bizdede kan uyuşmazlığımız var redüksiyondan sonra oldum iğne sonra 28. haftada tekrar test yapıldı negatif çıktı ve yine iğne vuruldu bence büyütülecek bişey değil içini ferah tut sonuçda tedavisi var doğumdan sonrada vuruluruz tamaaaam hiç dert etme kendine
ben geldim kızlar...
kontrolümüz iyi geçdi. dr um eğerki bekleyebilirlerse 7 temmuza gün verdi... tabi bekleyebilirlerse.. yani daha 14 gün var önümüzde...ama nstye girmedim bugün. çok kalabalıkdı daraldım istemedimkendimide iyi hissediyordum.. haftaya son dr kontrolümüz var. bebişlerimden biri 2400gr diğeri 2270 gr olmuş.. maşallah kuzucuklarıma dime teyzeleri...
yerim senin kuzularını maşallah ne güzel büyümüşler
Allah vakitli doğum nasip etsin
günaydın kızlar
erenzeyna inşallah saplıkla bebillerini kucağına alır . dorukcum sende bi problemmi çıktıki doktorlar almaya çalııyor bebekleri ikizlerdede 38 39 bulan var . bende bu doktorları anlamadım gitti hemen bi ameliyat merak yaw duruyor işte bebeişler nebu acele destek olacaklarına bizide panikletiyorlar
valla canım bi gariplik yok aslında bende anlamıyorum ama dr uma sorduğumda bu durumun tehlikeli olduğunu kordon dolanması probleminin çok yaşandığını bebişlerin çok daraldığını söylüyo.. güvenmekden başka çaremizde yok....
dorukcum hakkında hayırlısı olsun canım ama bence genede hastanede yatma şansın varsa sürekli gözetimde dur beklesinler derim doğum yapmış bi üçüz annesi olarak ben artık alın diye ağlamıştımda doktorum hayır 1 saat bile önemli niye alıyım demişti . şimdi kendi doktorumu başıma koyasım geldi valla .
valla canım rabbim hayırlı zamanı nasip rtsin hepimize inşallah... windy i duyunca çok korkdum ne yalan sölim onun dr u hep evde bekletti kontrole bile gelme dedi sancıyla doğuma alacakdı... acaba diyorum görse böle olurmuydu... içerde sıkıntı olacaksa dışarda dursunlar yeterki sağlıklı olsunlar.... dilerim allahdan hepimiz bizim için hayırlı olan günde doğuralım....
kızlarrr az önce windy mesaj atmış. doğurmuş ama malesef bebeklerden biri vefat etmiş
oğlu 2.5 kg ve sağlıklıymış küveze girmemiş. diğer bebeğin neden vefat ettiği söylememiş. kendi durumuda iymiş şükür.. ne denir bilmiyorum bu durumda.. allahım sabrını versin kalan yavrusunada uzun ömürler nasip etsin inşallah....