsın 3 gun once dr olecekler ıması yapıorken bırden dondu bebekelrım hayata dualarımız kabul oldu sozun bıttıgı yer ne dıyecegımı bılemıorum
ılk sızlerle paylasıorum once sıze solemek ıstedım bu ıyı haberı eger bole gıderse kısa sure sonra emzırebılıcem dr suan ıcın ne olur ne olmaz dıye bır kaç gun daha ayrı bolgede tutucam dedı en cok ılgılendıgım 2 bebek kırkız bebekelr dedı gunlerını doldurmalarını beklıcez bundan sonra dedı organ gelısımlerı tam anlamıyla olgunlasma surecını burda gecırsınler dedı eger bole gıderse kısa surede alıcaz ewımıze getırıcez bırden bıre bole mucızevı bır ıyılesme sadece ALLAH sayesınde olurdu bır kez daha gosterdı buyuklugunu yaradan mevlam bınlerce sukur yaz yaz bıtıremedım sevıncımı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok mutluyum
merhaba arkadaşlar 28 haftalık bebeklerimi erken doğurdum çok mutsuzum ben evdeyim onlar yoğun bakımda ve daha yüzlerini bile göremedim gelecek haberlerle yaşıyorum bir kuzum 1050gr diğeri1150gr minicikler ve yaşama tutunmaya çalışıyolar dua istiyorum sizden Allah yardımcıları olsun
beklenen bir durum yoktu herşey normaldi ama birden su geldi Allah ın taktiri doğdular işte şimdi yaşamaya çalışıyorlar
merhaba arkadaşlar 28 haftalık bebeklerimi erken doğurdum çok mutsuzum ben evdeyim onlar yoğun bakımda ve daha yüzlerini bile göremedim gelecek haberlerle yaşıyorum bir kuzum 1050gr diğeri1150gr minicikler ve yaşama tutunmaya çalışıyolar dua istiyorum sizden Allah yardımcıları olsun
kendi dr umda doğuramadım bebekler şu anda tepecik çocuk hastanesinde özel küvezde
ben acil doğuma alındım ege doğumevine götürdüler sezeryanla hemen aldılar oğullarımı ilk gece ordalardı sonra çocuk hastanesine sevk edildiler bir tanesi anne sütü almaya başladı diğeri hala aynı doğduğu gibi ama yaşıyor şimdi eşim kimliklerini çıkarmaya gitti ben dikişliyim doğumu anlatmıyorum geçti gitti şimdi dua edip beklemekten başka yapabilecek birşey yok