Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

gunayduın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Günaydın canım,görünmüyorsun bir zamandır,biz iyiyiz,işte durumları gelişmeleri paylaşıyoruz,sen nasılsıın?
Bi git istersen doktora canım,için rahat eder,ama bir sorun olmadığından eminimm..
Sadece bu dönme ve bulantılar insnaı beter eder,inşallah geçecek.
Doktorundan ilaç iisteyecektin,ver di mi?

GÜnaydın kızlar ÜÇ kİŞİ olarak bu gÜn nasılsınız bakalım :)

Güanydın canımm,benim yavrular gece ben yatana kadar oynuyorlar,sonra benle uyuyorlar,
sonra sabah kalkıyoruz,yine benle beraber oynamaya başlıyorlarrr,
bana tabiiler yani..
Çok şükür 3 kişi biz süperizzopuyorumnanaktan

hymarrry ne güzel cnaım ya benimkiler 7+1 oldular hareketlenecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorum iki bebek olunca çok rahatsız ediyolarmı hani sürekli tekme yiyomusun

kızlar doktor tüm ikiz gebelere sezeryanmı öneriyo

Canım kesinlikle doktorların neredeyse tamamı sezeryan öneriyor.
Ama bu ikiz oldukları için miii,yoksa tedaviyle olduklarından kıymetli bebek diye değerlendirildiği için mi orda kararsızım.Fakat burdaki pek çok arkadaşın sezeryandan başka bir seçeneği yok gib..

iyim canım bende kayananlardaydım bende buyuk bir kanama gecırdım cok sukur sımdı iyiyim ama hala yatmam gerekıormus dr soeldı inş gececek hepimiz bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alacagız..........

hymarrry ne güzel cnaım ya benimkiler 7+1 oldular hareketlenecekleri günü sabırsızlıkla bekliyorum iki bebek olunca çok rahatsız ediyolarmı hani sürekli tekme yiyomusun

maşallah yavrularına canımm
sana bir gebelik takip takvimi yapalım geniş zamanda,böyle olmaz..
Daha hareketlenemelerine senin var tabi,ama şimdi yeni heyecanlardasın sen de o da çok güzel.Sağlık olsuuun,ben bugünlere ne ara geldik anlamadım bile,zaman öyle çabuk geçiyor kii..
Bebeklerin hareketleri tabi zamanla daha da kuvvetleniyor,bazen sadece geziniyorlar,bazen bir anda koca bir tekmeyle yerinden hopluyorsun,ama acı değil kesinlikle,çok ilginç bir duygu,harika.Sanırım doğmaları ve kucağa alınmaları kadar kıymetli..
Yani canım başka hamileliğin yoksa,biz bu şekle alışıyoruz.Yani biz sadece ikiz gebeliği biliyoruz,o yüzden kendimi hiç ikiz hamile olduğum i,çin daha ağır bir hamileik yaşıyorum diye şartlamıyorum asla,fakat çok özel olduğumuzu biliyorum Allhın lutfuylaopuyorumnanaktan
O yüzden hareketleri de tekmeleri de çoookk güzel geliyorr..

evet banada sezeryan olmalısın dedi ikiz gebeliklerde bebekler yatak durabiliyolarmış en güzeli sezeryan dedi
Olabilir gerçekten,benimkiler de yatay üst üsteler diyebilirim pozisyonları değişse de,ranzada gbi yanikaydirigubbakcemile3..
Am tabi tek sebep bu da değil,kıymetli bebek bunlar duyacaksın daha ileri de.
iyim canım bende kayananlardaydım bende buyuk bir kanama gecırdım cok sukur sımdı iyiyim ama hala yatmam gerekıormus dr soeldı inş gececek hepimiz bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alacagız..........
:1shok::1shok:,canıııımm,çok geçmiş olsuunn.Kaçıncı haftanda kanaman oldu,ne kadar daha dinlenmen gerekiyormu canım,bebekleri iyi değil mii,çok dikkat et,Allaha emanet yaaa:kedi:

Günaydın kızlarrr:lepi:
Nasılsınız bugün,yavrular nasıl?Hava dışarda çok sıcak demiiikafamçokkarıştı

günaydın cnm sanada...bebişler iyi bugun çok hareketliler maşallah....bugun dündende sıcak bence yandık valla dünde sıcaktan uyuyamadım...kafamçokkarıştı

9 hafta 4 gunluk kanamam oldu nerdeyse dusuyorlardı buyuık bır mucızeyle kanam durdu 15 gun daha yatmam gerekıo hayırlıs olsun bekliyoruz artık

günaydın cnm sanada...bebişler iyi bugun çok hareketliler maşallah....bugun dündende sıcak bence yandık valla dünde sıcaktan uyuyamadım...kafamçokkarıştı

her gecen gün daha da kkuvvetlenip daha kuvvetli hareketler yapmaya başlıyorlar annesiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bizde klimayla oturyoruz süreklii,gece zaten kan ter içinde,valla klimalı odaya bir yer yatağı atıyorum amele gibikaydirigubbakcemile3,öyle yatıyoz salon artasında ne yapayımdelikafadulden:roflol:

9 hafta 4 gunluk kanamam oldu nerdeyse dusuyorlardı buyuık bır mucızeyle kanam durdu 15 gun daha yatmam gerekıo hayırlıs olsun bekliyoruz artık

demek 12.haftaya kadar yatman gerekecek aşaığı yukarı..
12. haftadan sonra düşük tehlikesi atlatılıyor Allahın izniyle,
Canım Allah sana bağışlamış yavrularınııı,hiç kalkma yat boşver..

öyle olacağına eminim benimkide sizinkiler kadar büyüsün biran önce varlıklarını hissedeyim bu arada yatak işini nasıl hallediyosunuz canım ne düşünüyosun

öyle olacağına eminim benimkide sizinkiler kadar büyüsün biran önce varlıklarını hissedeyim bu arada yatak işini nasıl hallediyosunuz canım ne düşünüyosun

Canım önce tam bir oda yapalım demiştik,sonra onun emzirme yerini ayrıca düşünmek,kalacak biri için yer düşünmek falan mobilya işini çıkmaza soktu.Emzirme ve mesela ilk zamanlarda gece annemin kalması açısından bir başka oda yapacak kadar da oda sayım olmadığı için,oturma odama iki park yatak bir dolap koaycağız kısmetse.Park yataklarımızı aldık,çok kullanışlı,çok güzel.İleride de yavrular 3 yaşına kadar falan gelince kısmetse daha geniş bir eve çıkıp şöyle ana okulu sınıfı tarzında masalı,sandalyeli,boyama duvarlı renkli bir oda yaparız daha kullanışlı olur diye düşünüyoruz inşallahh..
Tabi her ailenin kendine göre bir düşüncesi var burda da muhakkak..

bende oyun parkı alayım diyorum önce bi tane alayım yanı başımda yatsınlar sonra bide ikizleri hemen ayırmayın diyolar sonrasına bizde bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…