Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben gazi üniversitesine gidiyorum
orayı da yenidoğan yoğun bakımı iyiymiş diye tercih ettim
Senin doktorunun da adını çok duydum
ama o klinik nerde hiç bilmiyorum
ben balgattayım canım
sen?

ben gazi üniversitesine gidiyorum
orayı da yenidoğan yoğun bakımı iyiymiş diye tercih ettim
Senin doktorunun da adını çok duydum
ama o klinik nerde hiç bilmiyorum
ben balgattayım canım
sen?

biz de yenimahalladeyiz, doktorun kliniği nenehatunda, meşhurdur bu piyasalarda kendisi evt :) bende de erken doğum riski var, doktorum 35. haftanın öncesinde doğması durumunda güveni tavsiye etti, 35'ten sonra nerede istersen orada doğurabilirsin dedi, bakalım inşallah hayırlısıyla prematüre olayına girmeyiz, güveni de hiç sevmem aşırı pahalı bir hastane.

İnşallah canım erken doğmazlar
Benim bi önceki dr.umda güveni önermişti ama o küvöz ücreti açısından en hesaplı ve yenidoğan bakımı açısından en güvenilir demişti özel hastanelerin içinde

merhaba kızlar
cartman ne olursa olsun ümidini kaybetme Allah a sığın hep hayırlısını iste herşey çok güzel olacak

doruk canım inşallah güzel haberlerle gelirsin sağlıkla kuzularını kucağına alırsın

kirpiciğim depresiflik hali bende de var kolay değil eve tıkılıp kaygılı bekleyişe girmek Allah hepimize yardım etsin gönlünü ferah tut hep iyi şeyler düşünki iyi olsun

arkadaşlar rabbim hepimize en güzelini versin sağlıkla mutlulukla kurtulmayı nasip etsin taşıyamıyacağımız yükün altında bırakmasın

evet canım sanırım yalnız değilim bu konuda, bir yandan diyorumki saçmalama bugünleri görmek için ne çok uğraştın, hayatının ennn güzel evresindesin sıkılmak ne kelime, ama yine de ara ara çok izole hislere kapılabiliyorum işte.

ben geldim kızlar....dr um salı tekrar çağırdı sancım çıkmadı. salı günü gününü belirleyelim dedi. cumada olabilir pazarteside dedi.. bakalım hayırlısı.. bebişlerim akıllı uslu duruyolar gelmeye niyetleri yok yani....

36 haftayı bitir inşallah... fazla ayağa kalkma... dikkat et... hem küvez derdi olmasın hemde ne kadar kilo alsalar kar senin için

36 haftayı bitir inşallah... fazla ayağa kalkma... dikkat et... hem küvez derdi olmasın hemde ne kadar kilo alsalar kar senin için

çok şükür bi sıkıntım yok canım bende 36 bitirmek istiyorum ama malesef kilo alımları çok yavaşladı haftada100 gr zor alıyolar...

hoşgeldin bebeklerin iyi olmasına çok sevindim tabi seninde maşallah size

merhaba canım,
ben centrum klinikte recai pabuçcunun hastasıyım. kontrollerime de orada devam ediyorum. sen nerede yaptırıyorsun, Ankara'nın neresindesin?

canım merhaba 26 ya gırmene cok sevındım.bende yarın hayırlısıyla 26 ya gırıyorum ve doktor kontrolum var bebısın kac gr benım kızlarım en son 500 ve 550 gr dı bakalımnekadar oldular cok merak edıyorum.

Canım benim bize söyledikleri sebep şuydu: oglumun bana bağlı oldugu kordondaki kan akışında problem varmış. Ve suyu azmış. Bu sebeple gelişmesi azmış..

24 haftada iken bizimkiler de yarı yariyaydi, sonradan küçük olan gelişti biraz şimdi ara yine açıldı..

Sana doktorun ne diyor, ne öneriyor, en kötü senaryosu ne? Suyu falan nasıl bebeğin? Gerçi biz ne desek de Rabbim ne derse o olur ama paylaşmak insanı rahatlatıyor..

ciğer geliştirici igneleri ne zaman olacagız biliyormusun arkadasım

sophicimm 24+3'te 673 gram idi bebiş, ciğer geliştiriciden hiç bahsetmedi doktor henüz, sanırım erken doğum riski artarsa yapılır, şimdiden yapmaz. rahim ağzım 25 mm şu an, 20'nin altı riskli çok, oraya düştümü yapar belki. ya bir de benim ciddi nefes problemim var, her an nefes nefeseyim, tlfda konuşurken filan herkes telaşlı sanıyo ama oturup konuşurken bile böyleyim. sizlerde de varmı, biraz erken değil mi benimki?
bu arada kızlar şekerim süpper çıkmış, açlık 82, yükleme 90 çok sevindim. gelsin kirazlar gitsin karpuzlar :)
dorukcum sevindim m herşeyin yolunda olmasına.

sağol canım.. seninde şeker süper çıkmış benim açlık bile 95 di:)

bircecim nasılsın .senın doktorun tesadüfen benım bır arkadasımında doktoruyus mesut bey baskentte.sen dogumunu baskent unıversitesindemi yapacksın.

kısmetse mesut bey yaptıracak doğumumu başkentte çok memnunum
gebe değildim mesut bey tedavisiyle hamile kaldım sonrada devam ettim atakentte eylülde yeni bir kadın doğum kliniği açılacak başkentin belki orada bebekler beklerse
yoksa bostanlıda olacak doğum hayırlısıyla sen nereye gidiyorsun?

kırpıcım bende nefes problemı yasıyorum cıft yastıkla yatıyorum.ozellıkle yemekten sonra nefes nefese kalıyorum.kızlardan bırı cok yukarda sanırım o baskı yapıyor.doktorumun dedıgıne gore bu sıkıntı bıraz erken baslamıs ara ara dınlenıp sola yatmamı tavsıye edıyor.benımde rahım agzım 30 mm cıktı umarım ıkımızde bu dsurecı sorunsuz atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…