Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy geçmşe baktımda ne hararetli geçmişşş
yanlış anlamalardan kaynaklanmış biraz birazda bi arkadalımızın küçüklüğünden kimse suçlu değil fikit ayrılıkları olabilir herkesin gerçekleri doğruları farklıdır lütfen uzatmayalım
artvinli canım sen yazdıklarını silmişsin ama sanırım sitemkardın hayatım senin durumun gerçekten farklı evladını kaybettin seni yargılamayacağım sadece ğzerindeki kara ruh halini atmaya ve dünyalar tatlısıoğluna adapt olmaya çalış bi tanrmm
nefes canımmm dün aradım yengen çıktı konuşamadık tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun oğluşlar güzel ve mutlu günlerde büyüt işllahhhh
kızlar unutmayınnn MUTLU ANNE MUTLU BEBEKLERRRRRRR
öpüldünüzz
kızlar pratik ev diiye bi alışveriş sitesi var güvenli chicconun çantalı bakım seti 39 lira ben 50liraya almıştım çantada çok kullanışlı güzel içindekilerde çok güzel şampuan felan müthiş kokuyo tavsşye ederimmm
herkese hayırlı günler olsun inşallah.. gerçi herkesmi kaldı orasıda ayrı...neyse bende nedense bugün gergin bi güne uyandım. dokunsalar ağlayacağım.....
zuzu canım ne mutlu size darısı bize özenerek okudum valla. bu sıcaklar beni bayıltırken helede....
canancım sende iysindir inşallah....
birce valla bu sıcakda alışverişçok zor be canım.. allah yardım etsin sanada ben buharlaşcam nerdeyse evde seni düşünemiyorum bile.....
selselcim ilk zamanlar iştah açıklığıoluyo bazı hamişlerde bende önce kapandı sonra açılmıştı ramazanda feshaneye gittik elimi kolumu gören hamişsiniz canınız çeker diye yazmıyom ama her yanımdan yiyecek bişi fışkırıyodu eşim en sonunda dei çatlayacaksın barisıra ile ye zuhahah ayy gene hamiş olsamda gene yesem herbişeydennn
aynen canım eşimde bana çok kızıyo yavaş kilo alıcaksın dıye ama durduramıyorum kendımı canımın cektıgını yıyınce cana gelıcem gıbı gelıyo yemesem aklımdan cıkmıyo.bu ara frenledım bıraz ama bakalım.ne kadar dayanıcam:sinifsinif:
Merhaba arkadaşlar,yarın doğumum var..Çünkü artık çok zorlaşmaya başladı benim için..Cumartesi günü kasılmalarım başladı,muaynede bebeğimin kafasının vajina ağzına dayandığını söylediler..ki aylardır söylüyorlardı ..%90 ele geliyormuş..2 cm açılmış rahim ağzı..prepar,magnesium serumlarla durdurdular..bir kaç hafta daha dayanırım diyordum ama yarın için alınmalarını istedim..ciğer geliştirici iğnelerimiz 32+0 de 12 saat arayla son kez tekrarlandı..hala serum veriliyor..kasılmalarım geçti ama nefes alıp verme vs taşikardi ,kas güçsüzlüğü gibi sorunlarım çıktı..Dr .lar kızımın başı rahimn ağzını sıfırlıcak şekilde durduğu için serklaj ipini yırtabileceğini söyledi..serklaj ipi tutuyor yani..Su gelişi,kanama yok çok şükür..ilaçlar da zar sor dozu ayarlandı..eşim yanımda kalıyor..yardımsız yerimden kalkamıyorum..Geçen gün nefes yanıma geldi..çok tatlı bir bayan..Dün o da yavrukuşlarına kavuştu.. biri yanındaymış diğeri de gözlem amaçlı küvezdeymiş,ağrıları varmış..Telefonla konuştuk.Malum odadan çıkamıyoruz ikimiz de şu an..ikimizin de dr aynı kişi..yarın 32+4 günlük olacağız..Allah hayırlısını nasib etsin..Geçmişe çok az göz atıp çıkacağım..Eşim iş yerinden uzak olduğu için işlerini pc den halletmesi gerekiyor..
canım çok merak etmiştim seni hayırlısıyla kurtul koynuna al inşallah gelebilecek gibi olsam inan gelirdim ama ege bana uzak birde ayaklarımdan yürüyemiyorum ama gönlüm sizinle a.s.Merhaba arkadaşlar,yarın doğumum var..Çünkü artık çok zorlaşmaya başladı benim için..Cumartesi günü kasılmalarım başladı,muaynede bebeğimin kafasının vajina ağzına dayandığını söylediler..ki aylardır söylüyorlardı ..%90 ele geliyormuş..2 cm açılmış rahim ağzı..prepar,magnesium serumlarla durdurdular..bir kaç hafta daha dayanırım diyordum ama yarın için alınmalarını istedim..ciğer geliştirici iğnelerimiz 32+0 de 12 saat arayla son kez tekrarlandı..hala serum veriliyor..kasılmalarım geçti ama nefes alıp verme vs taşikardi ,kas güçsüzlüğü gibi sorunlarım çıktı..Dr .lar kızımın başı rahimn ağzını sıfırlıcak şekilde durduğu için serklaj ipini yırtabileceğini söyledi..serklaj ipi tutuyor yani..Su gelişi,kanama yok çok şükür..ilaçlar da zar sor dozu ayarlandı..eşim yanımda kalıyor..yardımsız yerimden kalkamıyorum..Geçen gün nefes yanıma geldi..çok tatlı bir bayan..Dün o da yavrukuşlarına kavuştu.. biri yanındaymış diğeri de gözlem amaçlı küvezdeymiş,ağrıları varmış..Telefonla konuştuk.Malum odadan çıkamıyoruz ikimiz de şu an..ikimizin de dr aynı kişi..yarın 32+4 günlük olacağız..Allah hayırlısını nasib etsin..Geçmişe çok az göz atıp çıkacağım..Eşim iş yerinden uzak olduğu için işlerini pc den halletmesi gerekiyor..
kızlar hava çok sıcak sabahtan gittim 2 tane kutulu hastane çıkışı aldım pembe mavi
benim minişlerin herşeyi pembe-mavi başka renk almadım yazık onlara ama çok şeker battaniyesi de var takımların
bu arada ayaklarım kafam kadar oldu nasıl ağrıyor anlatamam tansiyonum normal ama çok şişim
dr tuz,hamur,makarna herşeyi yasakladı ben ne yiyeceğim
kızlar herkese hayırlı günler...Nasılsınızz..Biz kızlarımla anneannemizdeyizz yani annemde :) babamızda haftasonu almaya gelicek.Kızlarımlda sıcakları pek sevmediler uyku düzenleri bozuldu diyebilrim biri ağlıyo şuan..
tskrler dorukkcum ıste nekadar kalıcam bellı deıl belkı 1 saat belkı 1 gn belkı daha fazla yarın gorucez hakkımızda hayırlı neyse o olsun
nerocum ıns cnm ya bızde yasarız o uykusus gecelerı o tatlı kosusturmacayı ama kızları mrak edıorum resımelrını hala koyamdın ne nazlısın sen kız korkma valla nazar degırmıcem kem gozle bakanlrıngozu cıksın :))))
nerocuğum yerim senin uyutmayan inci ni ne tatlı telaşlar maşallah ikisinide
nefesciğim Allah sabır ve kolaylıklar versin tez vakitte kurtul sağlıkla inşallah
dalinciğim sende güzel haberlerle gel inşallah Allaha emanet olsun kuzuların
iyi geceler hepinize güzel hanımlar
cnm allah yardımcın olsun bir nefeste kucağın dolsun inşallah...Merhaba arkadaşlar,yarın doğumum var..Çünkü artık çok zorlaşmaya başladı benim için..Cumartesi günü kasılmalarım başladı,muaynede bebeğimin kafasının vajina ağzına dayandığını söylediler..ki aylardır söylüyorlardı ..%90 ele geliyormuş..2 cm açılmış rahim ağzı..prepar,magnesium serumlarla durdurdular..bir kaç hafta daha dayanırım diyordum ama yarın için alınmalarını istedim..ciğer geliştirici iğnelerimiz 32+0 de 12 saat arayla son kez tekrarlandı..hala serum veriliyor..kasılmalarım geçti ama nefes alıp verme vs taşikardi ,kas güçsüzlüğü gibi sorunlarım çıktı..Dr .lar kızımın başı rahimn ağzını sıfırlıcak şekilde durduğu için serklaj ipini yırtabileceğini söyledi..serklaj ipi tutuyor yani..Su gelişi,kanama yok çok şükür..ilaçlar da zar sor dozu ayarlandı..eşim yanımda kalıyor..yardımsız yerimden kalkamıyorum..Geçen gün nefes yanıma geldi..çok tatlı bir bayan..Dün o da yavrukuşlarına kavuştu.. biri yanındaymış diğeri de gözlem amaçlı küvezdeymiş,ağrıları varmış..Telefonla konuştuk.Malum odadan çıkamıyoruz ikimiz de şu an..ikimizin de dr aynı kişi..yarın 32+4 günlük olacağız..Allah hayırlısını nasib etsin..Geçmişe çok az göz atıp çıkacağım..Eşim iş yerinden uzak olduğu için işlerini pc den halletmesi gerekiyor..
kızlar hava çok sıcak sabahtan gittim 2 tane kutulu hastane çıkışı aldım pembe mavi
benim minişlerin herşeyi pembe-mavi başka renk almadım yazık onlara ama çok şeker battaniyesi de var takımların
bu arada ayaklarım kafam kadar oldu nasıl ağrıyor anlatamam tansiyonum normal ama çok şişim
dr tuz,hamur,makarna herşeyi yasakladı ben ne yiyeceğim