slm kızlarrr ben tüp bebekle hamile kaldım p tesi öğrendim hamile olduğumu 13 gün yapıldı test 176 çıktı değerim 2 embriyo konulmuştu dr ikiz olabilir dedii sizlerin değerleri kaçtı yardımcı olursanız sevinirim
maşaallah subhanaallah...haberlerin iyi olmasına çok sevindim..kilolarıda süper....darısı bizlere inşallah hayırlısıyla sağlıkla...dorukk'u aradım:)
önce kocamaaaaaaaaaaannnnnn maşallah subhanallah diyelim:)
yavrulardan biri 3kilo..
diğeri 2,200 gr doğmuş..
biri 45, diğeri 48cm
Biri Özgü irem diğeri öykü beren
spinal anestezi uygulanmış .. biraz tansiyon düşüklüğü vs ama şükür şimdi gayet iyilermiş..
bebişler 2saat küvezde kalmışlar..
ALLAH daha iyi etsin inş durumlarını.. hepimize dua etmiş saolsun..:)
şükür kavuştu yavrularına sağlıkla.. darısı başımıza inş..
hepinize çoooooook selamı var.. dualrınız içinde ALLAH razı olsun hepsinden diyor..
ayyyy çokkkkkkkk mutlu oldum bennnnn:)
maşallah maşallah maşallah
valla ablacım ALLAH yardımcın olsun 3 prensesle:)selam kızlar nasılsınız.............doruk almıs bebeklerını demek cok guzel........okuyorum sızı ama vaktım olmuyo bazen yazmaya.............rabbım kolaylık versuın bebeklerınız saglıkla alın koynunuza ınş bız ıyıyız cok sukur cok............sıkıntılı gunler gectı sıız vaktınde dogurun ınş..........artvınlı nasılsın canım dogum ne zaman..........hallısna senın oldu galıba dımı ............hepınızı tek tek opt
dorukk'u aradım:)
önce kocamaaaaaaaaaaannnnnn maşallah subhanallah diyelim:)
yavrulardan biri 3kilo..
diğeri 2,200 gr doğmuş..
biri 45, diğeri 48cm
Biri Özgü irem diğeri öykü beren
spinal anestezi uygulanmış .. biraz tansiyon düşüklüğü vs ama şükür şimdi gayet iyilermiş..
bebişler 2saat küvezde kalmışlar..
ALLAH daha iyi etsin inş durumlarını.. hepimize dua etmiş saolsun..:)
şükür kavuştu yavrularına sağlıkla.. darısı başımıza inş..
hepinize çoooooook selamı var.. dualrınız içinde ALLAH razı olsun hepsinden diyor..
ayyyy çokkkkkkkk mutlu oldum bennnnn:)
maşallah maşallah maşallah