- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
ben 26 dan sonra başladım canım ufak ufak almaya 30 dan sonra herşeyi almaya başladımkaydirigubbakcemile3
50 lik yüklemen nıormal olduğu için 100 lük istemezler canım...
kitap olayına gelince kızmayın ama bana saçma gelio... tamam annenin sesi çok etkili ama kitabı anlamazlarkaydirigubbakcemile3
ben bebişlerime hiç klasik müzik dinletmedim valla normal sevdiğim müzikleri ve ilahi dinliyorum
bu arada biz daha bebişe hiiiç bişey almadık, ne zaman başlasakki, korkuyorum almaya resmen yaa?
hiç korkma korkarsan başına gelir benimkilerin herşeyleri hazır bir yatakları yok onuda yarın alacağım Allah a emanet bebeklerimiz bak neler duyuyoruz olacak olduktan sonra doğumda da oluyor 30 u geçince yaşamayabiliyor 28 haftada doğurmuş ikizleri yaşıyor bir tanıdığımda 27 de doğurmuş bebek şimdi topaç gibi yani demek istediğim şuki Rabbim hepimize hayırlısını versin olacakla öleceğin önüne kimse geçemez sen hep en iyisini düşün ki iyi olsun
ALLAHIM BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARIN BEBEKLERİ SAĞLIKLI MUTLU BİR BİÇİMDE DÜNYAYA GELSİN BİZLERİ UTANDIRMA YARABBİM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMA SANA İNANDIK SANA GÜVENDİK SENDE BİZLERİ GÖR ALLAHIM:Saruboceq:AMİNNNNNNNNN
Canım benim bize söyledikleri sebep şuydu: oglumun bana bağlı oldugu kordondaki kan akışında problem varmış. Ve suyu azmış. Bu sebeple gelişmesi azmış..
24 haftada iken bizimkiler de yarı yariyaydi, sonradan küçük olan gelişti biraz şimdi ara yine açıldı..
Sana doktorun ne diyor, ne öneriyor, en kötü senaryosu ne? Suyu falan nasıl bebeğin? Gerçi biz ne desek de Rabbim ne derse o olur ama paylaşmak insanı rahatlatıyor..
dorukcum klasik müziğin beyni geliştirdiğine dair teori çürütüldü zaten geçenlerde, dinlediğiniz tarz ne ise onu dinleyin diyorlar artık. ben de genelde ney dinletilerini dinliyorum, normalde de ney sesini çok severim, hem böyle belki huzur veriyordur diyorum. bir de isim türküsü var Elif kızın "İncecikten bir kar yağar tozar elif elif diye" , her gün onu dinletiyorum, artık ona resmen tepki vermeye başladı :)
merhaba arkadaşlar
ben de bebeklere hiçbir şey almıyordum. iki hafta önce doktordan iyi haberler alınca ufaktan başlayalım dedim kayınvalideme ve anneme, geçen hafta yeniden canımız sıkılınca da 3. bir emre kadar durdurdum yine.
bizim biri kız biri oğlan. Allahım korusun ama bir aksilik çıkarsa elimde eşyalarla üzülmek istemem. nasılsa herşey bir günde alınır. çok acil olanlar dışında hiç bir şey almak istemiyorum. onu da doğumun kesinleştiği günde gidip alırlar, hastane çıkışı, gecelik, yeter.. dünyaya gelen çıplak kalmıyor ya..
ben 21. haftadan beri her gece telefonuma yüklediğim Kur'an-ı Kerim'den Fetih suresi dinletiyorum çocuklara. her gece 2 tane. onlara güç katacak gibi geliyor. bir de konuşuyorum. onlarla ilgili kurduğum hayalleri anlatıyorum. eşim de ben de ne kadar sevdiğimizi söylüyoruz onlara.. İnşallah onlar da bizi seviyordur, sağ salim gelirler. ben onları yüreklendiriyorum, onlar da inşallah bizi mutlu ederler..
Mübarek cuma vakti, Rabbim hepimizin evladını sağlıkla, sıhhatle, hayırla, eksiksiz ve zamanında kucağımıza almayı nasib etsin inşallah..
Kızlar merhaba, ben de 10 haftalık ikizlere hamileyim, beni de aranıza alır mısınız? Benim 5 haftalıktan itibaren kanamalarım var, kahverengi akıntı hiç durmuyor, arada da ragl kanamasından kat kat fazla kırmızı kanamalarım oluyor, Allaha şükür bebeklerim iyi, sizin de böyle kanamalarınız oldu mu? İkiz hamilelikte görülen bir şey mi?
hayırlı cumalar herkese...
doruk,yavrukirpi,sophi,cartman,birce,kuzu....nasılsınız?umarım herşey olundadır....
biz bugün dr dan geldik....bebeklerim iyi çok şükür...yalnız kilo alımları biraz yavaşlamış
33+4 haftalık olduk Allahın izniyle...birisi 1850 gr. diğeri 1900 gr. sizce nasıl kiloları...dua edin bizim için...kiloları çok da önemli değil aslında..Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsin...
canım hoşgeldin seni görmek ne güzel...bebeklerinin iyi olmasına sevindim...herşey daha güzel olacak Allahın izniyle...en kısa zamanda bebişlerinde hayırlısıyla sağlıkla evlerine dönerler inşallah.a.s.pazartesı dogum yaptım hala agrılarımdan nefes alamıyorum ne zaman ıyı olcak bılmıorum bebekelrımde 1300 grm dogdular suan 1110 gr 1180 grama dustuler
ılk gunler durumları hıc ıyı degılmıs megersem ben ıyı blıyormusum olmek uzerelermıs
ama bırkaç gundur cok ıyı gıdıolar kanalrındakı mıkrop temızlenıormus solunum cıhazından cıkarmıslar 2 gundur zaman zaman solunum durmaları oluomus ama normalmıs
ama ole guzel bebeklerkı gorsenız esmer guzellerı masallah kucuk olmalarına ragmen nasıl tatlılar yawrularım bı gorsenız sacları okadar cokkı orecem cıktıklarında :)))
ama sukur son 3 gundur cok cok ıyı gelısmeler var 1 haftaya kalamz emdırmeye bıle basalrım
ewe geldım sut sagıorum bırıktırıorum goturup verıcem hastaneye ewden takıp edıcem bebekelrımı
bu arada nufus kagıtlarıda hazır kızım zeynep doga oglumda eren :)))
pazartesı dogum yaptım hala agrılarımdan nefes alamıyorum ne zaman ıyı olcak bılmıorum bebekelrımde 1300 grm dogdular suan 1110 gr 1180 grama dustuler
ılk gunler durumları hıc ıyı degılmıs megersem ben ıyı blıyormusum olmek uzerelermıs
ama bırkaç gundur cok ıyı gıdıolar kanalrındakı mıkrop temızlenıormus solunum cıhazından cıkarmıslar 2 gundur zaman zaman solunum durmaları oluomus ama normalmıs
ama ole guzel bebeklerkı gorsenız esmer guzellerı masallah kucuk olmalarına ragmen nasıl tatlılar yawrularım bı gorsenız sacları okadar cokkı orecem cıktıklarında :)))
ama sukur son 3 gundur cok cok ıyı gelısmeler var 1 haftaya kalamz emdırmeye bıle basalrım
ewe geldım sut sagıorum bırıktırıorum goturup verıcem hastaneye ewden takıp edıcem bebekelrımı
pazartesı dogum yaptım hala agrılarımdan nefes alamıyorum ne zaman ıyı olcak bılmıorum bebekelrımde 1300 grm dogdular suan 1110 gr 1180 grama dustuler
merhaba arkadaşlar
ben de bebeklere hiçbir şey almıyordum. iki hafta önce doktordan iyi haberler alınca ufaktan başlayalım dedim kayınvalideme ve anneme, geçen hafta yeniden canımız sıkılınca da 3. bir emre kadar durdurdum yine.
bizim biri kız biri oğlan. Allahım korusun ama bir aksilik çıkarsa elimde eşyalarla üzülmek istemem. nasılsa herşey bir günde alınır. çok acil olanlar dışında hiç bir şey almak istemiyorum. onu da doğumun kesinleştiği günde gidip alırlar, hastane çıkışı, gecelik, yeter.. dünyaya gelen çıplak kalmıyor ya..
ben 21. haftadan beri her gece telefonuma yüklediğim Kur'an-ı Kerim'den Fetih suresi dinletiyorum çocuklara. her gece 2 tane. onlara güç katacak gibi geliyor. bir de konuşuyorum. onlarla ilgili kurduğum hayalleri anlatıyorum. eşim de ben de ne kadar sevdiğimizi söylüyoruz onlara.. İnşallah onlar da bizi seviyordur, sağ salim gelirler. ben onları yüreklendiriyorum, onlar da inşallah bizi mutlu ederler..
Mübarek cuma vakti, Rabbim hepimizin evladını sağlıkla, sıhhatle, hayırla, eksiksiz ve zamanında kucağımıza almayı nasib etsin inşallah..
Maşallah canımben geldim kızlar....dr um salı tekrar çağırdı sancım çıkmadı. salı günü gününü belirleyelim dedi. cumada olabilir pazarteside dedi.. bakalım hayırlısı.. bebişlerim akıllı uslu duruyolar gelmeye niyetleri yok yani....
Maşallah canım sana dahayırlı cumalar herkese...
doruk,yavrukirpi,sophi,cartman,birce,kuzu....nasılsınız?umarım herşey olundadır....
biz bugün dr dan geldik....bebeklerim iyi çok şükür...yalnız kilo alımları biraz yavaşlamış
33+4 haftalık olduk Allahın izniyle...birisi 1850 gr. diğeri 1900 gr. sizce nasıl kiloları...dua edin bizim için...kiloları çok da önemli değil aslında..Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsin...
Saırım ben de park yatak alıcam, 3 yaşına kadar kullanılanları varmış kızlar,doğru mu?Biz de sonradan oda almayı düşünüyoruzCADIARZUbu arada bende 2 tane park yatak aldım kraft marka 70*110 ölçüleri çocuğun yapısına bağlı 4-5 yaşına kadar kullanılabilecek bişey zaten şimdiki çocuklar 5 yaşından sonra oda istiyolar etrafımdan gördüğüm kadarıyla okulda arkadaşlarından görüp evde zırlıyolar en iisi kendisi bildiğinde almak hem o sevinsin hem ben diye düşünüyorum..
Amin canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hiç korkma korkarsan başına gelir benimkilerin herşeyleri hazır bir yatakları yok onuda yarın alacağım Allah a emanet bebeklerimiz bak neler duyuyoruz olacak olduktan sonra doğumda da oluyor 30 u geçince yaşamayabiliyor 28 haftada doğurmuş ikizleri yaşıyor bir tanıdığımda 27 de doğurmuş bebek şimdi topaç gibi yani demek istediğim şuki Rabbim hepimize hayırlısını versin olacakla öleceğin önüne kimse geçemez sen hep en iyisini düşün ki iyi olsun
ALLAHIM BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARIN BEBEKLERİ SAĞLIKLI MUTLU BİR BİÇİMDE DÜNYAYA GELSİN BİZLERİ UTANDIRMA YARABBİM HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATMA SANA İNANDIK SANA GÜVENDİK SENDE BİZLERİ GÖR ALLAHIM:Saruboceq:AMİNNNNNNNNN
Hayrlı olsun canım,sen presedd topiğindeydin sanırım,belki de yanlış hatılıyorumdur...Kanam çok şiddetli olmaksızın ben de altıncı ve yedinci haftalarda oldu,sonra olmadı çok şükür.İstirahat et,dinlen canımKızlar merhaba, ben de 10 haftalık ikizlere hamileyim, beni de aranıza alır mısınız? Benim 5 haftalıktan itibaren kanamalarım var, kahverengi akıntı hiç durmuyor, arada da ragl kanamasından kat kat fazla kırmızı kanamalarım oluyor, Allaha şükür bebeklerim iyi, sizin de böyle kanamalarınız oldu mu? İkiz hamilelikte görülen bir şey mi?
arkadaslar ıcınıde 100 gr seker yukleme yaptıran varmı .varsa degerlerınız kac cıkmıstı