Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar,ben erenzeyno ile paylaştım durumumu,kardeşim gibi gördüğüm biri çünkü..Yalancılıkla,insanların moralini bozmakla mı suçlanmışım anlamadım..Umarım yanlış anlamışımdır okuduklarımı..Öyle bir ima varsa hiç hoş olmamış..Çünkü herkes içinde yaşadığı üzüntüleri,bebekleri ile ilgili durumu topik açarak arkadaşları ile paylaştı,sayfalarca yazıldı.çizildi..erenzeyno ile durumumu paylaşmamda sakınca olduğunu hiç sanmıyorum...Kimsenin de bu konuda söz söyleme hakkı olduğunu düşünmüyorum...kızlar olay ne kadar anlamsız boyutlara gelmiş inanamıyorum.
hymarrye katılıyorum bebeğin başı serklaj ipne dayansa, yani doğum kanalına girse geri gitmesi zor, doğmaması ise imkansız gibi geliyor bana da . dalincim sen de hymarryi suçlamış gibi olmuşsun morale ihtiyacı var yargılanmaya değil diyerek.
ama genel itibarıyla olaya baktığımızda tartışma saçma geliyor, kıızcağız can derdinde, öyle ya da böyle sağlıkla doğursun da gerisi boş.
Hymarrycimm burası senin topiğin bırakıp gitmen bana da ters geliyor, diğer topikte burayla ilgili yazılanlar da bana ters gelmişti. sanırım bana artık buralarda herşey tuhaf geliyor.
şurada bir avuç insan var zaten, herkes stresli endişeli, birbirimizi üzmeye değer mi yahu
NEFES ADINA COK SEVINDIM INS SAGLIKLA BUYUTSUN KUZUALRINI
ARICAM ONUDA BAKALIM YENI ANNEMIZ NASILMIS
SANA GELINCE ABLA HAYIRLI DOGUMALR DILIYORUM INS COK CEKMISSIN OKUDUGUM DUYDUGUM KADARIYLA SONU GZUEL OLUCAK INS RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMANI NASIP ETSIN hihoyyyt
canım çok merak etmiştim seni hayırlısıyla kurtul koynuna al inşallah gelebilecek gibi olsam inan gelirdim ama ege bana uzak birde ayaklarımdan yürüyemiyorum ama gönlüm sizinle a.s.
nefes e çok sevindim Allah daim etsin bizede nasip etsin maşallah onlarada
Çok teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan..tünaydınnnnn amanın ne bu sıcak yahu yavrular pişecek daha 6 ayda böyle 7 ve 8 ayları düşünemiyorum......
nefesciğimde kurtulmuş hayırlısı ile ay kendimi hatırladım birden okuyunca...
yok be yavrum ne nazarı allasen ekleyeceğim de tembellik....
öyle cnm tatlı ve yorucu telaşlar ama inci maşallah uyuyor ve bağırıyor bağırma üzerine
proglamlanmış sanki birde çatık hatun görme kaydirigubbakcemile3
cnm allah yardımcın olsun bir nefeste kucağın dolsun inşallah...
karpuz peynir ye şekerim başka ne yenir ki bu sıcaktadelikafadulden
Tembellık etmeyı bırak valla eklesene bugun gıdcem ne zaman gelıcem bellı deıl senın kızÇelerİde gormeden gıtmeyım ay sankı bende ÖlÜme gıdıormusum gıbı havalrdayım :))))))
daha neler ağzından yel alsın sağlıkla git gel inşallah
:gitme:
doğrusun kuzm valla allah yardımcın olsun zor yani bu sıcaklarda ben kendimi hiç düşünemiyrum valla yaz ayında hamilekafamçokkarıştıNEROCUM NE YERSEM YEYIM SU SICAKALRA BANAMISIN DEMIOR DISARDA 32 DERECE BIR HAVA VAR TANSIYONUM OLMASA 2 SAATTE BIR DUS ALIRIM AMA ONUDA YAPAMIORUM COK SU ICMEYE BASLAIDM BEBEKLER BOGULUCAK ARTIK SUDAN NASIL ATLATICAZ SU YAAZI BILMEDIM HAMILELIGIM TAMDA YAZA GELIO AGUSTOSTADA DOGUM OF OFFF :umursamaz:
ayşecim hayırlı doğumların olsun canım sağlıkla doğsun kuzucuklar inşallah... dualarım seninle..
zeynom canım tez gidip sağlıkla tez dön inşallah....çıkmadan yakalayamadım seni tel alıcakdım ya tüh...
birce canım bebişler sağlıklı günlerde giysin cicilerini inşallah canım....
nerocum sorma sen doğurdun sıcak diosun bide bizi bu halde bi düşünsene buharlaşacaz yahu... bebişler iydir umarım....
nefes içinde çokkk sevindim hayırlı evlatlar olsunlar inşallah....
Merhaba arkadaşlar,yarın doğumum var..Çünkü artık çok zorlaşmaya başladı benim için..Cumartesi günü kasılmalarım başladı,muaynede bebeğimin kafasının vajina ağzına dayandığını söylediler..ki aylardır söylüyorlardı ..%90 ele geliyormuş..2 cm açılmış rahim ağzı..prepar,magnesium serumlarla durdurdular..bir kaç hafta daha dayanırım diyordum ama yarın için alınmalarını istedim..ciğer geliştirici iğnelerimiz 32+0 de 12 saat arayla son kez tekrarlandı..hala serum veriliyor..kasılmalarım geçti ama nefes alıp verme vs taşikardi ,kas güçsüzlüğü gibi sorunlarım çıktı..Dr .lar kızımın başı rahimn ağzını sıfırlıcak şekilde durduğu için serklaj ipini yırtabileceğini söyledi..serklaj ipi tutuyor yani..Su gelişi,kanama yok çok şükür..ilaçlar da zar sor dozu ayarlandı..eşim yanımda kalıyor..yardımsız yerimden kalkamıyorum..Geçen gün nefes yanıma geldi..çok tatlı bir bayan..Dün o da yavrukuşlarına kavuştu.. biri yanındaymış diğeri de gözlem amaçlı küvezdeymiş,ağrıları varmış..Telefonla konuştuk.Malum odadan çıkamıyoruz ikimiz de şu an..ikimizin de dr aynı kişi..yarın 32+4 günlük olacağız..Allah hayırlısını nasib etsin..Geçmişe çok az göz atıp çıkacağım..Eşim iş yerinden uzak olduğu için işlerini pc den halletmesi gerekiyor..
selam bişey sormak istiyorum
ikizlerde kesenin birinin küçük olması vede kalp atışının daha alınanaması normalmidir?
doktor bekleyeceğız ve göreceğiz diyor.. tecrübelernize ihtiyacım var..