hayırlı cumalar kızlar........bizim bugn 40 mız hayırlısıyla.......
hayırlı olsun nermın cık :))) nıce 40 lara ıns
merhaba kızlar
biz dr dan geldik kuzular iyi herşey yolunda çok şükür kız oğlandan 100 gr ağır minicikler teyzeleri kızım 838 gr oğlum 738 gr
maşallah fatoşcum... bayadır haberde yokdu senden... sağlıkla doğsun kuzular....merhabalar
geçmişe dönük okuyamadım ama..
dün kontrolümüz vardı bizim..
bebeklerimden birisi 32+1
diğeri 33+1 di
1800 gramdılar maşallah.......
temmuzun 7-10 u gibi sezeryan olucam inşallah beklerlerse........
haber vereyim dedim nete giremiyorum çünkü........
herşeyimiz hazır sağlıkla gelirler inşallah..
maşaallah kuzularına.
herşeyin yolunda olmasına sevindim cnaım...inşaallah sorunsuz bi şekilde hayırlısıyla sağlıkla Allahım tamamına erdirir....
ooooooo hayırlı olsuunn
sanada hayırlı cumalar cnaım...oh ne güzel... hayırlısıyla sğalıkla büyüsünler inş.
nasıl gidiyo bebek bakımı...alışabildinizmi birbirinize :) yalnızmı balkıyorsun?
Rica ederim canımm ne dimehh boshayallersmile
Oy maşallahhh nice güzell günlerini yıllarını görmennn dileğiylee
hayırlı olsun nermın cık :))) nıce 40 lara ıns
O ne güzel maşallah
maşalah cnm....merhaba kızlar
biz dr dan geldik kuzular iyi herşey yolunda çok şükür kız oğlandan 100 gr ağır minicikler teyzeleri kızım 838 gr oğlum 738 gr
Hayırlı akşamlar kızlar .
Doğuran olmamış şöyle bir geçmişe baktımda,Maşallah kızlar doğurmayın,zamanında doğurun,erken doğması kuzularımızın çokda yararlı olmuyor.
NEROCUM maşallah kırkbirkere kırkımız çıkmış,darısı bize inşallah.
Dorukcum evde temizlik varmış,aman dikkat yorma kendini,
Hepinizi çoooooooooook öptük.
kızlar benide aranıza alırmısınız bende ikiz annesi olucam keseleri yeni gördük haftayada kalp atışlarını duymak için gidicez ama ben ikiz büyütmeyi becerebilecekmiyim diye çok korkuyorum lütfen bana moral verin
kızlar benide aranıza alırmısınız bende ikiz annesi olucam keseleri yeni gördük haftayada kalp atışlarını duymak için gidicez ama ben ikiz büyütmeyi becerebilecekmiyim diye çok korkuyorum lütfen bana moral verin
ıyıgeceler kızlar sıcaklar benı bunaltıyo ya yastıgım su gıbı oluyo gunde 2 kere dusa gırıyorum o bıraz rahatlatıyo.33 haftaya gırmeme 2 gunum kaldı ama bıkac gundur bulantım var sankı ya o benı gıcık edıyo sızdede varmı bu tarz sıkayetler gunler gectıkce dogum korkusu sardı benı zaman ne kadarda cabuk gectı ınanamıyorum daha dun gıbı hatırlıyorum yaptıgım gebelık testını elım ayagım tıtremıstı.hamılelıgım bıtıcek dıye uzuluyorum bıyandanda yavrularımı kucagıma almak ıcın sabırsızlanıyorum.allahım herseyın hayırlısını versın opuyorum sızı ıyıgeceler hepınıze...