Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

arkadaslar ıcınıde 100 gr seker yukleme yaptıran varmı .varsa degerlerınız kac cıkmıstı

slm bırcecım benım doktorumda ege unıversıtesınden bır perınatolog adı sermet saol.bıraz fazla sessız bır doktor cok konusmuyor o kısmı benı sıkıyor ama ısınde cok ıyı o yuzden rahatım.benım dogum yerım hala bellı degıl.

gunaydın kızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah.artık gecelerı uyuyamıyorum ya ozellıkle sabaha karsı az once karnımın acımasıyla uandım boyle ınceden ınceye dıken gıbı seyler batıyo ya acaba kasılmalarım basladımıkı bugun nst ye gırıcem ınsallah sancım cıkmaz 1 2 hafta daha dayanıyım aallahım lutfen.sen bızlerı yorma zamansız ve saglıksız dogumlar verme yarabbım sen yavrularımızı koru onlar sana emanet..

günaydın canım bence stres yapma bendede aynı şe oluyo ama o tamamen karnının gerilip yırtılmaya çalışmasından kaynaklı acılar... doğum sancısı adet sancısına benzermiş dr um öle dedi.. kasılmada böle bebiklerin sanki biyerde sivriliyo ve dakikalarca inmio oo.. mesela ben dün gece çok şiddetli bi kasılmayla uyandım... sanki iki bebeğim birbirnin tepesindeydi nasıl bir ağrı karnımda anlatamam yağla ovdum biraz karnımı... baya bi süre geçmedi sonunda uyumuş kalmışım... şimdi iyim şüküür.... sende stres yapma emi...

günaydın millet,

siz bebişlere kitap okuyormusunuz hiç? birçok sitede ve kitapta bundan bahsediliyorda, ben müzik dinliyorum bol bol ama kitap okumuyorum. bir de booool bol konuşmak gerekiyormuş, annenin sesi ona terapi gibi geliyormuş, amman ihmal etmeyin.

hayırlı cumalar herkese...
doruk,yavrukirpi,sophi,cartman,birce,kuzu....nasılsınız?umarım herşey olundadır....
biz bugün dr dan geldik....bebeklerim iyi çok şükür...yalnız kilo alımları biraz yavaşlamış
33+4 haftalık olduk Allahın izniyle...birisi 1850 gr. diğeri 1900 gr. sizce nasıl kiloları...dua edin bizim için...kiloları çok da önemli değil aslında..Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsin...

günaydın güzeller
acil yardım lazım lütfen fikirlerinizi yazın yarın yatak alamaya gideceğim ama birtürlü parkmı?karyolamı?alayım karar veremedim aynı paraya denk geliyor ne yapsam bilemedim

evet canım bende duydum kitap okumanın,konuşmanın, müzik dinletmenin iyi geldiğini...ilk aylarda bol bol kuran okumaya çalıştım kızlarıma...ama şimdi daha seyrek okuyorum...normal kitabi birkaç kere okudum...ama konuşmaya çalışıyorum kızlarımla...bide müzik dinliyoruz... :)))

41 kere maşallah süperler bence hayırlı doğumların olsun inşallah

merhaba kirpiciğim ben çok klasik müzik dinletiyorum onlarla konuşuyorum ama kitabımı hep içimden okuyodum artık sesli okuyum onlarıda terapilerinide yerim ben

günaydın güzeller
acil yardım lazım lütfen fikirlerinizi yazın yarın yatak alamaya gideceğim ama birtürlü parkmı?karyolamı?alayım karar veremedim aynı paraya denk geliyor ne yapsam bilemedim

canım ben park yatak aldım bir tane...birkaç ay sonra duruma göre bitane daha almayı düşüyorum bebeklerin durumuna göre...
park yatak kullananların şikayetçi olduğunu duymadım şimdiye kadar...bide istediğin odaya rahatça taşıyabiliyorsun...
park almaya karar verirsen...dar uzun olanlarını tavsiye ederim..kapılardan kolay geçiyo...
istersen mutfağa bile götürebilirsin çocuklar gözünün önünde olsun diye....

günaydın..
100 lük şeker yüklemesinde benim açlık 78 1. saat 142 idi doktorum bi problem yok dedi sağlık ocağındanda istiyolar ya oraya götürdüğümde hemşire riskli bulup doktora göstermeye kalktı doktor baktı 1. saatteki ve 2. saatteki 200 ve üzeri olmadığı sürece bi problem yok çok normal demişti seninde 200 ün altında olduğuna göre problem yok

bu arada bende 2 tane park yatak aldım kraft marka 70*110 ölçüleri çocuğun yapısına bağlı 4-5 yaşına kadar kullanılabilecek bişey zaten şimdiki çocuklar 5 yaşından sonra oda istiyolar etrafımdan gördüğüm kadarıyla okulda arkadaşlarından görüp evde zırlıyolar en iisi kendisi bildiğinde almak hem o sevinsin hem ben diye düşünüyorum..

hituci bildigim kadarıyla ikizlerde 32'den sonra yer darlığından kilo alımları yavaşlıyormuş zaten, herşey yolundadır yani hiiç takılma canım, ne güzel bu haftalara kadar geldin bak doğursan bile bi sorun yaşamazsın artık inşallah.
bircecimyatak olayını istersen diğer topikteki annelere sor, hangisi daha kullanışlı en iyi onlar bilir bence.
walla bende kitap okumadım hiç kızlar, arada müzik sadece, bir de bol bol konuşmaya çalışıyorum, telkin ediyorum eylülde gel diye :)
kızlar benim şekerler düşük diye doktoru aramadım, 100'lük yüklemeye filan gerek yoktur herhalde bu durumda değil mi?
bu arada biz daha bebişe hiiiç bişey almadık, ne zaman başlasakki, korkuyorum almaya resmen yaa?

,

maşallah canım kuzulara.... benimkilerinde kilo alımı azaldı malesef canım ama dr çok önemli değil ciğerleri gelişsin yeter dio...

günaydın güzeller

ben 2 tane park yatak aldım baby2 go marka kuzenim kullanıyo 2 yaşına yaklaştılar çokkk memnun.. heryere götürüyo odadan odaya geçişi kolay ve bence çok sevimli duruyo.. bende 4 yaşından sonra normal genç odası almayı planladığım için böle bişi yapdım ...

ben 26 dan sonra başladım canım ufak ufak almaya 30 dan sonra herşeyi almaya başladımkaydirigubbakcemile3
50 lik yüklemen nıormal olduğu için 100 lük istemezler canım...
kitap olayına gelince kızmayın ama bana saçma gelio... tamam annenin sesi çok etkili ama kitabı anlamazlarkaydirigubbakcemile3
ben bebişlerime hiç klasik müzik dinletmedim valla normal sevdiğim müzikleri ve ilahi dinliyorum

ben geniş kısalardan aldım cicim ya o daha kullanışlı biliomusun... kapıdan geçio buda gayet güzel... ilk etapda ikisini yan yana yatırcam daha rahat olur die düşündüm ... yanlışmı düşündüm acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…