Selam arkadaşlar.
windy canım iyi olduğunu duymak çok güzel,rabbim oğluna uzun ömürler sağlıklı yaşam versin inşallah.
Malesef bende yaşadım senin yaşadığın acıları,hemde 2 kez üst üste,ama çok şükürki rabbim yağızımı bana bağışladı.
Anne olmanın tarifi çok zor inanın.Evlat acısı çok çok zor onunda ne tarifi var,nede duygularını anlatacak kelimeler var.
Ben 3 evladımı yan yanma mezara koydum.Daha mezarlarına bile gidemedim düşünün.
Ama oğlumu kucağıma alınca üzülmek neden diye sorgulamak bile istemedim,rabbime isyan olmasın bu yavrumu bana bağışlasın diye.Aframı babam almış gasilhaneden çok sordum kızım kime benziyor diye,söylemedi,belkide söyleyemedi bilmiyorum.Melek kızlarım benim onlarlada ahırette hasret gidereceğiz inşallah.
Rabbim hepimizin evladını ayırmasın annesinden inşallah.Evlat çok başkaymış çok.
O kadar tecrübesizimki kızlar,ama bir okadarda tecrbeliyim.Oğlum küçücük altını değiştirmek,beslemek çok zor ama ben rahat yapabiliyorum artık.Göğsüme yatırdımmı hemen sakinleşiyor,orada sızıp uyuyor saatlerce,yazık kuzumun daha doğmasına 3 hafta var daha anne karnını sıcaklığına ihtiyacı var.