Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

meridyen ve Ayşe Allah bağışlasın bebeklerinizi sağlıkla büyütün hayırlı evlat olsunlar inşallah
cartman sakın morelini bozma burada hepimiz çok zorlu yollardan geçtik neler çektik halada doğumu beklerken nelerle karşılaşıyoruz Allaha güven sığın o herşeyin hayırlısını verir ben ilk hamile kaldığımı öğrenince ultrasonda bebeklerim görünmedi kistlerden dr eşime ümitlenmeyin bu gebelikten hiç ümidim yok ilk 3 ayda bebekler düşer dedi kanamalarım bitmedi kalkamadım hep yattım ama bak 6 aylık oldular hala benimleler yani Allahtan başka kimse bilemez hayırlısıysa neyse o olsun dedim hep haftalarımız yakın inşallah sağlıkla doğururuz benimde oğlum kızımdan bir hafta geride için rahat olsun yavrularımız Allaha emanet

ya niye alıntılarım silniyo ya anneler topiğindede böle oldu pöffffffff

meridyen hayırlı olsun bebişleirn
eren zeynonun allah yardımcııs olsun bebekler biraz daha aklsın içinde

selsel canım artvinlinin kızı hala içinde doğumda alacaklar kııznı sadece kanında pıhtılaşma yapıyo bebek ilaç kullanıo onun için

artvinli kızını ciğerleri gelişmeidği ciğerlerine su dolsuğu için kaybetti

bi arkadaş daha vardı nikini unuttum çıkmadık canndna umut keislmezcanım ne olacağını bilezmezsin banada oğlumun kalbinde parlak odacık olduğunu söylemişlerid down sendromu belirtisi idi çapada 2. düzeye felanda girdim şimdi canavar gibi bi oğlum var ayrıca kilo farkı herzaman hepimizde oldu öylede devam ediyo doğdukları halde

sen allaha sığın o ne eylerse güzel eyler de

hayırlı hamilelikler

birceciğim, Allah razı olsun, çok teşekkürler söylediklerin için, nihayetinde Allah ne nasib ederse o olacak.. peki, 23. hatandasın diye soruyorum, sen hiç detaylı ultrasona girdin mi?

bir diğer sorum, şu hamileliğin kaçıncı haftada olduğunu gösteren çizelgelerden profilime nerden ekleyebilirim :/

canancım, çok sağolasın. beni kilo farkından ziyade, kordondaki kan akışında problem var diye korkuttular. doktorlara da çok kızmak istemiyorum, işlerini yapıyorlar nihayetinde ama bu kordon muhabbeti bu kadar sık karşılaşılan bir şey mi onu merak ediyorum çok..

mübarek cuma vakti, Rabbim inşallah herkese evladını sağ salim kucağına almayı nasib eder..

her duyduğumuzu kafaya takarsak doğuramayız peş peşe aksilikler yaşarız kordon kanı problemi falan yoktur korkma sen tahlil yapmadan net emin olunmaz sanırım.
Bizde kan uyuşmazlığı var benim bebeklerim etkilendimi?sakatmı doğacaklar diye uyumamam lazım,hiç aklıma bile getirmiyorum kötü şeyleri.Detaylı ultrason yaptırdık büyüme farkı dışında iyi gözüküyorlar
yarın kontrolüm var ayaklarım çok şiş dr şekerden şüphelendi tahliller yapılacak bakalım hayırlısı olsun inşallah herşey yolundadır
o çizelge profil düzenlemeden yapılıyor ama ben beceremedim eşim yapmıştı

canım geçmiş olsun ama moralini bozma herşeyin hayırlısı sen hep iyiyi düşün banada neler demediler siyam ikizi olabilir dediler daha ilk haftalarda alalım , sonra büyümez bunlar aynı plesentada beslenemz alalım , dawn senromu olabilir amniyosentez falan yapıldı neler neler hepsinede ne gelecekse kabulum ben herşeye hazırım dedim çatır çatır doktorlara inat 36 haftayı bekledim hepsinide 2kg üstünde doğurdum . sen tedbirini al tabi ama içinide ferah tut

ayşe bebeklerin hayırlı olsun canım merak etme kucağından indiremeyeceğin zamanlarda gelecek ne kadar istesende ))) tekrardan geçmiş olsun

aysecım yavrularını gule gule buyut hayırlı evlat olsunlar ınsallah sen kendıne ıyı bak canım kuzuların bı sekılde toparlnır bak sukurkı solunum sorunları yok.eren zeyno sanada gecmıs olsun tatlım ınsallah erken gelmez senın mınıklerde

merhaba,

ben bir şeyi merak ettim, benim tek gebelik demişsiniz ama hem oğlunuzdan hem kzıınızdan bahsediyorsunuz, nasıl oluyor o?

Canım neler yaşadığını,neler düşündüğünü çok iyi biliyorum,seni çok iyi anlıyorum.
Aynı şeyleri yaşamamış olsakta,benimde yaşadığım kötü tecrübeler oldu.
Senin durumun hakkında yorum yapmak istemiyorum,biliyorum yazılan her mesaj seni tatmin etmiycek.Moralinide düzeltmiycek.......
Sana tek diyebileceğim şu olur anca.
Rabbime sığın ve hakkında hayırlı olanı iste,inan bizim hakkımızda hayırlı olanı bir tek rabbim biliyor.Ben hep öyle dua ettim.

Soruna gelince.....Canancım çok güzel özetlemiş benim durumumu,yardımcı olmuştur inşallah.
Birde kimsenin durumuyla kendi durumunu bir tutma,hepimizin yaşadıkları ve yaşayacakları çok farklı.
Dualarımda olacaksın,hakkında hayırlısı neyse hep o olsun.

kirpi elif nasıl?nerelerdesin?

merhaba burdayım, iyi Elifcikk artık daha çok tekmeliyor benii. bugün işteyim o sebep fazla giremedimm.
doğum yapan tüm arkadaşlar hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallah.
erenzeyno da umarımm birkaç hafta daha dayanır en azından, Allah yardımcısaı olsun hiç aklımdan çıkmıyor dünden beri.
Artvinlim hani haber vericektin lmaz:
canancım sanırım nikini unuttuğun kişi benim. içeride iki kalbi durmuş bebek vardı, biri tamamen yok olmuş diğeri de çok küçülmüş.
bircecimm size de geçmiş olsun ufak bir kaza geçirmişsiniz.

Slm kızlar, benim ikizlerim geçen çarşamba dünyaya geldiler, eve geldik, Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin !!!!

hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah

hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah bian önce alırsın inşallah kuzuların saglıklı sıhatli şekilde kucagına

erenzeynonunda rabbim yardımcısı olsun kuzularını erenzeynoya vede eşine bagışlasın Allahım

ya açıkça fikrimi söyleyeyimmi çok ta takılma canım nete felan internet çok faydalı bişey ama bi yerdede bilgi kirliliği çok yanlış anlaşımlar yanlış anlatmalar insanın aklını çok ama çok karıştırıyor sen takipleirni düzenlice yaptır hakkında hayırlısı neyse o olsun çok takılıpta kafanı karıştırma cnaım hayırlı gebelikler

ahhh kuzum seni burda görmekçok güzell küsme lütfen bende ara ara bazı şeylere küsüp sessizce gidiom kendimce boykot ediyom burayı kızdımmı bazılarına ama sonra dayanamayıp giriyorum e napımmsizleri merak ediyorummm:kedi:

kirpiciğim;
gelişmiş cevap kısmına tıkla,ataç işaretine tıkla,açılan pencerede bilgisayardan yükle kısmına gözat de,masaüstündeki resimini seç yükle de yüklenir pencereyi kapat gelişmiş cevapta eklentini görürsün ekle de eklenir

herkese günaydın ve iyi hafta sonları.. ayşeçınarlı ve meridyeni ve daha varsa doğum yapan hamişleri kutluyorum.. Allah bir an önce iyileşip evlerinize sağlıkla dönmenizi nasip etsin..

erenzeynonun durumuna çok üzüldüm.. biraz da stres vardı tabi, inşallah bekler bebecikleri de ciğerleri gelişir kiloları artar da öyle doğarlar... Allah yardımcısı olsun

sırası gelenler de sırasıyla doğursunlar inşallah, herkes haftasını beklesin.. hepimize en az 35 hafta diliyorum doğurmak için...

Allaha emanet olun

geçmiş olsun..inşallah vakitlice gelir bebekleri..
Slm kızlar, benim ikizlerim geçen çarşamba dünyaya geldiler, eve geldik, Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin !!!!
çok sevindim..hayırlı uğurlu olsun inşallah..

merhaba arkadaşlar,

merak edenler için bir durum bildirimi yapayım dedim. bugün bir doktora daha gittim. burada doktor isimleri vermek doğru mu yanlış mı bilmediğimden bir şey yazamıyorum. ama tüp bebek alanında türkiyenin en uzman kişilerinden biriydi.

her neyse, benim de tahmin ettiğim gibi çok arklı birşey söylemedi, bebeklerden biri diğerini iki hafta geriden takip ediyormuş. ileriki haftalarda bu anlaşılır olabilirmiş ama 24-25. haftalarda olduğumdan bu kritikmiş. aradaki fark açılabilirmiş. yapılabilecek bir kaç şey olduğunu söyledi, biri kordosentez yapmak, yani sorunlu bebeğin kordonundan kan alıp bir anomali varsa onu ortaya koymak ve bu doğrultuda gerekiyorsa gelişmeyen bebeğin hayatına anne karnında iken son vermek, böylece sağlıklı olan ikizinin gelişmesini sağlama almak..

ikinci yol ise beklemek. neler olacağını görmek. biz eşimle kordosentez taraftarı değiliz, bir anomali olsa bile o bebeği öldüremeyiz. ancak şu da var ki, 28. haftadan sonra küçük olan bebek hala hayattaysa ve doğum gerçekleşirse sağlıklı olanı da alıyorlar ve böylece iki tane çok erken doğmuş bebek oluyor..

velhasıl biz bekleyecek ve dua edeceğiz ki, hayırlısıyla bir de olacaksa iki de olacaksa sağlıklı sıhhatli ve vaktinde olsunlar.. inşallah 32-33 haftayı beklerler ve ikisi de sıhhatle dünyaya gelir.. insanın dua etmekten ve moralini yüksek tutmaktan başka hiçbir çaresi yok..

hepinize Allah'tan sorunsuz hamilelikler dilerim, inşallah herkes bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…