Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıorum bu zor gunlerımde benı yanlız bırakmadınız dualarınızı ve destegınızı eksık etmedınız ALLAH hepınızden razı olsun
okadar ısterımkı sıze ıyı haerler vermeyı oda olucak ıns ama sımdılık yok malesef dr un agzından cıkıcak tek bır guzel haber benı ole motıve ederkı ben ınanıorumkı suan rabbım benı zorlu bır sınavdan gecırıor ama gercekten sınav cok cetın gecıor bır an olsun umıdımı kaybetmmek ve rabbıme o yuce yaradana ısyan etmemek ıcın ugrasıorum hep dualarımla destek olmaya calısıorum yawrularıma
ınatla 12 gundur tutundular yasama ucundan kıyısından tuttular ıplerı hep hıc bırakmadılar rabbım once onlara sonra bızlere guc versın onların daha cok ıhtıyacı var geleckelrını bıleyım beklerım nekadar uzun surerse okadar bekelrım ama sonunda sag saglım kucagıma alayım
2 bucuk sene bekledım ben onları bır kaç ay daha beklesem ne cıkar
nazlı bnm melekelrım annelerının rahmıne dusmelerıde bole nazlı olmustu sımdı kucagıma gelme konusundada naz yapıolar bana
gecem gunduzum onlarla dolu ınanın nereye baksam zeynebımle erenımın o guzel yuzlerını goruorum o mınık ayakları cıkmıo aklımdan rabbım esırgesın eger bısey olursa onlara ben o yuzlerı nasıl cıkarırım aklımdan nasıl unuturum ınanıorumkı bunları yasatmıcak rabbım bana
degl bana dusmanıma yasatmasın ewlat acısını
yarın gıdıcem gene yawrularıma olece herseyden habersız hayata tutunmak ıcın savas veren suretlerını ızlemeye cok acı onları o sekılde gormek kocaman makınalardan hayat dılenmelerını seyretmek ama baskada elımızden gelen bısey yok keske mmumkun olsada benım omrum onalrın olsa....

dalincim hituci 41 yasin okuyalim eren ve zeynomuz icin diye bir baslik acmis, dualarla atlatacaklar saglikla bugunleri yavrularin, Rabbim yuzunu guldurecek Insallah. ne olur bunun disinda baska bir sey asla dusunme, guzel haberler getirmen an meselesi.

ne dıyecemı sasırdım ALLAH razı olsun sızlerden nekadar buyuk ınsanlar cıktınız
bnm ıcın bebekelrım ıcın acılan 2.baslık herkesın dualarını alıoruz ıns bukadar duayı rabbım gerı cevırmıceksenağlama

Cnmmmmm Allah yardımcın olsun, bende okurum 1 yasin, Allahım kabul etsin inşallah..

canım benim bizim yerimizde sen olsaydın sende aynısını yapardın eminim.şimdi güçlü olma zamanı...bebekler sütünden alıyorlar vitamini de gücüde...güçlü ol ki bebeklerinde güçlü olsun.şimdilik dokunamasanda onlar seni hissediyorlan eminim.güzel hayırlı haberle bekliyoruz senden...rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah hayırlısyla.
anneler güçlüdür,ikiz anneleri daha güçlüdür unutma...

canım daha yeni öğrendim.özel mesajdada bebelerin nasıl diye sordum kusura bakma nolur. onlar senin öbür dünyada şefaatçin olur inşallah. öyle derler. allah oğluşuna sağlıklı uzun ömürler versin. cadı bi kaynana olasın inşallah :)

kızlar herkeze ıyı haftasonları.bız dun dr rumuza gıttık ve ılk defa dogum ıcın tarıh verdı 30 TEMMUZ.cook sukur kuzularım ıyıymıs kızım 2700 oglum 2500 kg.bınlerce sukur ama artık yat uzan dedı..kendımı ıyı hıssedıyorum ama neolur ne olmaz dedı.allahım herkezın evlatlarını bagıslasın.opuyorum herkezı..

cartmancim baska bir baslikta dua takibi,daha tamamlamadik.
bebislerine kocaman bir Masallah.
dalini takip ederken hepinizi ogrendim, Allah hepinizi bebeklerinizle saglicakla kavustursun.
burayi okumaktan hamile kalir kalmaz ikize hamile kaldigimi dusunecegim:)) bu ay sonu transferim olucak iki embro konabilir de neden olmasin:))

cartmancım 11 yasın kaldı bıtanem

mucıze dıye buna denır ıste drumuzla gorustuk mucızevı bır sekılde 1 gunde beyındekı kanamaları gectı ıkısınınde dedı dr dualarımız temennılerımız allaha acılan ellerımız bos cevrılmedı ALLAH bınlerce kere razı olsun hepınızden 2 gundur makıneden cıkarılmıslar kendılerı tıkır tıkır nefes alıolarmıs suan durumları beklenenınde uzerınde ıyıymıs dr bıle soledı mucıze dedı ole mutluyumkı ALLAH ım tum annelere bebegı kuvoozde olanlara tabı bu mutlulugu tattırsın 3 gun once dr olecekler ıması yapıorken bırden dondu bebekelrım hayata dualarımız kabul oldu sozun bıttıgı yer ne dıyecegımı bılemıorum
ılk sızlerle paylasıorum once sıze solemek ıstedım bu ıyı haberı eger bole gıderse kısa sure sonra emzırebılıcem dr suan ıcın ne olur ne olmaz dıye bır kaç gun daha ayrı bolgede tutucam dedı en cok ılgılendıgım 2 bebek kırkız bebekelr dedı gunlerını doldurmalarını beklıcez bundan sonra dedı organ gelısımlerı tam anlamıyla olgunlasma surecını burda gecırsınler dedı eger bole gıderse kısa surede alıcaz ewımıze getırıcez bırden bıre bole mucızevı bır ıyılesme sadece ALLAH sayesınde olurdu bır kez daha gosterdı buyuklugunu yaradan mevlam bınlerce sukur yaz yaz bıtıremedım sevıncımı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok mutluyum

ıns olur ozlemcım cok guzel ıkız annesı olmak ama bnm sıkıntılarımı yasamassın ınss kımse yasamsın cok zor

ben de sevincten aglayarak okudum mesajini,kirkbire Masallah Allah dualarimizi kabul etti, lutfen cok rahatla artk ki bol sutun olsun. dalin nasil sevindim anlatamam. sukurler olsun Rabbim cok buyuk, bebeklerin O'na emanet.

inan tahmin edemiyorum seni, simdi salando gobek atarak esime anlatiyordum durumu. inan ben de yerimde duaramiyorum bu Masallah harika haberle. kipir kipirim seni kesinlikle tahmin edemiyorum.

Çok sevindirici bir haber canım Yüce Rabbim onlara sana bağışlasın inşallah en kısa zamanda evede götürebilirsin meleklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…