Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hayırlı sabahlar....hayırlı cumalar....
herkes nerde....???????
umarın herkes iyidirr herşey yolundadır...ayşenurdan haber yokmu arkadaşlar merak ediyorum....

hayırlı cumalar herkeze dun temızlık vardı gıremedım bugunde coookk yorgunum hıcbısey yapmadım ama onu soyle yap boyle koy demek bıle benı bıtırdı 11 de zor uyandım bugun dorukcugumu coooookkkk tebrık ederım neguzel sagsaglım kavustu yavrularına.sırada galıba ben varım.ama 2 hafta daha dayanmak ıstıyorum ınsallah rabbım guc kuvvet verır herkeze.cook zorlanıyorum artık.yarın kontrolumuz var.bakalım nedıyecek dr amcaları.hepınızı opuyorum kızlar dıkkat edın kendınıze ve bol bol dınlenın.bu arada dalındende haber yok ınsallah ıyıdır yavruları...

selam kızlar dalinde dorukda uğramadı inşallah haberleri güzel gelir . dorukda umarım bebişlerle eve çıkmıştır

Doktorda sıramı bekliyorum, kendi doktorum içerde perinatologuma dosyamı anlatıyor ancak yeni bir derdimiz çıktı. Safra asitlerin çok yüksek çıkmış, bebekler nefes almaya baslar başlamaz 32-33. Haftayı ve iki kiloyu devirinde derhal alacaklarnis. Biri zaten geride. Tipik karaciğer zehirlenmesi dedi doktorum..

Bakalım küçük bebek ne alemde.. Dualarinizla kizlar..

umarım herşey yolundadır canım, çıkınca haberdar et olur mu?

umarım herşey yolundadır canım, çıkınca haberdar et olur mu?

Arkadaslar, durum öyle ilginç ki..

Bebeğimin geriliği hep benim kasintilarimdanmis.. Safra tuzları onun kordonunu tıkamış. Yavrum beslenememis. Doktorumun dediği, bu ay sonu dogum olacak. Küçük bebeğim hala hayatta ama onunla ilgili çok umutlu değiller. Suyu az oldugundan tam tetkik de yapamıyorlar.. Doguna kadar dayanırsa bekleyip göreceğiz in

şallah..

Dua edin arkadaslar, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

kızım ıyılesıcek dıye beklerken dun gece oglumdada baslamıs beyın kanamaları suazn ıkısınınde beynınde kanamalr var ayrı bı bolgede yatıolar hala dualar edıorum ıyı olsunlar dıye ama artık manevı olarak gocmeye basladım ne ekmek ne su ıstıo cnm aklım hep yawrularımda oglum 11 gun oldu hala nefes alamıor bogazına tup sokuldu ordan nefes alıor kızım burundan alıor kendısı dr hıc ıyı konusmadı sabredıp dua edıp beklıcez dedı hayatı tehıkelerı var durumları cok cıddı dedı artık kendımı herseye hazırladım en kotuye hazırladım pozıtıf dırencım bıtıo artık sutumde gıdıo
ne taraf hayırlıysa o tarafı gostersın rabbım drlar ellerınden gelenı yapolar ama bı turlu cvp vermıo bebeklerım ıyılesme gostermıo okadar zorkı onları o sekılde gormek elım yuregımde hersabah uyandıgımda sımdı hastaneden arıcaklar bebekelr ıcın kotu haber verıcekler dıe aklım gıdıo rabbım nolur kımseye yasatmasın dusmanıma dahı yasatmasın ewlat acısıyla sınamasın kımselerı (((((

11 gün dayanan bebekler dayanır daha sen hiç üzülme sağlam dur onların herkesden çok sana ihtiyacı var.ben inanıyorum sağsalim evinize gideceksiniz..bugün ebe arkadaşımla konuştum 1989 da 26 haftalık doğan bi arkadaşı varmış o zamanki tıpla şimdi ki bir değil ben doktorlarımıza güveniyorum

herşey çok güzel olacak,
bu günler geçicek,
Allah herşeyin en iyisini en doğrusunu bilendir,
biz bilemeyiz hikmetini o bilir herşeyin iyisini,
Rabbim sana güç kuvvet versin,
dayanma gücüyle yavrularına sağlıkla kavuşmak nasip etsin,
ben hep iyi düşünmek istiyorum başından beri,
iyi olsun inşallahhh...

dalincim hep aklimdasin dularimdasiniz, gecicek bu gunler bak goreceksin eren de zeynep de sapasaglam evlerine gidecekler. buna inancini bir an bile yitirme. sen cok guclu bir annesin bebeklerinde cok guclu. dayan demesi kolay bize ama inan cok yurekten inaniyorum yavrularinin bugunleri saglikla atlatacagina. Allah yardimciniz olsun tatlim bizi habersiz birakma.

dalin cnm bnm dualarım hep seninle meleklerinle cnm senden haber bekliyodum hülyadan bende rabim onlara şifa versin sana bagışlasın inşallah allahım erenle zeynomuzu kucagına alıp poz vercegin günlerini göstersin bizlere

Kasinmaktan uyuyamiyorum..

3 hafta sonra dogum yapacagım, oğlumu kaybedecekmisim gibi davranıyor doktorlar. 32-33. Haftam olacak daha, sağlıklarından endişe ediyorum..

Deli gibi korkuyorum ve içim acıyor.. Erenzeynocum kimbilir neler çekiyor..

Keske diyorum bir rüya olsa tüm bunlar, bebeklerimin ağlama sesine uyansam..

dalincim ınşallah yavruların iyileşecek,ben buna inanıyorum.hep aklımda ve dualarımdasınız inan.her sabah senden iyi haberler almak ümidiyle bakıyorum bu sayfaya.ve birgün hemde çok yakında ınşallah o iyi haberleri alıcaz biliyorum.

canım senin durumunu da hep takip ediyorum.İnşallah oğlunuda birşey olmadan kucağına alacaksın.bende 33.hafatda doğum yaptım.bebeklerim çok sağlıklıydılar.ama gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için bebeklerimden biri iki gün solunum cihazına bağlı kaldı.yani bu haftalarda doğum yapmaktan korkma,çok erken olmuyor merak etme.sadece biraz zayıf doğarlar o kadar.benimkiler biri 1660 diğeri 2 kilo doğmuşlardı.sen içini ferah tuut,zaten az kalmış.hamileliğinin tadını çıkar çünkü doğum yaptıktan sonra oturmaya bile vaktin olmayacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…