Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

erenzeyno canım inşaallah herşey yolundadır..giriyorsun madem ben iyiyim de de içimiz rahat etsin deli kız niye bişe yamıyon???????????????????

merhaba kızlar
biz dr dan geldik kuzular iyi herşey yolunda çok şükür kız oğlandan 100 gr ağır minicikler teyzeleri kızım 838 gr oğlum 738 gr

merhaba kızlar
biz dr dan geldik kuzular iyi herşey yolunda çok şükür kız oğlandan 100 gr ağır minicikler teyzeleri kızım 838 gr oğlum 738 gr

maşaallah kuzularına.
herşeyin yolunda olmasına sevindim cnaım...inşaallah sorunsuz bi şekilde hayırlısıyla sağlıkla Allahım tamamına erdirir....

merhabalar

geçmişe dönük okuyamadım ama..

dün kontrolümüz vardı bizim..

bebeklerimden birisi 32+1

diğeri 33+1 di

1800 gramdılar maşallah.......

temmuzun 7-10 u gibi sezeryan olucam inşallah beklerlerse........

haber vereyim dedim nete giremiyorum çünkü........

herşeyimiz hazır sağlıkla gelirler inşallah..

merhabalar

geçmişe dönük okuyamadım ama..

dün kontrolümüz vardı bizim..

bebeklerimden birisi 32+1

diğeri 33+1 di

1800 gramdılar maşallah.......

temmuzun 7-10 u gibi sezeryan olucam inşallah beklerlerse........

haber vereyim dedim nete giremiyorum çünkü........

herşeyimiz hazır sağlıkla gelirler inşallah..
maşallah fatoşcum... bayadır haberde yokdu senden... sağlıkla doğsun kuzular....

Hayırlı akşamlar kızlar .

Doğuran olmamış şöyle bir geçmişe baktımda,Maşallah kızlar doğurmayın,zamanında doğurun,erken doğması kuzularımızın çokda yararlı olmuyor.

NEROCUM maşallah kırkbirkere kırkımız çıkmış,darısı bize inşallah.

Dorukcum evde temizlik varmış,aman dikkat yorma kendini,

Hepinizi çoooooooooook öptük.

merhaba kızlar,

bugün pek hayat yok burda sanırımm, dalincimmm ne alermdesin eve mi çıktın, niye vermiyosun ayrıntılarıı?

off sıcakta hamilelik zor, sizlere 2 kat daha zorrr.Allah kolaylık versinn

ooooooo hayırlı olsuunn

sanada hayırlı cumalar cnaım...oh ne güzel... hayırlısıyla sğalıkla büyüsünler inş.
nasıl gidiyo bebek bakımı...alışabildinizmi birbirinize :) yalnızmı balkıyorsun?

Rica ederim canımm ne dimehh boshayallersmile

Oy maşallahhh nice güzell günlerini yıllarını görmennn dileğiylee :nazar:

hayırlı olsun nermın cık :))) nıce 40 lara ıns

O ne güzel maşallah:nazar::nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok sağolun teyzeleri......

hituci cnm alıştık çok tatlılarrr...zor ama çok keyifli kızlarımla olmak...cnm annemle bakıyoruz,,,ama bazen tek başımada bakıyorm annemin işi olduğunda...

merhaba kızlar
maşalah cnm....

Hayırlı akşamlar kızlar .

Doğuran olmamış şöyle bir geçmişe baktımda,Maşallah kızlar doğurmayın,zamanında doğurun,erken doğması kuzularımızın çokda yararlı olmuyor.

NEROCUM maşallah kırkbirkere kırkımız çıkmış,darısı bize inşallah.

Dorukcum evde temizlik varmış,aman dikkat yorma kendini,

Hepinizi çoooooooooook öptük.

amin cnm....hiç anlamadım inan nasıl gçti 40 gün o kadar hızlı ki....

kızlar benide aranıza alırmısınız bende ikiz annesi olucam keseleri yeni gördük haftayada kalp atışlarını duymak için gidicez ama ben ikiz büyütmeyi becerebilecekmiyim diye çok korkuyorum lütfen bana moral verin

kızlar benide aranıza alırmısınız bende ikiz annesi olucam keseleri yeni gördük haftayada kalp atışlarını duymak için gidicez ama ben ikiz büyütmeyi becerebilecekmiyim diye çok korkuyorum lütfen bana moral verin

hayırlıolsun canım.. allah tamamına erdirsin....

hayırlı olsun cnaım.Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
Allah insana kaldıramayacağı yükü vermezmiş...bakarsın inşaallah...Allahım bi yol gösterir elbet...
rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah....

ıyıgeceler kızlar sıcaklar benı bunaltıyo ya yastıgım su gıbı oluyo gunde 2 kere dusa gırıyorum o bıraz rahatlatıyo.33 haftaya gırmeme 2 gunum kaldı ama bıkac gundur bulantım var sankı ya o benı gıcık edıyo sızdede varmı bu tarz sıkayetler gunler gectıkce dogum korkusu sardı benı zaman ne kadarda cabuk gectı ınanamıyorum daha dun gıbı hatırlıyorum yaptıgım gebelık testını elım ayagım tıtremıstı.hamılelıgım bıtıcek dıye uzuluyorum bıyandanda yavrularımı kucagıma almak ıcın sabırsızlanıyorum.allahım herseyın hayırlısını versın opuyorum sızı ıyıgeceler hepınıze...

ıyıgeceler kızlar sıcaklar benı bunaltıyo ya yastıgım su gıbı oluyo gunde 2 kere dusa gırıyorum o bıraz rahatlatıyo.33 haftaya gırmeme 2 gunum kaldı ama bıkac gundur bulantım var sankı ya o benı gıcık edıyo sızdede varmı bu tarz sıkayetler gunler gectıkce dogum korkusu sardı benı zaman ne kadarda cabuk gectı ınanamıyorum daha dun gıbı hatırlıyorum yaptıgım gebelık testını elım ayagım tıtremıstı.hamılelıgım bıtıcek dıye uzuluyorum bıyandanda yavrularımı kucagıma almak ıcın sabırsızlanıyorum.allahım herseyın hayırlısını versın opuyorum sızı ıyıgeceler hepınıze...

bende bulantı olmadı ilk aylardan sonra çok şükür canım...ama bazılarnda oluyormuş.
yineden bi kontolünde dr una söyle.

herkese günaydın hayırlı sabahlar....
umarım herkes iyidir....biz bugün 33. haftamıza girdik Allahın izniyle....

güünaydın kızlar.....
gece çok kötü gök gürledi. yağmur bi yandan şimşekler bi yandan uyumak ne mümkün... şimdide sanki akşam yağmamış o kadar yağmur sanki:)
kuzu canım bulantı bendede oluyor ara ara hatta bazen sadece bulanmakla kalmıyor afedersin çıkıyorda... ama herzaman değil..
hituci canım hayırlı olsun yeni haftan 36-37 yide görelim hayırlısı ile inşallah...
ben artık iyce doğummoduna girdim sanırım... dr um ayın 1-2 si yeterli dio ama ben biraz daha durmalarını istiyorum..nedense benden başka herkes 36-37 devirdi...hayırlı zamanda gelsinler inşallah tüm bebişler...

dorukcum 1 ve 2 sı olursa kacıncı hafta oluyo ıyıysen bence bıraz daha kalsınlar kuzular ıcın daha ıyı degılmı

X