şu an haberleri seyrediyorum ve neye üzüleceğimi şaşırdım, sırtından vurulan gencecik fidanlara mı yanalım, sadece yardım için yollara düşmüş ve yahudilerin lanetinden nasip almış gönüllüere mi?
gerçekten Hitler az bile yapmış bu yahudilere dememek elde değil. Allah yüreğine ateş düşen tüm analara sabır versin.
Dalincimm Allah yardımcın olsun, umarım hastanede daha rahat edersin, bebişler de zamanını bekler inşallah canım, gönlünü ferah tut bak 26yı da devirdin, 2 hafta daha kurtarsan zaten Allah'ın izni ile rahatlarsın biraz daha.
Dırımcımm teşekkür ediyorum hakkımdaki yorumun için, ben genellikle bilgisayarda full mesai çalışıyorum, sabahtan da bu sayfayı da açıp kenarda tutuyorum, fırsat buldukça bakıyorumi ama burada göründüğüm her dakika da bilfiil sitenin takibinde olmuyorum.
Artvinlim biraz alınganlığın dozu kaçmış sanki, burada ve diğer topiklerde herkesin sana özel bir ilgisi ve sempatisi var, herkes seni dualarının en başında tutuyor, hepimiz birtşeyler desek de sen dememelisinm sanki bunları.
Arkadaşlar herkesin dostluk anlayışı aynı olmayabiliyor belki, reel hayatta da nasılki bazılarımız daha relax yaşarken bazılarımız hep temkinli ve tedirgin isek, gebelikte de aynı durumlar geçerli olabiliyor. Hele ki bir de beklenmedik olaylar yaşanıp duruyorsa tepkiler her zaman aynı doğrultuda olmayabiliyor. Buradaki kıdemli arkadaşlar zamanında çok güzel bir elektrik yakalamış, yıldızları barışmış ve herşey çok daha eğlenceli ilerlemiş ama herkes bir değil işte, belki bu devrede denk gelenler bardağın boş tarafına biraz daha meyilli, ya da yaşadıklarımız daha ağır geldi bilemiyorum. Gebelik öyle bir süreç ki ben kendimi bile tanıyamıyorum, normalde ultra rahat ve geyik bir insanken gebelikte ufacık birşeye günlerce takılabiliyorum.
Bir de şu varki bazen hepimizin mesajları cevapsız kalabiliyor, illaki cevap mı bekliyoruz, bence hayır, ben bazen günlüğe yazar gibi hislerimi yazıp çıkıyorum sadece, cevap gelirse ala ama gelmezse de biliyorum ki okuyor insanlar, hepimiz için de aynı şeyler geçerli.
Hymarrycimm sare risk altında iken 2 kez rüyama girdi, defalarca dua ettim özel olarak, belki sana bu konuda birkaç cümle ya etmişimdir ya etmemişimdir ama bunu belirtmemin tek sebebi aklımızdasınız, duamızdasınız.
Neyse çok uzattım.