Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

NEROCUM NE YERSEM YEYIM SU SICAKALRA BANAMISIN DEMIOR DISARDA 32 DERECE BIR HAVA VAR TANSIYONUM OLMASA 2 SAATTE BIR DUS ALIRIM AMA ONUDA YAPAMIORUM COK SU ICMEYE BASLAIDM BEBEKLER BOGULUCAK ARTIK SUDAN NASIL ATLATICAZ SU YAAZI BILMEDIM HAMILELIGIM TAMDA YAZA GELIO AGUSTOSTADA DOGUM OF OFFF :umursamaz:

kızlar olay ne kadar anlamsız boyutlara gelmiş inanamıyorum.

hymarrye katılıyorum bebeğin başı serklaj ipne dayansa, yani doğum kanalına girse geri gitmesi zor, doğmaması ise imkansız gibi geliyor bana da . dalincim sen de hymarryi suçlamış gibi olmuşsun morale ihtiyacı var yargılanmaya değil diyerek.
ama genel itibarıyla olaya baktığımızda tartışma saçma geliyor, kıızcağız can derdinde, öyle ya da böyle sağlıkla doğursun da gerisi boş.
Hymarrycimm burası senin topiğin bırakıp gitmen bana da ters geliyor, diğer topikte burayla ilgili yazılanlar da bana ters gelmişti. sanırım bana artık buralarda herşey tuhaf geliyor.
şurada bir avuç insan var zaten, herkes stresli endişeli, birbirimizi üzmeye değer mi yahu
Arkadaşlar,ben erenzeyno ile paylaştım durumumu,kardeşim gibi gördüğüm biri çünkü..Yalancılıkla,insanların moralini bozmakla mı suçlanmışım anlamadım..Umarım yanlış anlamışımdır okuduklarımı..Öyle bir ima varsa hiç hoş olmamış..Çünkü herkes içinde yaşadığı üzüntüleri,bebekleri ile ilgili durumu topik açarak arkadaşları ile paylaştı,sayfalarca yazıldı.çizildi..erenzeyno ile durumumu paylaşmamda sakınca olduğunu hiç sanmıyorum...Kimsenin de bu konuda söz söyleme hakkı olduğunu düşünmüyorum...

Nefes arkadaşımla aynı doktorumuz..Yalan söylediğimi düşünenler kendisi ile ya da dr umuz Mert Kazandı ile görüşebilirler..Nefes hem annemle hem de eşimle de tanıştı ve konuştu..

Umarım yalancılıkla suçlandığımı anlamam alınganlığımdır...Herkese güzel günler dilerim....

NEFES ADINA COK SEVINDIM INS SAGLIKLA BUYUTSUN KUZUALRINI
ARICAM ONUDA BAKALIM YENI ANNEMIZ NASILMIS
SANA GELINCE ABLA HAYIRLI DOGUMALR DILIYORUM INS COK CEKMISSIN OKUDUGUM DUYDUGUM KADARIYLA SONU GZUEL OLUCAK INS RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMANI NASIP ETSIN :nazar:hihoyyyt

canım çok merak etmiştim seni hayırlısıyla kurtul koynuna al inşallah gelebilecek gibi olsam inan gelirdim ama ege bana uzak birde ayaklarımdan yürüyemiyorum ama gönlüm sizinle a.s.
nefes e çok sevindim Allah daim etsin bizede nasip etsin maşallah onla:nazar::nazar::nazar:rada

tünaydınnnnn amanın ne bu sıcak yahu yavrular pişecek daha 6 ayda böyle 7 ve 8 ayları düşünemiyorum......

nefesciğimde kurtulmuş hayırlısı ile ay kendimi hatırladım birden okuyunca...

yok be yavrum ne nazarı allasen ekleyeceğim de tembellik....

öyle cnm tatlı ve yorucu telaşlar ama inci maşallah uyuyor ve bağırıyor bağırma üzerine
proglamlanmış sanki birde çatık hatun görme kaydirigubbakcemile3

cnm allah yardımcın olsun bir nefeste kucağın dolsun inşallah...

karpuz peynir ye şekerim başka ne yenir ki bu sıcaktadelikafadulden
Çok teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan..

Haaa bu arada Hmary canım,durumum aynen böyle....size göre imkansız ama durum böyle işte..kafa rahim ağzına dayalı dendi..zaten aylardır da deniyordu..serkal ipini yırtabilir dendi..herkese kötü olduğum halde iyiyim yazdım demişsin ama geçenlerde sen topik açmadın mı canım ? kızın için ? senin durumun üzüntün hepimizi etkilemedi mi ? dehşete düşmedik mi ? neden açtın topiği canım ?sen paylaşmadın mı üzüntülerini ? Geçmiş olsun demedik mi ??? Umarım sandığım şekilde değildir yazdıklarının anlamı...........

Son düzenleme:
kızlar ayrılık vaktı ben kaçar gıdeyım yatayım bakalım nekadar yatıcam gelıncede bır suru ıs benı beklıor bebekelrın kıyafetelrı yıkancak utulenıcek ohoo ıns azcuk yatar cıkarım hadı cok opt dualaırnızı eksık etmeyın bbb

ayşecim hayırlı doğumların olsun canım sağlıkla doğsun kuzucuklar inşallah... dualarım seninle..
zeynom canım tez gidip sağlıkla tez dön inşallah....çıkmadan yakalayamadım seni tel alıcakdım ya tüh...
birce canım bebişler sağlıklı günlerde giysin cicilerini inşallah canım....
nerocum sorma sen doğurdun sıcak diosun bide bizi bu halde bi düşünsene buharlaşacaz yahu... bebişler iydir umarım....
nefes içinde çokkk sevindim hayırlı evlatlar olsunlar inşallah....

NEROCUM NE YERSEM YEYIM SU SICAKALRA BANAMISIN DEMIOR DISARDA 32 DERECE BIR HAVA VAR TANSIYONUM OLMASA 2 SAATTE BIR DUS ALIRIM AMA ONUDA YAPAMIORUM COK SU ICMEYE BASLAIDM BEBEKLER BOGULUCAK ARTIK SUDAN NASIL ATLATICAZ SU YAAZI BILMEDIM HAMILELIGIM TAMDA YAZA GELIO AGUSTOSTADA DOGUM OF OFFF :umursamaz:
doğrusun kuzm valla allah yardımcın olsun zor yani bu sıcaklarda ben kendimi hiç düşünemiyrum valla yaz ayında hamilekafamçokkarıştı

ayşecim hayırlı doğumların olsun canım sağlıkla doğsun kuzucuklar inşallah... dualarım seninle..
zeynom canım tez gidip sağlıkla tez dön inşallah....çıkmadan yakalayamadım seni tel alıcakdım ya tüh...
birce canım bebişler sağlıklı günlerde giysin cicilerini inşallah canım....
nerocum sorma sen doğurdun sıcak diosun bide bizi bu halde bi düşünsene buharlaşacaz yahu... bebişler iydir umarım....
nefes içinde çokkk sevindim hayırlı evlatlar olsunlar inşallah....

iyiler cnm çok şükür biri cadı.... biri kibarcık....allahtan yatak odam sadece sabah güneşini alıyorda bütün gün ordalar salonum çok sıcak oluyor hiç içeriye getirmiyorm .....valla bu sıcakta içinde de dışında da zor şekerim bebişler.......erenzeynoyada onu yazdım allah bu sıcaklarda yardımcınız olsun ben şahsen bu yaz evden çıkmayı düşünmüyorum kaydirigubbakcemile3

doğum yapan kızlar...allah analı babalı büyütsün.... bekleyenlerede sabır ve hayırlı doğum diliyorum..... bizler bebeklerden dolayı sizlere katılamıyoruz belkide çoğu doğumu kaçırıyoruz ama inannın bebekleri bırakıp bilgisayar başında oturamıyoruz.. oturanlar vardır muahakkak ama herkesin bebği aynı değil.... artvinlimde sitem etmiş bize.... hepinizi takip edemeyebilirim belki ama onu bırakmam inşallah...... çünkü o beni taaaaaa tüpbebek tedavisine başlarken takipe başladı sağolsun... telefon numarası olan biri varsa bana özelden gödersin lütfen

Merhaba arkadaşlar,yarın doğumum var..Çünkü artık çok zorlaşmaya başladı benim için..Cumartesi günü kasılmalarım başladı,muaynede bebeğimin kafasının vajina ağzına dayandığını söylediler..ki aylardır söylüyorlardı ..%90 ele geliyormuş..2 cm açılmış rahim ağzı..prepar,magnesium serumlarla durdurdular..bir kaç hafta daha dayanırım diyordum ama yarın için alınmalarını istedim..ciğer geliştirici iğnelerimiz 32+0 de 12 saat arayla son kez tekrarlandı..hala serum veriliyor..kasılmalarım geçti ama nefes alıp verme vs taşikardi ,kas güçsüzlüğü gibi sorunlarım çıktı..Dr .lar kızımın başı rahimn ağzını sıfırlıcak şekilde durduğu için serklaj ipini yırtabileceğini söyledi..serklaj ipi tutuyor yani..Su gelişi,kanama yok çok şükür..ilaçlar da zar sor dozu ayarlandı..eşim yanımda kalıyor..yardımsız yerimden kalkamıyorum..Geçen gün nefes yanıma geldi..çok tatlı bir bayan..Dün o da yavrukuşlarına kavuştu.. biri yanındaymış diğeri de gözlem amaçlı küvezdeymiş,ağrıları varmış..Telefonla konuştuk.Malum odadan çıkamıyoruz ikimiz de şu an..ikimizin de dr aynı kişi..yarın 32+4 günlük olacağız..Allah hayırlısını nasib etsin..Geçmişe çok az göz atıp çıkacağım..Eşim iş yerinden uzak olduğu için işlerini pc den halletmesi gerekiyor..

Allah yardımcın olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın yavrularını Allahın izniyle

Kızlar ben de bu topiğe katılıyordum,sizler tecrübelisiniz,bense yenilerden sayılırım bir kaç aydır takip etmeme rağmen.Yanlış anlamalar,birbirinizi gereksiz yere kırmalar olmuş sanıyorum.Umarım düzelir bu sevimsiz durum..

gunaydın kızlar ben erkencıyım bugun dun gece 2 ye kadar cocuk odamızı susledık daha bıtmedı tabı cok sırın duvar kagıtları aldık kuzularıma onları yapıstırdı babası teyzesı anneannesı ve babaannesı. allahım saglıcakla yatmalarını nasıp etsın ınsallah hepımızın bebeklerıne.yatak ıclerıne uyku setı bakmaya gıttık bıde ay nekadar pahalı bıseymıs yahu bunlar enucuzu 150 ytl cookkk sasırdım ama mecburen alıcaz artık napalım.bı tek onlada bıtmıyo yok cıbınlıgı yok ayıcıklı sallantı aksesuarı gece lambası falan fılan.kuzularım saglıklı olsunlarda alırız hıc onemlı degıl artık.cooookkkta sıcak uyuyamıyorum artık deneyım bakalım uyumayı coookk optm herkezı.

günaydın kuzu ben de erkenciyim :)) ne güzel hazırlıklar bunlar :) ben daha 17. haftamı yeni bitircem Allahın izniyle, 28 den sonra hazırlıklara başlıycam (daha doğrusu alıncakları söylüycem annem ve eşim gidip alcaklar :))))))

ayşeçınarlı bugün doğum yapacakmış, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin, henüz haftası küçük olsa da ciğer iğneleri yapıldı, inşallah küveze bile girmeden alır bebeciklerini...

tüm hamişlere sevgiler, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

herkese günaydın......
dün park yataklarımız gldi çokşirinler ya o kadar heyecan bastıki artık eksiklerimiz bitmeküzeri. en önemlisi sona kaldı... çantamı hazırlamadım hala::)
bütün gece ayşe aklımdaydı. allahım sağlıklı doğum nasip eder inşallah...
bütün gerginlikler bitti olan artvinlime oldu. canımbenim ya keşke böle olmasaydı.......geri gel üzme bizi:KK43:(

kızlar nasılsınız biz iyiyiz cok şukur cumartesi gunu dr gittik detaylı tarama için dr ogluşuma baktı kızıma bakamadı kızımın arkası donukmuş hatta 1 saat felan beklerdik hastanede pozisyon degiştirsin die ama yinede degişmedi utandı heralde yaramz kızım :KK70: artık bu cumartesi yine gidicez nasipse inş saglıklı haberlerini almayı nasip eder rabbim dua edin bize olurmu

Son düzenleme:
selam bişey sormak istiyorum

ikizlerde kesenin birinin küçük olması vede kalp atışının daha alınanaması normalmidir?

doktor bekleyeceğız ve göreceğiz diyor.. tecrübelernize ihtiyacım var..

selam bişey sormak istiyorum

ikizlerde kesenin birinin küçük olması vede kalp atışının daha alınanaması normalmidir?

doktor bekleyeceğız ve göreceğiz diyor.. tecrübelernize ihtiyacım var..

evet canım olabilir biraz bekleyin bakalım 9 haftaya kadar yolu var biri hep geriden gidio ikizlerin genelde......

kızlar ayşeçınarlıdan haberlerim var..... çok şükür bebeişleri dünyaya gelmiş. kendisi yarına kadar yoğun bakımdaymış.. bebişlerden biri küvezdeymiş. durumları iymiş şükür allahım analı babalı büyütsün inşallah... çok mutlu oldum onun adına... darısı bizlerin başına inşallah.......

merhaba kızlar dün gece fırtına vardı resmen herşeyler uçuştu düştü balkonda
bizim üst katlardan bir sandalye uçmuş bizim arabanın camını indirmiş olacak şey değil şakagibi sabah 6 da kalktım eşime kahvaltı hazırlamaya balkona çıktım bir baktım aşağıya arabanın camı yok; hırsız götürmemiş Allah korumuş, ruhsat teyip herşey içinde cam kum gibi olmuş;çok korktum; arkadaşlarım nazar çıkmış diyor kaza savmışsınız
neyse güne böyle başladım verilmiş sadakamız varmış bununla geçmiş olsun

X