Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bu haber iyi geldi çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün a.s.
darısı başımıza sağlıkla inşallah

allah beterinden esirgesin canım bununla geçmiş olsun...
aynen bende şimdi eşimi aradım sanayideyim dedi. dedim hayırdır arabanın frenleri boşaldı dedi az daha kaza yapıodum dedi.. allah esirgesin rabbbim korusun kazadan beladan hepimizi inşallah.....

dorukcuğum eşinede çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın gözü olanın gözü çıksın nazarlardan korusun Allah bizi ve bebeklerimizi

ayşeye geçmiş olsun bebekleri hayırlı olsun sağlıcakla büyüsünler

Allahım uzun ömürler versinn ayşenin ve nefesin bebişlerine.. Çok geçmiş olsun.. Sıra bizee geliyoo delikafadulden Hayırlısıyla bizlerde atlatırız inşallahh.. Gün geçtikçe heyecan sarıyorr :sm_cool:

Dırımkırmızı canım çok geçmiş olsun sizede.. Aman dikkat edin uyurken çıkarıyorsa Allahım esirgesin.. Sen zaten tetikte sürekli bakıyorsundur eminim.. Hayırlısıyla bu salgın hastalıgıda atlatırsınız inşallah... Hastanedenmi sulardanmı yenilenlerdenmi geçiveriyor çocuklara demekkii.. Ama senin kuzular aslan gibi maşallah Geçecek bikaç güne inşallahh kaydirigubbakcemile5

Dorukcum Hayırlı olsun yataklarınız.. Allahım içlerini minnoşlarınla doldurmayı nasip etsin İyigünlerde kullanınn boshayallersmile Biz hastane çantamızıda hazırladık arabanın arkasında gezip duruyo :dance:

Erenzeyno sanada geçmiş olsunn, inşallah çok yatmazsın gerçi yatsanda senin için faydalı haztane sıkıcı olabiliyor ama gözetim altında oldugundan insanın içi daha rahat ediyor.. Hayırlısı olsun.. Giderek ilerliyor haftalarımız çok şükür. :lepi:

Çok şükür,Allah bağışlasın yavrularını.Darısı başımıza:smiley-cool:

Çok geçmiş olsun canım

hımmyok benimki o kadar detaylı değildi içinde
şampuan
bebek yağı
pişik kremi
pudra
sabun vardı
evet çanta çok kullanışlı ama biberon yeri fileli gözler bebek arabasına takmak için yanında aparat felan hemde çok şık sev,yorum ben çantamı

canımm güzel günlerde içinde yatırmak nasip olsunn ağlama sesleri ile sabaha kadar başında nöbet tut işallahhh heheheheh kötümüyüm neyim zuhahah
selam bişey sormak istiyorum

ikizlerde kesenin birinin küçük olması vede kalp atışının daha alınanaması normalmidir?

doktor bekleyeceğız ve göreceğiz diyor.. tecrübelernize ihtiyacım var..
yani bu durum kötüde sonuçlanabilir iyide sen dr dediğine bak buralar aklını karıştırmasın bebeklerin hayırlı olsun

ahhh ahhh çok geçmiş olsun allahtan siz yoktunuz içinde gündüz felan olmadı cana geleceğine mala gelsin canım yaaa sıkma canını bebeikler üzülmesin sonraa

hay allah ya nedir bu kara bulutlamı var ne allah beterinden korusun dediğim gibi cana geleceğine mala gelsinn

ewet farklıymıs bnm cantam da fıle yok bıberon koymakyerı ıcınde termostatlı sıcak tutuo sogutmuo kırlı bez koymak ıcın ayrı yerlerı var altında alt acma bezı cok teferruatlı bsıey dısarıdanbakan hanım cantası zanneder ıcını acınca ne oldugu bellı oluor cok sık yenı annelere tavsıye ederım ve cnatası eskımıs olan annelerımıze :)

günaydın......
ya bu bahsettiğiniz chicconun hardal rengi çantasımı bakım çantası hani bide laciverti var.. eğer oysa nencacık bi çanta o yetmezki bize ytermiki????

sen nası oldun bakem .??? geçdimi dünkü yorgunluğun....?

canancım insan akıllı uslu mışıl mışıl uyuyan bebişler olsun die dua eder be canım garezin neki?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana kuzucuklar sağlıkla dünyaya gelsinlerde ben herşeye rağzıyım.....

herkese günaydın hayırlı sabahlar...
ayşede kurtuldu çok şükür hayırlısıyla sağlıkla....
sıra kimde:)))
birce canım kazanız geçmiş olsun.cana gelmesinde araba nasıl olsa yapılır...
dorukcum sizede çok geçmiş olsun..
Allahım başka kaza bela vermesin..
geçen gece benimde çamaşırlarım vardı balkonda.hepsi ayrı yere savrulmuş:))Allahtan balkondan aşağıya düşmemişler...yoksa don gömlek reklam olacaktık:))))

delikafaduldeniyiki uçmamış
kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah cümlemizi korusun

arkadaşlar,
erenzeyno açılma ve hafif su gelmesi başlangıcıyla hastanede,
serum alıyormuş,
hastanede küvez için yer yokmuş,
çevre illerde yer bulunursa ambulansla sevkedilecekmiş,
durumu bildirmek istedim,
henüz 27.haftasında,
dualarınızı ve desteğinizi bekliyor..

allah yardımcısı olsunnn... rabbim tez vakit şifasını versin inşallah....

küvez aradıklarına göre kesin doğum olacakmıki, ertelenemeyecek kadar mı açılmış bi fikrin var mı? offf bari 28'i bitirseydii

şimdi aradım erenzeynoyu.. tele eltisi çıktı. drlar yanındaymış. 1.5 santim açılma varmış doğumu engellemeye çalışıyorlarmış... allahım yardımcısı olsun ..... dualarınızı esirgemeyin...

AYŞENURA çok geçmiş olsun sabah gördüm kk da ....

eğer suyu çok gelmezlerse ve açılma durusa doğum engellenir...

ben 3 cm açıklıkla 5 hafta bekledim ama sancılarımı kesitiler...
sacım devam etseydi açılmam sürecekti..

inş. açılmasıda durur...sancısı varsa oda..hakkındakinin hayırlsını versin rabbim

Slm kızlar, benim ikizlerim geçen çarşamba dünyaya geldiler, eve geldik, Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…