meraba kızlar bende tüpbebek tedavisi ile hamile kaldım benimkiler 1 aylık oldular çok yeni daha haftaya kalp atışına bakacakdr inşallah duyarız dua edin bana amabenimmidem hiç bulanmıyo normalmi bu acaba ha bu arada benimde ikizdedi dr hayırlısı arkadaşlar herkes için öptüm
bende oyun parkı alayım diyorum önce bi tane alayım yanı başımda yatsınlar sonra bide ikizleri hemen ayırmayın diyolar sonrasına bizde bakıcaz artık
merhaba arkadaşlar
aslında bi süredir yazılanları takip ediyorum ama sayfalar çok hızlı ilerlediği için hep geriden geliyorum ben de ikizlerime hamileyim inşallah iki oğlumuz olucak ben artık zorlanmaya başladım şimdiye kadar çok rahat geçti hamileliğim ama karnım epey büyüdü şimdi de erken doğum korkusu başladı bende paylaşımlarınızdan istifade etmek çok güzel artık ben de aranızdayım...
şekerleeer tünaydııın..
kabus gibi bi gün geçirdim. dün. akşam üstü bi baş ağrısı yapıştı aman allahım kafamı kaldıramadım. annem geldi küçük odayı boşaltıp düzenleyelim diye. kadınla ilgilenemedim bile.kendi başına yaptı valla(
sonra başımın ağrısı geçti akşam 8 gibi. annemlere geçtik yemeğe yemekten sonra bana bi sancı girdi kramp şeklinde ölüyorum sandım. gaz sancısı gibi sıkıştırıp durdu. ay dedim ölecem heralde((
sonra eşim gel yürüyelim biraz dedi belki gazsa rahatlatır deedi. yürüyüşe çıktı ama eve kendimi nasıl attım wcye nasıl gittim bilmiyorum. evde soda kalmamış eşim soda alıp geleyim dedi. ay sancı bu sefer kalbime vurdu. panikledim tabi panik atağım depreşti. ay dedim yalnız başıma wcde ölecem(( ay sonra midem bulandı birden ne var ne yoksa çıkardım. sonra da alttan baskı yaptı. meğer isal olmuşum. hepsi ondanmış. bağırsak hareketlerinin sancısıymış:kedi: oysa ben kronik kabızım niye oldu anlamadım:kedi: ama çok korktum kızlar. mafoldumben ayy işte benim dünüm böyle geçti. şimdide başım ağrıyor valla bi ağrı kesici aldım sıcaklar dengemi şaşırttı yaw...
sizler nasılsınız bakem.. sabah sabah kaynatmışsınız yine:))
tşk ederimhymary canım benim ama bazen belim ağrıyo dün sabah mesela ölecektimağrıdan ya yatınca geçti çalıştığımiçin sürekli yatılmıyo tabi canım bazende sol tarafım ağrı arasıra sizdede oldumu böle şeyler kızlar
teşekkürler hymarry en son 2 hafta önce gitmiştim 1100gr civarındaydılar aralarında az bi fark oluyor tabi ben hep 3 haftada bir gidiyorum doktora bakalım haftaya gidicem inşallah bide önceki sayfalarda sende de idrar yolu enf.olduğunu okumuştum malesef 2 seferdir bende de çıkıyor bende fitil kullandım ama geçmedi şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?