Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın kızlar
kirpiciğim uyuyorlar onlar anne karnında her dakika sana tekme atacak modda olmayabilir kızı rahat bırak sağlıklı büyüsün önemli olan o
benimkilerde günde 1 kaç kez hissettiriyorlar kendilerini hem daha sert tekme hiç yemedim bebekten bebeğe hareketleri değişir bence
izmirde serin gibi yağmur yağacakmış rahatlarız biraz

saol canımmm, yağmur iyi gelir walla İzmir sıcağında.

günaydınnnnnn.......
:))) güldürdün beni kız .......

cnm benm son haftalarda bile bazen günde 3-5 kez tekmeliyordu......

Selam kızlar.Nasılsınız.Biz iyiyiz çok şükür.

Oğlum geceleri saat başı uyanıyor,ah birde göğsümden emmiyor kızlar,sağıp veriyorum.Sabretmiyor ben sağanakadar.Bizden işte böyle kızlar.

Kayınvalide muhabbeti olmuş,Bende dertleneyim bari.K.validem bizde saolsun,çok yardımcı herşeye,her fırsatta beni uyutmaya çalışıyor,sen dinlen diyor.Hizmet çok iyi saolsun.

Ama bendemi kötü gelinim ne bilmiyorum.Bazen çok daralıyorum.Eşime hiç laf söyletmiyor hemen savunmaya geçiyor,kucağıma alsam kabahat,gaz çıkarsın diye sırtını sıvazlıyorum aman sırtı yara olacak,ne kadar hurafelerle dolu beyni anlatamam kızlar.meğer her yaptığım bir zararmış oğluma.

oooooooooofffffffffff çok dertlendim çokmu şikayet ettim neeeee.

AZ BİLE SÖYLEDİN
bebek senin onun değil istediğin gibi davran oğluna ona mümkün olduğunca az ver herşeyiyle sen ilgilen sinirlendim yine
nedir bizim bu cadılardan çektiğimiz canım benimkiler daha doğmadan herşeye karışıyor alıçacağız sonunda bayrakları o olacakklava:

bizimkide çok hevesli ama bazen tahammül edemiyorum elinden gelse kendi doğurup emzirecek sanki bebişlerimi bana vermiyecekmiş gibi geliyor gıcık oluyorum

Kızlar bazen çok geriliyorum,lohusalık sıkıntısı galiba.

Kayınvalidemin hakkını vermiyormuyum diye düşünüyorum.

Kadıncağız çok ilgili bana karşı.Ama ben sapıtıyorum bazen galiba.

Selam kızlar doktorumuzla görüştük haftaya bidaha ara dedi kaydirigubbakcemile3 Yarına sabah akşam ciger geliştirici ignemizi olacagız gene.. Birde dedim merak ediyorum hiçbir belirti olmazsa ne zaman olur doğum diye 36yıda doldururuz dedi.. Halen beklemedeyiz kızlar anlayacağınız.. Ama bu arada kanama su gelmesi sancı ağrı tansiyon yükselmesi olursa doğruuu hastaneye..

maşallah sanada kuzularınada iyi dayanıyorsunuzdoğru zamanda hayırlısıyla doğurmak kısmet olsun inşallah

maşallah sanada kuzularınada iyi dayanıyorsunuzdoğru zamanda hayırlısıyla doğurmak kısmet olsun inşallah

Amin bircecimm çok sağoll.. zorlanıyorum buaralar aslında ama az kaldı çok şükür sabrediyoruz kuzularımla bakalım.. Sizlerde inşallah 36-37. haftaları görürsünüzz..

bendekayınvalıdeme kızıyorum örgu ormeyın dıyorum cocukların 5 yasına gelene kadar yetecek kadar ceket ve yeleklerı olmus napıcaz bunları ben orgu ıstemıyorum dıyorum olsun gıyerler deyıp bır yenısıne baslıyor

herkese günaydın........ hayırlı sabahlar.......
yağmurlu,bereketli, rahmet dolu bir gün daha Allaha şükürler olsun....umarım herkes iyidir....
artvinli canım yaşadığın bünaltılarda lohusalığında etkisi var tabi...
ben validelerle arada biraz mesafe olması gerektiğine inanıyorum...
bazı davranışlarıma alınıyo olabilir ama napim bende alınıyorum...herkes sınırını yerini bilmeli...
windy canım gözümüz kulağımız sende,dualarımız seninle....
Allahım hayırlı sağlıklı vakitli dğumlar nasip etsin hepimize....
bu arada umarım erenzeyno da iyidir...haber alan olursa burayada yazsın....

günaydınnnnn...
birazdan dra kuzucuklarımı görmeye gidicem... bakalım ne diycek bugün..
ama sanki doğum yakın gibi gelio bana dünden beri kasık ağrılarım var...heerkes sen haftaya doğurursun diyip duruyo... duaedin bize emi..
windy canım hayırlısı ile doğurmak nasip olsun canım hadi sıranı sav:)
hutici canım sende iysin umarım..
artvinlim kuzum herkes yaşıyor böle sıkıntılar.. doğum sonrası ağlama krizine girenini bile gördüm.. enzararsız benim kaynanam geçen dediki doğumdan sonra 1 gün kalabilirim babanı bırakamam dedi. bu işe annem bozuldu tabi:)annemde hiç gelme gerek yok yorma 1 gün için kendini dedi:)
heinizi çokkk öpüyorm akşam gelicem sanırım eve haber veririm size bby...

günaydın kızlar,

dorukcum inşallah hayırlı haberlerle dönersin. sıranı bekle ama daha windy var bak
Artvinlim lohusa sendromu diye bir olay var, hele senin gibi stresli bir gebeliğin üzerine daha da esaslı olabilir sendrom normaldir, onlarda seni anllıyordu sıkma canını.
bircecim, hitucim sizlere de günaydınnn özel olarak.
biz de yarın şeker yüklemesine gidicez bakalımm. şükür bir gün daha atlattık bakalım, yarın 24 dolacak inşallah. Amerikan yasalarına göre artık bebişimiz kanun karşısında birey sayılacak :) Türkiye'de 26. hafta bitince oluyormuş bu.

günaydın güzel anneler
izmirde gök delindi resmen bir yağmur bir sel heryer sular altında şimşekler çakıyor gök gürlüyor eşimde yok korktum gök gürültüsünden rahmet yağması güzel birde sessiz olsakaydirigubbakcemile3
doruk canım güzel haberlerle dön inşallah zamanında mutlu doğumun olsun
kirpiciğim yeni haftan hayırlı olsun bizim bebekler zaten şahsına münasır bireyler
hituci haklısın hayatım kayınvalidelerle arada muhakkak mesafe olmalı yoksa yüz göz olunur alınan kendi üzülür hep bizmi alttan alacağız canım aaaaaaaaaa kızdırıyorlar beni o minikler bizim havalarını alırlar

dorukcum hayırlı güzel haberlerle gel inşaallah cnaım....
kasıklarındaki ağrı bebeklerin kanala yerleşmesinden olabilir....doğumun yaklaştığının işareti illlaki ama 1 hafta sonra diyede kendini şartlandırma...hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsinler annesinin babasının kollarına...
kirpicim canım bende senin gibi sayıyorum çok şükür bir gün daha geçti kazasız belasız diye :)
Allahım hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah...
kızlar ya bugün kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum...bi halsizlik bi yorgunluk var anlatamam...
bide yaşlılar gibi kıvrıldığım yerde uyukluyorum neden acaba ???

kayınvalide muhabbeti olmuş,tam da en hassas noktama bastınız kızlar.benimki tam bi kaynanatörkaydirigubbakcemile3.ay şimdi benimde iki oğlum var,acaba gelinlerimde benim için böyle mi diyeceklmaz:

Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:

Ah canım hep aynı şeyler ya..Kayınvalidem bizde bir haftadır,yarın gidiyor.Sağolsun yemeğimi yapıyor,işleri yapıyor falan..Ama çok eski kafalı malesef..İki katı ye,yumurta 2 tane ye, 7. ayda çok iyi yemen lazım;bebekler iyi gelişsin,oooooo daha neler neler ...Bir sürü şey ördürmüş,hele bazıları o kadar kalın ki kızlar,inanın giydirsem bebişlerim kurdeşen döker.Dedim yapmayın artık,zahmet etmeyin pek giydirmeyi düşünmüyorum diye,tama dedi ama pek inanasım yok,pek çok şeyi kaldıracağim ortadan malesef..
Amin bircecimm çok sağoll.. zorlanıyorum buaralar aslında ama az kaldı çok şükür sabrediyoruz kuzularımla bakalım.. Sizlerde inşallah 36-37. haftaları görürsünüzz..
Canım maşallah sanaİnşallah biz de senin haftalarına geliriz:Saruboceq:

Kızlar cuma gÜnÜ kan testı yapılacak rh uyumsuzluĞu var bızde etkılenıp etkılenmedıklerını ÖĞreneceĞım ona gÖre cumartesı antı d olacaĞım bana kuzularıma dua edın ınŞallah test negatıf Çıkar Şımdıden stres yaptım pozıtıf Çıkarsa allah korusun kansızlıktan ÖlÜme kadar bır Çok sorun yaŞayabılırler ılk doz ıĞnede sorunları yoktu redÜksıyon sonrası bakalım Şımdı nasıllar?

bizdede kan uyuşmazlığımız var redüksiyondan sonra oldum iğne sonra 28. haftada tekrar test yapıldı negatif çıktı ve yine iğne vuruldu bence büyütülecek bişey değil içini ferah tut sonuçda tedavisi var doğumdan sonrada vuruluruz tamaaaam hiç dert etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…