günaydın kızlar
kirpiciğim uyuyorlar onlar anne karnında her dakika sana tekme atacak modda olmayabilir kızı rahat bırak sağlıklı büyüsün önemli olan o
benimkilerde günde 1 kaç kez hissettiriyorlar kendilerini hem daha sert tekme hiç yemedim bebekten bebeğe hareketleri değişir bence
izmirde serin gibi yağmur yağacakmış rahatlarız biraz
:))) güldürdün beni kız .......Ya kızlar evlenmeden önce hep annem kadar seveceğim, yakın olacağım bir kayınvalide hayal etmiştim ama şimdi bakıyorum da bu hayali gerçeğe çevirebilen, ben de dahil, pek kimse yok galiba. ama en azından kocalarımızı doğurdukları için çok değerliler kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr,
bugün Ankara'da enteresan derecede serin bir hava var. ya sizlere bir sorum olacak hepiniz benden ilerisiniz hafta olarak neredeyse. ben şu an 24. haftanın içerisindeyim. bebişin hareketleri bazen daha yoğun oluyor bazen idareten 1-2 vuruyor. bu hareketler ne zaman daha istikrarlı oluyor?
Selam kızlar.Nasılsınız.Biz iyiyiz çok şükür.
Oğlum geceleri saat başı uyanıyor,ah birde göğsümden emmiyor kızlar,sağıp veriyorum.Sabretmiyor ben sağanakadar.Bizden işte böyle kızlar.
Kayınvalide muhabbeti olmuş,Bende dertleneyim bari.K.validem bizde saolsun,çok yardımcı herşeye,her fırsatta beni uyutmaya çalışıyor,sen dinlen diyor.Hizmet çok iyi saolsun.
Ama bendemi kötü gelinim ne bilmiyorum.Bazen çok daralıyorum.Eşime hiç laf söyletmiyor hemen savunmaya geçiyor,kucağıma alsam kabahat,gaz çıkarsın diye sırtını sıvazlıyorum aman sırtı yara olacak,ne kadar hurafelerle dolu beyni anlatamam kızlar.meğer her yaptığım bir zararmış oğluma.
oooooooooofffffffffff çok dertlendim çokmu şikayet ettim neeeee.
Selam kızlar doktorumuzla görüştük haftaya bidaha ara dedi kaydirigubbakcemile3 Yarına sabah akşam ciger geliştirici ignemizi olacagız gene.. Birde dedim merak ediyorum hiçbir belirti olmazsa ne zaman olur doğum diye 36yıda doldururuz dedi.. Halen beklemedeyiz kızlar anlayacağınız.. Ama bu arada kanama su gelmesi sancı ağrı tansiyon yükselmesi olursa doğruuu hastaneye..
maşallah sanada kuzularınada iyi dayanıyorsunuzdoğru zamanda hayırlısıyla doğurmak kısmet olsun inşallah
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:kızlar benide aranıza alırmısınız bende ikiz annesi olucam keseleri yeni gördük haftayada kalp atışlarını duymak için gidicez ama ben ikiz büyütmeyi becerebilecekmiyim diye çok korkuyorum lütfen bana moral verin
Ah canım hep aynı şeyler ya..Kayınvalidem bizde bir haftadır,yarın gidiyor.Sağolsun yemeğimi yapıyor,işleri yapıyor falan..Ama çok eski kafalı malesef..İki katı ye,yumurta 2 tane ye, 7. ayda çok iyi yemen lazım;bebekler iyi gelişsin,oooooo daha neler neler ...Bir sürü şey ördürmüş,hele bazıları o kadar kalın ki kızlar,inanın giydirsem bebişlerim kurdeşen döker.Dedim yapmayın artık,zahmet etmeyin pek giydirmeyi düşünmüyorum diye,tama dedi ama pek inanasım yok,pek çok şeyi kaldıracağim ortadan malesef..kaydirigubbakcemile3çılgınsın sen ya nerden geliyo aklına bunlar...
neyse en azından seninkilerle çok sık karşılaşmayacaksın...
benim için dua et olurmu?başıma geleceği iyi biliyorum çünkü...
doğduklarında yok az yiyorlar,ince giydiriyorsun,kalın giydiriyorsun,bakamıyorsun gibi şeyler duyacağımı biliyorum...
ikizlerin küçük olduğunu kabul etmiyo şimdiden..yemiyosunda çocuklar büyümüyo diyoakannehir
neyse bebeklerimizi alalımda kucağımıza hayırlısıyla sağlıkla tek sıkıntmız bu olsun...
Canım maşallah sanaAmin bircecimm çok sağoll.. zorlanıyorum buaralar aslında ama az kaldı çok şükür sabrediyoruz kuzularımla bakalım.. Sizlerde inşallah 36-37. haftaları görürsünüzz..
bendekayınvalıdeme kızıyorum örgu ormeyın dıyorum cocukların 5 yasına gelene kadar yetecek kadar ceket ve yeleklerı olmus napıcaz bunları ben orgu ıstemıyorum dıyorum olsun gıyerler deyıp bır yenısıne baslıyor
Kızlar cuma gÜnÜ kan testİ yapılacak rh uyumsuzluĞu var bİzde etkİlenİp etkİlenmedİklerİnİ ÖĞreneceĞİm ona gÖre cumartesİ antİ d olacaĞım bana kuzularıma dua edİn İnŞallah test negatİf Çıkar Şİmdİden stres yaptım pozİtİf Çıkarsa allah korusun kansızlıktan ÖlÜme kadar bİr Çok sorun yaŞayabİlİrler İlk doz İĞnede sorunları yoktu redÜksİyon sonrası bakalım Şİmdİ nasıllar?