kızlar ayşeçınarlıdan haberlerim var..... çok şükür bebeişleri dünyaya gelmiş. kendisi yarına kadar yoğun bakımdaymış.. bebişlerden biri küvezdeymiş. durumları iymiş şükür allahım analı babalı büyütsün inşallah... çok mutlu oldum onun adına... darısı bizlerin başına inşallah.......
merhaba kızlar dün gece fırtına vardı resmen herşeyler uçuştu düştü balkonda
bizim üst katlardan bir sandalye uçmuş bizim arabanın camını indirmiş olacak şey değil şakagibi sabah 6 da kalktım eşime kahvaltı hazırlamaya balkona çıktım bir baktım aşağıya arabanın camı yok; hırsız götürmemiş Allah korumuş, ruhsat teyip herşey içinde cam kum gibi olmuş;çok korktum; arkadaşlarım nazar çıkmış diyor kaza savmışsınız
neyse güne böyle başladım verilmiş sadakamız varmış bununla geçmiş olsun
dorukcuğum eşinede çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın gözü olanın gözü çıksın nazarlardan korusun Allah bizi ve bebeklerimizi
kızlar ayşeçınarlıdan haberlerim var..... çok şükür bebeişleri dünyaya gelmiş. kendisi yarına kadar yoğun bakımdaymış.. bebişlerden biri küvezdeymiş. durumları iymiş şükür allahım analı babalı büyütsün inşallah... çok mutlu oldum onun adına... darısı bizlerin başına inşallah.......
Çok şükür,Allah bağışlasın yavrularını.Darısı başımıza:smiley-cool:kızlar ayşeçınarlıdan haberlerim var..... çok şükür bebeişleri dünyaya gelmiş. kendisi yarına kadar yoğun bakımdaymış.. bebişlerden biri küvezdeymiş. durumları iymiş şükür allahım analı babalı büyütsün inşallah... çok mutlu oldum onun adına... darısı bizlerin başına inşallah.......
bizim üst katlardan bir sandalye uçmuş bizim arabanın camını indirmiş olacak şey değil şakagibi sabah 6 da kalktım eşime kahvaltı hazırlamaya balkona çıktım bir baktım aşağıya arabanın camı yok; hırsız götürmemiş Allah korumuş, ruhsat teyip herşey içinde cam kum gibi olmuş;çok korktum; arkadaşlarım nazar çıkmış diyor kaza savmışsınız
ben bu sekılde bırsey aldım chicconun ama bana cok pahalı verdıler bilmiyorumkismile
50 lıraya almıssın bana daha pahalıya geldı nıekı acep
cantası ıcınde pısık kremı sampuanı pudrası gogus pedı yagı kremı toplu halde almıstım tam fıyat aklımda dıel ama 120 yı gecmıstı sırf cantayı 65 e almısım megersem :)) ama cok kullanıslı bı anta termos gozlerı var alt acma battanıyesı ıcınde cok teferruatlı bısı tavsıye edıorum bende henus kullanmadım ama:asigim:
canımm güzel günlerde içinde yatırmak nasip olsunn ağlama sesleri ile sabaha kadar başında nöbet tut işallahhh heheheheh kötümüyüm neyim zuhahahherkese günaydın......
dün park yataklarımız gldi çokşirinler ya o kadar heyecan bastıki artık eksiklerimiz bitmeküzeri. en önemlisi sona kaldı... çantamı hazırlamadım hala::)
bütün gece ayşe aklımdaydı. allahım sağlıklı doğum nasip eder inşallah...
bütün gerginlikler bitti olan artvinlime oldu. canımbenim ya keşke böle olmasaydı.......geri gel üzme bizi(
yani bu durum kötüde sonuçlanabilir iyide sen dr dediğine bak buralar aklını karıştırmasın bebeklerin hayırlı olsunselam bişey sormak istiyorum
ikizlerde kesenin birinin küçük olması vede kalp atışının daha alınanaması normalmidir?
doktor bekleyeceğız ve göreceğiz diyor.. tecrübelernize ihtiyacım var..
allah beterinden esirgesin canım bununla geçmiş olsun...
aynen bende şimdi eşimi aradım sanayideyim dedi. dedim hayırdır arabanın frenleri boşaldı dedi az daha kaza yapıodum dedi.. allah esirgesin rabbbim korusun kazadan beladan hepimizi inşallah.....
ewet farklıymıs bnm cantam da fıle yok bıberon koymakyerı ıcınde termostatlı sıcak tutuo sogutmuo kırlı bez koymak ıcın ayrı yerlerı var altında alt acma bezı cok teferruatlı bsıey dısarıdanbakan hanım cantası zanneder ıcını acınca ne oldugu bellı oluor cok sık yenı annelere tavsıye ederım ve cnatası eskımıs olan annelerımıze :)
canancım insan akıllı uslu mışıl mışıl uyuyan bebişler olsun die dua eder be canım garezin neki?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana kuzucuklar sağlıkla dünyaya gelsinlerde ben herşeye rağzıyım.....hımmyok benimki o kadar detaylı değildi içinde
şampuan
bebek yağı
pişik kremi
pudra
sabun vardı
evet çanta çok kullanışlı ama biberon yeri fileli gözler bebek arabasına takmak için yanında aparat felan hemde çok şık sev,yorum ben çantamı
canımm güzel günlerde içinde yatırmak nasip olsunn ağlama sesleri ile sabaha kadar başında nöbet tut işallahhh heheheheh kötümüyüm neyim zuhahah
yani bu durum kötüde sonuçlanabilir iyide sen dr dediğine bak buralar aklını karıştırmasın bebeklerin hayırlı olsun
ahhh ahhh çok geçmiş olsun allahtan siz yoktunuz içinde gündüz felan olmadı cana geleceğine mala gelsin canım yaaa sıkma canını bebeikler üzülmesin sonraa
hay allah ya nedir bu kara bulutlamı var ne allah beterinden korusun dediğim gibi cana geleceğine mala gelsinn
herkese günaydın hayırlı sabahlar...
ayşede kurtuldu çok şükür hayırlısıyla sağlıkla....
sıra kimde:)))
birce canım kazanız geçmiş olsun.cana gelmesinde araba nasıl olsa yapılır...
dorukcum sizede çok geçmiş olsun..
Allahım başka kaza bela vermesin..
geçen gece benimde çamaşırlarım vardı balkonda.hepsi ayrı yere savrulmuş:))Allahtan balkondan aşağıya düşmemişler...yoksa don gömlek reklam olacaktık:))))
arkadaşlar,
erenzeyno açılma ve hafif su gelmesi başlangıcıyla hastanede,
serum alıyormuş,
hastanede küvez için yer yokmuş,
çevre illerde yer bulunursa ambulansla sevkedilecekmiş,
durumu bildirmek istedim,
henüz 27.haftasında,
dualarınızı ve desteğinizi bekliyor..
arkadaşlar,
erenzeyno açılma ve hafif su gelmesi başlangıcıyla hastanede,
serum alıyormuş,
hastanede küvez için yer yokmuş,
çevre illerde yer bulunursa ambulansla sevkedilecekmiş,
durumu bildirmek istedim,
henüz 27.haftasında,
dualarınızı ve desteğinizi bekliyor..
şimdi aradım erenzeynoyu.. tele eltisi çıktı. drlar yanındaymış. 1.5 santim açılma varmış doğumu engellemeye çalışıyorlarmış... allahım yardımcısı olsun ..... dualarınızı esirgemeyin...