- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
erenzeyno canim cok sevindim iyiye gittiklerine bebislerine cok daha iyi olucaklar annelerininin pozitif enerjesiyle, Allah en kisa zamnda saglikla evinize gelmenize nasip etsin
cartmancim burda siz beni tanimiyorsunuz erenzeynoya bakmaya gele gide hepinizi tanir oldum dualar ediyorum size, Allah oglunu sana bagislasin dualarimizi kabul etsin.
kizlar gercekten hepinizi ogrendim ve inanin cok dua ediyorum hepinize. hatta buraya bakmadan iyi oldugunuzu gormeden gecemiyorum, kusura bakmayin arada boldugume:) sizler savasci cok guclu harika annelersiniz Allah her seyin en guzelini en hayirlisini nasip etsin Insallah.
erenzeyno canim cok sevindim iyiye gittiklerine bebislerine cok daha iyi olucaklar annelerininin pozitif enerjesiyle, Allah en kisa zamnda saglikla evinize gelmenize nasip etsin
cartmancim burda siz beni tanimiyorsunuz erenzeynoya bakmaya gele gide hepinizi tanir oldum dualar ediyorum size, Allah oglunu sana bagislasin dualarimizi kabul etsin.
kizlar gercekten hepinizi ogrendim ve inanin cok dua ediyorum hepinize. hatta buraya bakmadan iyi oldugunuzu gormeden gecemiyorum, kusura bakmayin arada boldugume:) sizler savasci cok guclu harika annelersiniz Allah her seyin en guzelini en hayirlisini nasip etsin Insallah.
kızlar ya bugun drumuzu aradık cok ıyı haberler aldık benım mınık meleklerım artık yardımsız nefes almaya baslamıslar dr amcaları oksıjenı cıkarmıs artık nemakıneye baglılar nede burunalrındakı hortumla nefes alıolar tamamen kendıelrı nefes almaya baslamıslar ve 3 er cc anne sutu verıolarmıs kusmamıslar hıc buda bagırsakalrının calıstıgını sındırımlerınde sorun olmadıgının gostergesı bu haftada dogan bebekelrde ender raslanırmıs sındırımlerının ıyı calısması masallah onalra hemsıreler ne bıcım premature bunlar dıyolar ne doyuyolar ne duruoalr cok hareketlıelrmıs verdıkce yıyolarmıs canalrım bnm nazar degmesın rabbım kımsenın ewladını darda komasın aminn
eger bole gıderlerse bekledıgımızdende erken cıkacakalr ordan ole mutluyumkı anlatamam dun gece sabaha kadar agladım easım skaınlestıremedı sınırlerım bozuldu bırden besıklerını bos gorunce aglayarak dualar ettım cok sukur cokkkkkkkkyarın gıdıcez sut verıcez bır poset ve bebekelrımızı gorucez
kirbirkere Masallahkızlar ya bugun drumuzu aradık cok ıyı haberler aldık benım mınık meleklerım artık yardımsız nefes almaya baslamıslar dr amcaları oksıjenı cıkarmıs artık nemakıneye baglılar nede burunalrındakı hortumla nefes alıolar tamamen kendıelrı nefes almaya baslamıslar ve 3 er cc anne sutu verıolarmıs kusmamıslar hıc buda bagırsakalrının calıstıgını sındırımlerınde sorun olmadıgının gostergesı bu haftada dogan bebekelrde ender raslanırmıs sındırımlerının ıyı calısması masallah onalra hemsıreler ne bıcım premature bunlar dıyolar ne doyuyolar ne duruoalr cok hareketlıelrmıs verdıkce yıyolarmıs canalrım bnm nazar degmesın rabbım kımsenın ewladını darda komasın aminn
eger bole gıderlerse bekledıgımızdende erken cıkacakalr ordan ole mutluyumkı anlatamam dun gece sabaha kadar agladım easım skaınlestıremedı sınırlerım bozuldu bırden besıklerını bos gorunce aglayarak dualar ettım cok sukur cokkkkkkkkyarın gıdıcez sut verıcez bır poset ve bebekelrımızı gorucez
bırcecım sanırım sen estetısyensın bısey sorabılırmıyım.suan calısıyormusun hamıleyken epılasyon yaptırılırmı bırde bırsuru aletten soz edıyorlar en ıyısı hangısı bunların
kızlar ya bugun drumuzu aradık cok ıyı haberler aldık benım mınık meleklerım artık yardımsız nefes almaya baslamıslar dr amcaları oksıjenı cıkarmıs artık nemakıneye baglılar nede burunalrındakı hortumla nefes alıolar tamamen kendıelrı nefes almaya baslamıslar ve 3 er cc anne sutu verıolarmıs kusmamıslar hıc buda bagırsakalrının calıstıgını sındırımlerınde sorun olmadıgının gostergesı bu haftada dogan bebekelrde ender raslanırmıs sındırımlerının ıyı calısması masallah onalra hemsıreler ne bıcım premature bunlar dıyolar ne doyuyolar ne duruoalr cok hareketlıelrmıs verdıkce yıyolarmıs canalrım bnm nazar degmesın rabbım kımsenın ewladını darda komasın aminn
Merhaba kızlar..
Bu sabah uyandım, baktım dün hissettiğim gibi oğlumun kıpırtıları varla yok arası. Karnım bile zaman zaman asimetrik. Evvela bir doktora gideyim diye düşündüm. Sonra baktım bunun da bir anlamı yok. Hersey olacağına varıyor, bilsem ki gelişimi durdu, bebeği kaybettim, ne olacak?
Cuma gunü doktor ve perinatologda randevumuz var. Allah'ın verdigi herseye hazırım. Vara da hazırım yoka da.. Ne olursa en güzeli olacağını biliyorum. Ben onlar için yemeye, dinlenmeye, dua etmeye devam edecegim. Biliyorum ki hayırlısı neyse o olacak..
Az evvel güzel bir kahvaltı yaptım. Şimdi kayınvalideme rica edeceğim, bana nasıl bebek mendili yapıldığını öğretsin. Sonra da kendimi böyle şeylerle meşgul edeceğim. Artık bu konuyla yüzleşmem lazım. Perişan olup kederlendikce bebeklerin de canını sıkıyorum..
Bilmem doğru mu yapıyorum.. Göreceğiz..
sen böyle ümitsiz konuştukça ben üzülüyorum bugün bende kızımdan net hareket alamıyorum her dakika kendini üzecek birşey bulmalmaz:
bebeklerinin psikolojisini bozma yazık onlar sana muhtaç sen iyi düşünürsen iyi olurlar mutlu bebek=güçlü bebek benimde oğlum küçük kızımdan hayırlısı olsun diyorum herşeylerini aldım onları bekliyorum park yataklarını da bugün aldım çok güzel kurdu eşim gidip seviyorum sende iyi ol oldumu?:teselli:
Eki Görüntüle 48539
Eki Görüntüle 48540
Eki Görüntüle 48541
kızlar bebeklerimin yataklarını aldım beğendinizmi?
güle güle kullan canımmçok şirinler mobilyadan daha güzel duruyosanırım benimkilerle aynı pembe olan baby2 gomu aldın ama benimkinin cibinliği yok böle tepesinde oyuncaklı bişi var... aslında yazın cibinlik çok lazım olcak alsam bende iyi olur sanırım.. ekstramı aldın içindemiydi?
kızlar sımdı dr dan geldık hastaneye gıttık yanı sut verdık bız hastaneye gırdıksutumuzu verırken oglumuz eren fenalastı kalp atısları dustu ve nefesı kesıldı kapıları yuzume kapayıp mudehale ettıler hemen gene cıgerlerıne bır hortum salıp makıneye bagladılar nefesı ıcın gene makıneden nefes verıolar kendısı alamıor yaklasık 1 saat boyunca oglumuzu hayata dondurmeye calıstılar sonunda basardılar kalp atısları yenıden duzeldı ve hayat belırtılerı vermeye basladı suan dr basında ve makınelere baglı kızım doğa ıse gayet ıyı kendısı nefes aıor ve durumu cok ıyı cok uzuldum cok goz yası doktum hastane korıdorunda cok dua ettım rabbım bır kez daha bıze bagısladı onu mınıcık kalbı mınıcık bedenı hayata tutunmaya calısıo allahım nolurr bıze bagısla amınn
kızlar sımdı dr dan geldık hastaneye gıttık yanı sut verdık bız hastaneye gırdıksutumuzu verırken oglumuz eren fenalastı kalp atısları dustu ve nefesı kesıldı kapıları yuzume kapayıp mudehale ettıler hemen gene cıgerlerıne bır hortum salıp makıneye bagladılar nefesı ıcın gene makıneden nefes verıolar kendısı alamıor yaklasık 1 saat boyunca oglumuzu hayata dondurmeye calıstılar sonunda basardılar kalp atısları yenıden duzeldı ve hayat belırtılerı vermeye basladı suan dr basında ve makınelere baglı kızım doğa ıse gayet ıyı kendısı nefes aıor ve durumu cok ıyı cok uzuldum cok goz yası doktum hastane korıdorunda cok dua ettım rabbım bır kez daha bıze bagısladı onu mınıcık kalbı mınıcık bedenı hayata tutunmaya calısıo allahım nolurr bıze bagısla amınn