kızlar son durum şöyleki. windy kontrol için başka bir dr a gitmiş. bebeğin kalp atışlarının durduğunu söylemişler.. apar topar kendi dr una gitmiş. sancıları çıkmış hemen doğuma almışlar.. bebeğin ölümünü yüksek tansiyona bağlamışlar... sesi iyiydi. bebişininde maşallah sesi iyiydi:)
kızlarrr az önce windy mesaj atmış. doğurmuş ama malesef bebeklerden biri vefat etmiş
oğlu 2.5 kg ve sağlıklıymış küveze girmemiş. diğer bebeğin neden vefat ettiği söylememiş. kendi durumuda iymiş şükür.. ne denir bilmiyorum bu durumda.. allahım sabrını versin kalan yavrusunada uzun ömürler nasip etsin inşallah....
kızlar son durum şöyleki. windy kontrol için başka bir dr a gitmiş. bebeğin kalp atışlarının durduğunu söylemişler.. apar topar kendi dr una gitmiş. sancıları çıkmış hemen doğuma almışlar.. bebeğin ölümünü yüksek tansiyona bağlamışlar... sesi iyiydi. bebişininde maşallah sesi iyiydi:)
kızlaaarrr yaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,
drdan geldım şimdi...
bebişlerden 1 tanesı tam haftasında gıdıyor keseside ii ama diğeri kucuk kalmış 1 hafta geri ,keseside kucuk
nolacak ya dr kotu konustu ma allahtan umıt kesılmez ikizlerde ole olurmu gelışimi devam edermi.öle olan var mı dr kalbını ıgneyle durdurabılırız dedı ben ole bişey yaptıramam kıyamam sızde oldumu bırı az gelısıp sonra duzeldımı lutfen yardıııım
merhaba kızlar
tahlilim temiz çıktı bebişlerim iyi çok mutlu oldum kan uyuşmazlığından etkilenmemişler yarında koruyucu iğnemizi olacağız doğumu sorunsuz bekleyeceğiz inşallah
Allah hepimize hayırlısını versin
çok sevindim canım... hayırlısı olsun hakkında...
hepimize hayırlısını versin sanada vakitli mutlu doğum nasip etsin Allahım :Saruboceq:
kızların park yataklarını hangi marka aldın?resimlerini koyarmısın?bende alacağım araştırıyoruma.s.
herkese günaydın hayırlı sabahlar.....merhaba kızlar
tahlilim temiz çıktı bebişlerim iyi çok mutlu oldum kan uyuşmazlığından etkilenmemişler yarında koruyucu iğnemizi olacağız doğumu sorunsuz bekleyeceğiz inşallah
Allah hepimize hayırlısını versin