ben gazi üniversitesine gidiyorum
orayı da yenidoğan yoğun bakımı iyiymiş diye tercih ettim
Senin doktorunun da adını çok duydum
ama o klinik nerde hiç bilmiyorum
ben balgattayım canım
sen?
biz de yenimahalladeyiz, doktorun kliniği nenehatunda, meşhurdur bu piyasalarda kendisi evt :) bende de erken doğum riski var, doktorum 35. haftanın öncesinde doğması durumunda güveni tavsiye etti, 35'ten sonra nerede istersen orada doğurabilirsin dedi, bakalım inşallah hayırlısıyla prematüre olayına girmeyiz, güveni de hiç sevmem aşırı pahalı bir hastane.
merhaba kızlar
cartman ne olursa olsun ümidini kaybetme Allah a sığın hep hayırlısını iste herşey çok güzel olacak
doruk canım inşallah güzel haberlerle gelirsin sağlıkla kuzularını kucağına alırsın
kirpiciğim depresiflik hali bende de var kolay değil eve tıkılıp kaygılı bekleyişe girmek Allah hepimize yardım etsin gönlünü ferah tut hep iyi şeyler düşünki iyi olsun
arkadaşlar rabbim hepimize en güzelini versin sağlıkla mutlulukla kurtulmayı nasip etsin taşıyamıyacağımız yükün altında bırakmasın
ben geldim kızlar....dr um salı tekrar çağırdı sancım çıkmadı. salı günü gününü belirleyelim dedi. cumada olabilir pazarteside dedi.. bakalım hayırlısı.. bebişlerim akıllı uslu duruyolar gelmeye niyetleri yok yani....
36 haftayı bitir inşallah... fazla ayağa kalkma... dikkat et... hem küvez derdi olmasın hemde ne kadar kilo alsalar kar senin için
çok şükür bi sıkıntım yok canım bende 36 bitirmek istiyorum ama malesef kilo alımları çok yavaşladı haftada100 gr zor alıyolar...
ben geldim kızlar....dr um salı tekrar çağırdı sancım çıkmadı. salı günü gününü belirleyelim dedi. cumada olabilir pazarteside dedi.. bakalım hayırlısı.. bebişlerim akıllı uslu duruyolar gelmeye niyetleri yok yani....
merhaba canım,
ben centrum klinikte recai pabuçcunun hastasıyım. kontrollerime de orada devam ediyorum. sen nerede yaptırıyorsun, Ankara'nın neresindesin?
hoşgeldin bebeklerin iyi olmasına çok sevindim tabi seninde maşallah size
Canım benim inşallah her şey yoluna girer. Aynı sorun bende de var.
Benim de kızım geriden geliyor kiloları arasında yarı yarıya fark var.
Biri 750 biri 380 gr
Sorun kızımın plasentasının benimle temas kurduğu alanın oğlumunkinden küçük olması
Size bir neden söylediler mi?
Allah'tan hayırlısı. Sonuçta bebeklerimiz bizim evlatlarımız ama Rabbimin kulu , O'na emanet. Bizim elimizden gelen bi şey yok, yapabileceğimiz tek şey dua etmek. Dua edelim birbirimize.
Seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları yaşadığım için.
ciğer geliştirici igneleri ne zaman olacagız biliyormusun arkadasım
ciğer geliştirici igneleri ne zaman olacagız biliyormusun arkadasım
sophicimm 24+3'te 673 gram idi bebiş, ciğer geliştiriciden hiç bahsetmedi doktor henüz, sanırım erken doğum riski artarsa yapılır, şimdiden yapmaz. rahim ağzım 25 mm şu an, 20'nin altı riskli çok, oraya düştümü yapar belki. ya bir de benim ciddi nefes problemim var, her an nefes nefeseyim, tlfda konuşurken filan herkes telaşlı sanıyo ama oturup konuşurken bile böyleyim. sizlerde de varmı, biraz erken değil mi benimki?
bu arada kızlar şekerim süpper çıkmış, açlık 82, yükleme 90 çok sevindim. gelsin kirazlar gitsin karpuzlar :)
dorukcum sevindim m herşeyin yolunda olmasına.
bircecim nasılsın .senın doktorun tesadüfen benım bır arkadasımında doktoruyus mesut bey baskentte.sen dogumunu baskent unıversitesindemi yapacksın.
sophicimm 24+3'te 673 gram idi bebiş, ciğer geliştiriciden hiç bahsetmedi doktor henüz, sanırım erken doğum riski artarsa yapılır, şimdiden yapmaz. rahim ağzım 25 mm şu an, 20'nin altı riskli çok, oraya düştümü yapar belki. ya bir de benim ciddi nefes problemim var, her an nefes nefeseyim, tlfda konuşurken filan herkes telaşlı sanıyo ama oturup konuşurken bile böyleyim. sizlerde de varmı, biraz erken değil mi benimki?
bu arada kızlar şekerim süpper çıkmış, açlık 82, yükleme 90 çok sevindim. gelsin kirazlar gitsin karpuzlar :)
dorukcum sevindim m herşeyin yolunda olmasına.