Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

allah evinize geldiği günleride göstersin inş..
bu arada ne zaman çıkacaklar kuvezden onun hakkında bişi demiyolar mı???

arkadaşlar risk görülmeyen durumlarda ciğer geliştirici iğne verilmiyor değil mi?

benim erken doğum riskim görünmüyo şu an için ama her ihtimale karşı yapıldı ciğer geliştirici iğne bazılarının 28. haftada yapılıyomuş benim 30. haftada yapıldı bi daha yapılacak mı bilmiyorum..

Kızlar çarşamba kontrolümüz vardı,kızım ve oğlum 400 gr mış,kiloları yakındı. Herşey yolundaymış çok şükür,rahim ağzı kapalıymış,ama bir dahaki kontrolde rahim ağzını kontrol edeceğim dedi doktorum..10 kilo aldım ya hani,çok mu dedim, doktorum tek gebeliklerle kıyaslama,20 kiloya kadar normal dedi,ben ona razıyım zaten ya neyseboshayallersmile

Pazar günü ç.kale ye gidiyorum ben ,bir ay ordayım,doktorum izin verdi,denize girmeme de izaynı şekilde .Sadece çok uzun yürüyüşler yapma,kendini çok yorma dedi..

Canım Allah saglık sıhhat versin, gecmis olsun ve tabii hayırlı olsun.. Heyecanla haberlerini bekliyorduk, büyük umut verdi.. Bütün sıkıntılarınızdan tez zamanda kurtulur, bütün aile evinize yerleşirsiniz inşallah..

AYSENURCUM cookkk tebrık ederım rabbım once sana sonra mınıcık kuzularına guc kuvvet versın ınsallah en kısa surede cıkarlar kuvezden sen gonlunu ferh tut dualarım senın ve yavrularınla opuyorum senı coook kendıne dıkkat et kı onlarada bakasın.

Oğlumun sesi kesildi sanki. Karnımın o tarafında bir yumusaklik..

Allahım ne verirsen hayırlısını ver..

slm hıtuchicım benım doktorum mutlaka 34 u doldurman lazım dıyor kılolarına takılma akcıger gelısımlerı cok onemlı dıyor 34 haftayı doldurursak kuvez sorunu yasamayız kılosu dusuk olsa bıle cabuk toparlanır dedı.dualarım sızınle bence bebıslerın gayet saglıklı allah onları saglıkla kucagın almayı nasıp etsın

kırpıcım 27 den sonra ılk rıskı atlatıyoruz akcıgerlerı gelısmeye baslıyor surfaktan salgılanıyor o haftalarda bıseyler alabılrıız hıc korkma hersey yolunda gıdecek bak beraber eylulde doguracagız.

bırcecım sanırım sen estetısyensın bısey sorabılırmıyım.suan calısıyormusun hamıleyken epılasyon yaptırılırmı bırde bırsuru aletten soz edıyorlar en ıyısı hangısı bunların

ben oda yapıyorum elıfcım cok sade kırık beyaz duvarında stıcker olan bır oda.ayrıca kendı odamızada bır parkj yatak alıp enıne ıkısını yatırmayı planlıyoruz ılk aylar ıcın.hatta oda sıparısını bugun verdık.ınsallah onlarda begenırler buyuyunce

erenzeynocum senı cok merak etmıstık hepınızın ıyı olmasına cok sevındım.allah bebeklerını analı babalı buyutmeyı nassıp etsın.

Sophicim sen kaçıncı haftandasin? Bir de bebeklerin arası ne kadar açıktı, ne kadar düzeldi, çünkü sorunumuz aynı..

Allah tez zamanda evine götürmeyi de nasip etsin... adlarıyla uzun uzun yaşasınlar, hayılrı evlatlar olsunlar inşallah

Oğlumun sesi kesildi sanki. Karnımın o tarafında bir yumusaklik..

Allahım ne verirsen hayırlısını ver..

canım tedirginsen eğer bi gözük dr una derim ... herşeyin hayırlısını nasip etsin allahım hakkında......

gunaydınkızlar ıyı haftasonları herkeze ...sıcaklar bastırıyo artık allah guc kuvvet versın hepımıze.dun nst ye gırdım coooookkk sukur hıc sancım cıkmaadı sabahkı sızılar karnımın gerılmesındenmıs.ınsallah dahada baslamaz.yavrularım cook hareketlı maasallah.bıraz daha bekleyın dıye kızıyorum onlaralmaz: cıkmayın hemen dıyorum.ama cok ta merak edıyorum nasıl olucaklar dıye.hayırlısı....

aynen canım bende öle diyorum az daha bekleyin diyorum bi yandanda çıksalarda sarılsam kuzularıma diyorum... eşim benden daha beter bugün doğurayım desem olur der:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…