Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

benım cok zor bır hamılelgım gectı bebıslerım benı bırakmasın dıye 8ay boyunca yattım annem baktı saolsun bı su bıle almadım hersyeı yattıgım yere getırdıler cok zor 8ay bıle zor dayandım cok sıstım cok daraldım 8aylıkken drm aldı sezeryanla
ama bebıslerımı kucagıma aldıgımda butun sıkıntılarımı unuttum dunyalar benım oldu
sımdı 3yasındalar
allah yardımcı olsun ıkız annelerıne ıkız bebek bekleyenelere
bebegını kaybeden arkasım allah dıger bebegıne uzun ömur versın allah sabır versın
rabbm ısteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versın

windy cnm allah sabır versin.....oğluna uzunnn ömürler versin sağlıkla......ne söylenebilirki bu durumda

Bana bilen birisi windynin telini yazsın Allah aşkınaaa

çok kötü bi durum allah sabır versin allah başka acı göstermesin hbr alırsanız paylaşın lütfen..

kızlar son durum şöyleki. windy kontrol için başka bir dr a gitmiş. bebeğin kalp atışlarının durduğunu söylemişler.. apar topar kendi dr una gitmiş. sancıları çıkmış hemen doğuma almışlar.. bebeğin ölümünü yüksek tansiyona bağlamışlar... sesi iyiydi. bebişininde maşallah sesi iyiydi:)

umarım doktorun ihmalinden kaynaklanmıyordur, kalan oğluşuna Allah sağlıklı ömür versin inşallah.

diyecek söz bulamıyorum..çok üzüldüm çok..
Allah kalan bebeğine uzun ömürler versin inşallah..

windy için çok üzüldüm. Allah sabır versin inşallah.. insan ne diyeceğini bilemiyor böyle zamanlarda..

Herkes hayırlı, sağlıklı doğumlar yapsın inşallah..

merhaba kızlar.bebeklerim doğalı nete pek uğrayamıyorum,uğrasamda şöyle bir okuyup çıkıyorum.WıNDY için çok üzüldüm.neden erken doğum yaptı,ne oldu bilen var mı?ben pek takip edemedim ama şok oldum şimdi(.Allah kalan bebeğine sağlık versin ınşallah.

merhaba arkadaşlar, bende 12+1 günlük tek yumurta ikizlerime hamileyim:)

bugün bizim ense ölçümümüz var hayırlısıyla mutlu haberlerle dönücez inşallahh...

sizlerinde arasında tek yumurta ikizi olan varmı? ben şuana kadar benim gibi gebe olan biriyle sohbet edemedimde

selam koca göbişli güzel hamişler... nolur benim için iki elinizi de karnınıza koyup hissedin kıpır kıpır ları.. çok özledim inan.. hiç özlemiycem hamileliği dedim ama özleniyormuş...

windy canım Allah sabır versin... Yaradan böyle istediyse diyecek söz yok

merhaba kızlar
tahlilim temiz çıktı bebişlerim iyi çok mutlu oldum kan uyuşmazlığından etkilenmemişler yarında koruyucu iğnemizi olacağız doğumu sorunsuz bekleyeceğiz inşallah
Allah hepimize hayırlısını versin

canım, benim de benzer bir durumum var, 21. haftada ortaya çıktı. bebeklerden biri diğerini iki hafta geriden takip ediyordu. gittiğim iki tane perinatologdan biri, yakında kaybedebilirsin bebeği iki haftaya kadar falan dedi. ama hamdolsun, 27. haftamızdayız, ikisi de hayatta. en son 1 hafta önce kontrole gittiğimde arayı biraz kapatmıştı ama bu durumda dinlenmek çok önemli. ben epeydir sol tarafıma dönüp yatıyorum, bol bol et yemekte de fayda var. doktorum da redüksiyondan hiç bahsetmedi, olur da bebek kendi kendine vefat ederse yapacak bir şey yok ama inşallah 28. hafta olan kritik dönemi atlatırsın zaten durumunuz ondan sonra belli olur, dedi.

şimdi önümüzdeki çarşamba bir kez daha gideceğim doktora, ne durumda, gelişimleri ne alemde göreceğiz, inşallah hayırlı haberler alırız. ama sana nacizane tavsiyem, doktorun, kalbini iğneyle durduralım der ve bu konuda karar alırsa bir kaç uzman doktorun daha teyidini almadan böyle bir şey yaptırma. sonuçta şu da var ki, her gebelik birbirinden farklıdır, karşılaştırmamak lazım, ama ilk problemde redüksiyon öneriyorsa doktorun, en azından bir iki görüş daha olsun elinde...

Allah kolaylık versin, inşallah toparlar arkadan gelen..

p.s: bir de benim bebeklerimin biri kız diğeri oğlan,geriden gelen de oğlan. kızların hayata tutunma dirençleri daha kuvvetli oluyormuş, oğlanlar geriden takip ediyormuş hep diye duydum..

ya çok üzüldüm(.haftamız aynıydı ama ben 33.haftada yüksek tansiyondan erken doğum yapmıştım.hep windyi takip ediyordum ne güzel sonuna kadar dayandı diye.şimdi çok üzgünüm.ah bu tansiyon!İnşallah doktor hatası ya da ihmali değildir.en azından kendisi ve diğer bebeği kurtuldu.sen koru Ya Rabbim..

Ay inamıyorum yaa,üzüldğm,herşey iyi giderken niye böyle oldu ki:çok üzgünüm:Allah sabır versin,diğer yavruna Allah uzun ömür versin

windy için çok üzüldüm Allah sabır versin diğer evladına hayırlı uzun ömür versin inşallah çok zor bir durum bende geçen yıl 6 aylıkken doğum yapmıştım ikisinide kaybettim ama bu yıl rabbim tekrar ikiz nasip etti

çok sevindim canım... hayırlısı olsun hakkında...

hepimize hayırlısını versin sanada vakitli mutlu doğum nasip etsin Allahım :Saruboceq:
kızların park yataklarını hangi marka aldın?resimlerini koyarmısın?bende alacağım araştırıyoruma.s.

canım ben baby2go aldım 70-110 cm ebatlı. ağustos anneleri cicileri bölümünde resmi var canım çok şık duruyo

herkese günaydın hayırlı sabahlar.....
birce canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim.inşaallah hayırlısıyla sağlıkla rabbim tamamına erdirir...

kızlar ya bişe sorcamm....
bu gece ayaklarımın yanmasından uyuyamadım ama hergün bukadar şiddetli olmuyo...
benim tanminim ya tatlıdan yada dondurmadan oluyo...
böyle bi tespitte bulunan varmı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…