Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar pratik ev diiye bi alışveriş sitesi var güvenli chicconun çantalı bakım seti 39 lira ben 50liraya almıştım çantada çok kullanışlı güzel içindekilerde çok güzel şampuan felan müthiş kokuyo tavsşye ederimmm

herkese hayırlı günler olsun inşallah.. gerçi herkesmi kaldı orasıda ayrı...neyse bende nedense bugün gergin bi güne uyandım. dokunsalar ağlayacağım.....
zuzu canım ne mutlu size darısı bize özenerek okudum valla. bu sıcaklar beni bayıltırken helede....
canancım sende iysindir inşallah....
birce valla bu sıcakda alışverişçok zor be canım.. allah yardım etsin sanada ben buharlaşcam nerdeyse evde seni düşünemiyorum bile.....

ayyy geçmşe baktımda ne hararetli geçmişşş
yanlış anlamalardan kaynaklanmış biraz birazda bi arkadalımızın küçüklüğünden kimse suçlu değil fikit ayrılıkları olabilir herkesin gerçekleri doğruları farklıdır lütfen uzatmayalım

artvinli canım sen yazdıklarını silmişsin ama sanırım sitemkardın hayatım senin durumun gerçekten farklı evladını kaybettin seni yargılamayacağım sadece ğzerindeki kara ruh halini atmaya ve dünyalar tatlısıoğluna adapt olmaya çalış bi tanrmm

nefes canımmm dün aradım yengen çıktı konuşamadık tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun oğluşlar güzel ve mutlu günlerde büyüt işllahhhh

kızlar unutmayınnn MUTLU ANNE MUTLU BEBEKLERRRRRRR

öpüldünüzz

buyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan bu sekılde yapıcı olmanıza bayılıyorum eskıler ve anneler bunu daha ıyı yapabılıyor hararet falan kalmadı zaten dun uzun uzun konustuk geceye kdr mryy le sorunar cozuldu zemuszemus

kızlar pratik ev diiye bi alışveriş sitesi var güvenli chicconun çantalı bakım seti 39 lira ben 50liraya almıştım çantada çok kullanışlı güzel içindekilerde çok güzel şampuan felan müthiş kokuyo tavsşye ederimmm

ben bu sekılde bırsey aldım chicconun ama bana cok pahalı verdıler bilmiyorumkismile
50 lıraya almıssın bana daha pahalıya geldı nıekı acep
cantası ıcınde pısık kremı sampuanı pudrası gogus pedı yagı kremı toplu halde almıstım tam fıyat aklımda dıel ama 120 yı gecmıstı sırf cantayı 65 e almısım megersem :)) ama cok kullanıslı bı anta termos gozlerı var alt acma battanıyesı ıcınde cok teferruatlı bısı tavsıye edıorum bende henus kullanmadım ama:asigim:

herkese hayırlı günler olsun inşallah.. gerçi herkesmi kaldı orasıda ayrı...neyse bende nedense bugün gergin bi güne uyandım. dokunsalar ağlayacağım.....
zuzu canım ne mutlu size darısı bize özenerek okudum valla. bu sıcaklar beni bayıltırken helede....
canancım sende iysindir inşallah....
birce valla bu sıcakda alışverişçok zor be canım.. allah yardım etsin sanada ben buharlaşcam nerdeyse evde seni düşünemiyorum bile.....

canım ne oldu neden gergınsın bak ne gzuel hava gunes gergın olunurmu kız hıc bole bı gunde gerılıp bebeıslerıde germe hemen cabuk toparlan kendıne gell opuyorumnanaktan

Günaydın herkese.

Kızlar dünkü olay beni çok üzdü ve etkiledi.çok kötü bir gece geçirdim.
Yazdığım bir msj.o kadar yanlış anlaşıldıki,ardındanda sıkıntılarınızdan neden bahsediyorsunuz der gibi bir mesaj.Diyeceksinizki niye üstüne alındın.En çok ben bahsediyordum şu son zamanda.

Ben artık bu topiğe girmiycem,epey bir süre hiç değilse doğum yapana kadar.
Çünkü ben hiç kırgınlığını uzun süre taşyan biri değilimdir.
Ama hala çok sıkıntılıyım.
Hepiniz a.e.o.

selselcim ilk zamanlar iştah açıklığıoluyo bazı hamişlerde bende önce kapandı sonra açılmıştı ramazanda feshaneye gittik elimi kolumu gören hamişsiniz canınız çeker diye yazmıyom ama her yanımdan yiyecek bişi fışkırıyodu eşim en sonunda dei çatlayacaksın barisıra ile ye zuhahah ayy gene hamiş olsamda gene yesem herbişeydennn

aynen canım eşimde bana çok kızıyo yavaş kilo alıcaksın dıye ama durduramıyorum kendımı canımın cektıgını yıyınce cana gelıcem gıbı gelıyo yemesem aklımdan cıkmıyo.bu ara frenledım bıraz ama bakalım.ne kadar dayanıcam:sinifsinif:

ya arkadaşlar bu topiğe girdiğimde aranızdaki samımıyete imrendim ne güzel dostluklar kurulmuş dedim ayy yoksa nazar mı ettimmirmirmirmirmaşallah dıyım..sizin deneyımlerınız tecrubelerınız bıze yol gosterıyor..bazı arkadaşlar topiğe yazmamaya karar vermiş yapmayın arkadaşlar..daha sıze soracagımız sorular var:KK43:(

son 1 bucuk saatım kaldı sonra gıdıyorum artvınlı neden gırmeme kararı aldınkı karar senınkararın sorgulamak bzıe dusmez ama artık su tatsız sozlerı sonlandırmamız lazım valla hergecen gunumuz ole degerlıkı bole uzmeyelım bırbırımızı sneınde haberleırnı alalım bırbaskasınında lutfen yapmayın sole konuyla hıc alaksı olmayan ınsanalr uzulmeısn aaa valla yolucam artvınlı senı sımdı merka ederız senı olurmu ole gırmeden tatsıslıga sonnnnn artıkkkkkkkkkkkk ısyan edecem sımdı suraya hıc tadı yok topıgın kafa dagıtılmaz kafa yenır resmen herkesıbruda gormek ıstıorum kendı adıma enazındna

aynen canım eşimde bana çok kızıyo yavaş kilo alıcaksın dıye ama durduramıyorum kendımı canımın cektıgını yıyınce cana gelıcem gıbı gelıyo yemesem aklımdan cıkmıyo.bu ara frenledım bıraz ama bakalım.ne kadar dayanıcam:sinifsinif:

canım bende aynen oleydım ıste ılk zamanalr yedıkce yıyesım gelırodu mantılarbroekelr bı r ogunde yeıgımı normalde 1 gunde yıyemezdım ben ıste sonucu 27 ıncı haftamdayım ve 85 kıloyum napım amannn cokta tınn dıyorum kuzularım beslensın onlara yarasıdna kılo nedırkı verılır dogum yapan anneler vermedılermı sankı vermıyorlarmı olemı kalıyorlar ben kılolarımlada mutlu olurum onlar ıyı olsunda:lepi:yasasın dombıslık:lepi::lepi::sm_cool:

Merhaba arkadaşlar,yarın doğumum var..Çünkü artık çok zorlaşmaya başladı benim için..Cumartesi günü kasılmalarım başladı,muaynede bebeğimin kafasının vajina ağzına dayandığını söylediler..ki aylardır söylüyorlardı ..%90 ele geliyormuş..2 cm açılmış rahim ağzı..prepar,magnesium serumlarla durdurdular..bir kaç hafta daha dayanırım diyordum ama yarın için alınmalarını istedim..ciğer geliştirici iğnelerimiz 32+0 de 12 saat arayla son kez tekrarlandı..hala serum veriliyor..kasılmalarım geçti ama nefes alıp verme vs taşikardi ,kas güçsüzlüğü gibi sorunlarım çıktı..Dr .lar kızımın başı rahimn ağzını sıfırlıcak şekilde durduğu için serklaj ipini yırtabileceğini söyledi..serklaj ipi tutuyor yani..Su gelişi,kanama yok çok şükür..ilaçlar da zar sor dozu ayarlandı..eşim yanımda kalıyor..yardımsız yerimden kalkamıyorum..Geçen gün nefes yanıma geldi..çok tatlı bir bayan..Dün o da yavrukuşlarına kavuştu.. biri yanındaymış diğeri de gözlem amaçlı küvezdeymiş,ağrıları varmış..Telefonla konuştuk.Malum odadan çıkamıyoruz ikimiz de şu an..ikimizin de dr aynı kişi..yarın 32+4 günlük olacağız..Allah hayırlısını nasib etsin..Geçmişe çok az göz atıp çıkacağım..Eşim iş yerinden uzak olduğu için işlerini pc den halletmesi gerekiyor..

Son düzenleme:
kızlar hava çok sıcak sabahtan gittim 2 tane kutulu hastane çıkışı aldım pembe mavi
benim minişlerin herşeyi pembe-mavi başka renk almadım yazık onlara ama çok şeker battaniyesi de var takımların
bu arada ayaklarım kafam kadar oldu nasıl ağrıyor anlatamam tansiyonum normal ama çok şişim
dr tuz,hamur,makarna herşeyi yasakladı ben ne yiyeceğim

Merhaba arkadaşlar,yarın doğumum var..Çünkü artık çok zorlaşmaya başladı benim için..Cumartesi günü kasılmalarım başladı,muaynede bebeğimin kafasının vajina ağzına dayandığını söylediler..ki aylardır söylüyorlardı ..%90 ele geliyormuş..2 cm açılmış rahim ağzı..prepar,magnesium serumlarla durdurdular..bir kaç hafta daha dayanırım diyordum ama yarın için alınmalarını istedim..ciğer geliştirici iğnelerimiz 32+0 de 12 saat arayla son kez tekrarlandı..hala serum veriliyor..kasılmalarım geçti ama nefes alıp verme vs taşikardi ,kas güçsüzlüğü gibi sorunlarım çıktı..Dr .lar kızımın başı rahimn ağzını sıfırlıcak şekilde durduğu için serklaj ipini yırtabileceğini söyledi..serklaj ipi tutuyor yani..Su gelişi,kanama yok çok şükür..ilaçlar da zar sor dozu ayarlandı..eşim yanımda kalıyor..yardımsız yerimden kalkamıyorum..Geçen gün nefes yanıma geldi..çok tatlı bir bayan..Dün o da yavrukuşlarına kavuştu.. biri yanındaymış diğeri de gözlem amaçlı küvezdeymiş,ağrıları varmış..Telefonla konuştuk.Malum odadan çıkamıyoruz ikimiz de şu an..ikimizin de dr aynı kişi..yarın 32+4 günlük olacağız..Allah hayırlısını nasib etsin..Geçmişe çok az göz atıp çıkacağım..Eşim iş yerinden uzak olduğu için işlerini pc den halletmesi gerekiyor..

NEFES ADINA COK SEVINDIM INS SAGLIKLA BUYUTSUN KUZUALRINI
ARICAM ONUDA BAKALIM YENI ANNEMIZ NASILMIS
SANA GELINCE ABLA HAYIRLI DOGUMALR DILIYORUM INS COK CEKMISSIN OKUDUGUM DUYDUGUM KADARIYLA SONU GZUEL OLUCAK INS RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMANI NASIP ETSIN :nazar:hihoyyyt

canım çok merak etmiştim seni hayırlısıyla kurtul koynuna al inşallah gelebilecek gibi olsam inan gelirdim ama ege bana uzak birde ayaklarımdan yürüyemiyorum ama gönlüm sizinle a.s.
nefes e çok sevindim Allah daim etsin bizede nasip etsin maşallah onla:nazar::nazar::nazar:rada

kızlar hava çok sıcak sabahtan gittim 2 tane kutulu hastane çıkışı aldım pembe mavi
benim minişlerin herşeyi pembe-mavi başka renk almadım yazık onlara ama çok şeker battaniyesi de var takımların
bu arada ayaklarım kafam kadar oldu nasıl ağrıyor anlatamam tansiyonum normal ama çok şişim

CANIM COK YURUDYSEN ONDANDASISIOR TAKMA SEN KAFANA EGER TANSIYON SORUNUNYOKSA YORGUNLUKTAN SISMISTIR ZATEN NORMALDEDE SISIOR BIRSEY YOKTUR BEN 2 SER TAKIM ALDIM HAST CIKISINI 1 ER YETMEZ DIE CNM SONUCTA 3 4 GUN KALIRIZ HERALDE HAS.:icecream:

kızlar herkese hayırlı günler...Nasılsınızz..Biz kızlarımla anneannemizdeyizz yani annemde :) babamızda haftasonu almaya gelicek.Kızlarımlda sıcakları pek sevmediler uyku düzenleri bozuldu diyebilrim biri ağlıyo şuan..

kızlar herkese hayırlı günler...Nasılsınızz..Biz kızlarımla anneannemizdeyizz yani annemde :) babamızda haftasonu almaya gelicek.Kızlarımlda sıcakları pek sevmediler uyku düzenleri bozuldu diyebilrim biri ağlıyo şuan..

AMANINN COKMU SICAK KIZ ORALAR NEZAMAN GELICEK BABANIZ :asigim:

tünaydınnnnn amanın ne bu sıcak yahu yavrular pişecek daha 6 ayda böyle 7 ve 8 ayları düşünemiyorum......

nefesciğimde kurtulmuş hayırlısı ile ay kendimi hatırladım birden okuyunca...

tskrler dorukkcum ıste nekadar kalıcam bellı deıl belkı 1 saat belkı 1 gn belkı daha fazla yarın gorucez hakkımızda hayırlı neyse o olsun
nerocum ıns cnm ya bızde yasarız o uykusus gecelerı o tatlı kosusturmacayı ama kızları mrak edıorum resımelrını hala koyamdın ne nazlısın sen kız korkma valla nazar degırmıcem kem gozle bakanlrıngozu cıksın :))))

yok be yavrum ne nazarı allasen ekleyeceğim de tembellik....

nerocuğum yerim senin uyutmayan inci ni ne tatlı telaşlar maşallah ikisinide
nefesciğim Allah sabır ve kolaylıklar versin tez vakitte kurtul sağlıkla inşallah
dalinciğim sende güzel haberlerle gel inşallah Allaha emanet olsun kuzuların

iyi geceler hepinize güzel hanımlar

öyle cnm tatlı ve yorucu telaşlar ama inci maşallah uyuyor ve bağırıyor bağırma üzerine
proglamlanmış sanki birde çatık hatun görme kaydirigubbakcemile3

cnm allah yardımcın olsun bir nefeste kucağın dolsun inşallah...

karpuz peynir ye şekerim başka ne yenir ki bu sıcaktadelikafadulden

Tembellık etmeyı bırak valla eklesene bugun gıdcem ne zaman gelıcem bellı deıl senın kızÇelerıde gormeden gıtmeyım ay sankı bende ÖlÜme gıdıormusum gıbı havalrdayım :))))))

babamız cumartesi geliyo erenzeynocum.hava 2 gündür baya sıcak

bu arada nefescim hayırtlı olsun bebşlerin.
ayşecınarlıcım sanada geçmiş olsun hayırlı doğumlar

X