merhaba arkadaşlar.buraya aktif olarak katılamasamda sık sık takip ediyorum.benimde ikiz bebeklerim var.bugün hastaneye yatıp yarın doğumum gerçekleşecek.umarım herşey yolunda gider.dualarınıza ihtiyacım var.hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum...
hıtucı senınle aynı gıdıyoruz aramızda 1 gun var kısmetse aynı anda dogurucaz sankı ay coookkk heyecanlı bısey ya hazırlıkların tamammı canım hastane cantanı hazırladınmı
güünaydın kızlar.....
gece çok kötü gök gürledi. yağmur bi yandan şimşekler bi yandan uyumak ne mümkün... şimdide sanki akşam yağmamış o kadar yağmur sanki:)
kuzu canım bulantı bendede oluyor ara ara hatta bazen sadece bulanmakla kalmıyor afedersin çıkıyorda... ama herzaman değil..
hituci canım hayırlı olsun yeni haftan 36-37 yide görelim hayırlısı ile inşallah...
ben artık iyce doğummoduna girdim sanırım... dr um ayın 1-2 si yeterli dio ama ben biraz daha durmalarını istiyorum..nedense benden başka herkes 36-37 devirdi...hayırlı zamanda gelsinler inşallah tüm bebişler...
cnm ya en az 4 hafta daha beklersin inşallah sonrada gelsin kuzular....herkese günaydın hayırlı sabahlar....
umarım herkes iyidir....biz bugün 33. haftamıza girdik Allahın izniyle....
dorukcğm daha erken değilmi cnm ayın başı 34-35 hafta oluyor galiba bnm dr 37 dolmadan bir aksilik olmazsa almam dedi aslında 38-39 bile beklerdide ben çok sıkılmıştım....CADIARZUgüünaydın kızlar.....
gece çok kötü gök gürledi. yağmur bi yandan şimşekler bi yandan uyumak ne mümkün... şimdide sanki akşam yağmamış o kadar yağmur sanki:)
kuzu canım bulantı bendede oluyor ara ara hatta bazen sadece bulanmakla kalmıyor afedersin çıkıyorda... ama herzaman değil..
hituci canım hayırlı olsun yeni haftan 36-37 yide görelim hayırlısı ile inşallah...
ben artık iyce doğummoduna girdim sanırım... dr um ayın 1-2 si yeterli dio ama ben biraz daha durmalarını istiyorum..nedense benden başka herkes 36-37 devirdi...hayırlı zamanda gelsinler inşallah tüm bebişler...
merhaba arkadaşlar.buraya aktif olarak katılamasamda sık sık takip ediyorum.benimde ikiz bebeklerim var.bugün hastaneye yatıp yarın doğumum gerçekleşecek.umarım herşey yolunda gider.dualarınıza ihtiyacım var.hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar diliyorum...
ne biliyomuş dr çabuk geleceğinidoğum için benim dr 37 beklesek iyi olur ama bunlar durmaz 32 den sonra istediğin zaman alırız dedi bilmiyorum ne olacağını hepimiz için hayırlısı olsun
ne biliyomuş dr çabuk geleceğiniklava:
dursunlar en az 34. haftaya kadar Allahın izniyle...
sağlıklı gelsin kuzular...Allahım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşaallah.
bu arada kayın validen gitti mi?
benimkide altta oturuyo da,şimdiden kara kara düşünüyorum çocuklar doğduğunda ilişkimizn nasıl olacağınıCADIARZU
dün gitti çok şükür kaynımıda aldı ama doğumdan önce kocasını oğlunuda alıp yazlığa gitmeden bir uğrarız dedi kayınpeder benim doğumada izin bırakacakmış hem önce hem doğumda yine ailecek gelecekler anlayacağın
seninde işin zor ama karıştırma işine bebeklerin eğitimine falan sen karar ver yüz bulamazsa seviyeli olur
tabiki değerliler cnaım...hele benim ki bana yemek yaptırmadı hamileliğim boyunca....hep onun evinde yedik...hatta bi süre evimi süpürdü ütümü yaptı...ama işte gel görki biraz müdahaleci....
bunada arada biraz mesafe bırakarak engel olmaya çalışıyorum...bozuluyo ama napim bende şişiyorum öbür türlü...kötü gelinim değilmi???
hayır kötü gelin değilsin
onlar bizim işimizi oğulları ve torunları için yapıyorlar
onlar olmasa bizi kim takar?
kaydirigubbakcemile3çılgınsın sen ya nerden geliyo aklına bunlar...
neyse en azından seninkilerle çok sık karşılaşmayacaksın...
benim için dua et olurmu?başıma geleceği iyi biliyorum çünkü...
doğduklarında yok az yiyorlar,ince giydiriyorsun,kalın giydiriyorsun,bakamıyorsun gibi şeyler duyacağımı biliyorum...
ikizlerin küçük olduğunu kabul etmiyo şimdiden..yemiyosunda çocuklar büyümüyo diyoakannehir
neyse bebeklerimizi alalımda kucağımıza hayırlısıyla sağlıkla tek sıkıntmız bu olsun...
hituci canım fırsat olmadı girmeye, iyiyim çok şükür halaa nescafe üçü birarada modunda geziyoruzz kuzularımlaaa kaydirigubbakcemile3 yarına dr u arıcaz bakalım. Haftaya tekrar ara dicek biliom gerçi alıştık :)
Bende evin yakınlarında başka bir dr a görüneceğim, merak ediyorum kiloları nasıl neler yapıyorlar diye haber ederim yarın akşama arkıadaşlarr..
Bide 30ları deviren birsürü kişi olçduk maşallahh hepimizeee..
canım maşallah sana.. benim dr senin kadarken doğurtmak istio beni bende durabildiklrri kadar dursunlar diom gerek yokki deyip duruyo ayyy ne kararsız kaldım benim dr mu bilmio işi yoksa biliomuki:uhm: