günaydın kızlar...
Günaydın canım,görünmüyorsun bir zamandır,biz iyiyiz,işte durumları gelişmeleri paylaşıyoruz,sen nasılsıın?gunayduın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Bi git istersen doktora canım,için rahat eder,ama bir sorun olmadığından eminimm..hymary canım mıdem hala ıyı değıl ama çok kotude degıl bu sıralar...........dunku lekelenme korkuttu benı ama devam eden bışey yok yaruın gıdım dıyorum gorım ıçım rahat etsın ınş...........yazılar basımı donduturyo zor bakıyorum nete..........ınş gececk...........
GÜnaydın kızlar ÜÇ kİŞİ olarak bu gÜn nasılsınız bakalım :)
kızlar doktor tüm ikiz gebelere sezeryanmı öneriyo
hymarrry ne güzel cnaım ya benimkiler 7+1 oldular hareketlenecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorum iki bebek olunca çok rahatsız ediyolarmı hani sürekli tekme yiyomusun
Olabilir gerçekten,benimkiler de yatay üst üsteler diyebilirim pozisyonları değişse de,ranzada gbi yanikaydirigubbakcemile3..evet banada sezeryan olmalısın dedi ikiz gebeliklerde bebekler yatak durabiliyolarmış en güzeli sezeryan dedi
:1shok::1shok:,canıııımm,çok geçmiş olsuunn.Kaçıncı haftanda kanaman oldu,ne kadar daha dinlenmen gerekiyormu canım,bebekleri iyi değil mii,çok dikkat et,Allaha emanet yaaa:kedi:iyim canım bende kayananlardaydım bende buyuk bir kanama gecırdım cok sukur sımdı iyiyim ama hala yatmam gerekıormus dr soeldı inş gececek hepimiz bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alacagız..........
Günaydın kızlarrr:lepi:
Nasılsınız bugün,yavrular nasıl?Hava dışarda çok sıcak demiiikafamçokkarıştı
günaydın cnm sanada...bebişler iyi bugun çok hareketliler maşallah....bugun dündende sıcak bence yandık valla dünde sıcaktan uyuyamadım...kafamçokkarıştı
9 hafta 4 gunluk kanamam oldu nerdeyse dusuyorlardı buyuık bır mucızeyle kanam durdu 15 gun daha yatmam gerekıo hayırlıs olsun bekliyoruz artık
öyle olacağına eminim benimkide sizinkiler kadar büyüsün biran önce varlıklarını hissedeyim bu arada yatak işini nasıl hallediyosunuz canım ne düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?