canım bende iyiyim. bugün şubeme gittim. bana süper morel oldu.doğumum 1 ay geriye gitti sanki. bu hafta rahim ağzı boyu ölçüldü 42,5 mm çıktı. acaba nasıl bilmiyorum. görüntüleme merkezindeki dr fazla bilgi verdi. drmu aradım oda tlf. da fazla bilgi vermedi. pzt gideceğim. bakalım ne ne değil. konu açtım umarım bilgisi olan arkadaşlar paylaşır
canım bende iyiyim. bugün şubeme gittim. bana süper morel oldu.doğumum 1 ay geriye gitti sanki. bu hafta rahim ağzı boyu ölçüldü 42,5 mm çıktı. acaba nasıl bilmiyorum. görüntüleme merkezindeki dr fazla bilgi verdi. drmu aradım oda tlf. da fazla bilgi vermedi. pzt gideceğim. bakalım ne ne değil. konu açtım umarım bilgisi olan arkadaşlar paylaşır
selam. benim 27. haftada 3,90 çıkmıştı. çok iyi dedi doktorum.
bence seninkide çok çok iyi.
canım bildiğim kadarıyla 10. haftadan sonra ölçülmeli risklibir gebelikte.ben 14. haftada düşük tehlikesi atlattım. benim eski dr anlamadı bazı şeyleri dikiş atılabilirdi.ilk defa 23. haftada bakıldı bana onuda ben söyledim ölçüldü. buradan aldığım bilgiler dahilindeRahim ağzı boyunu nasıl ölçüyorlar acaba birde ne zamandan sonra ölçülmeli cnm bilgi verebilirmisin?Birde kızlar sizde cildinizin herhangi bir yerinde karında,kolda,bacakta böyle iğne ucu kadar kan pıhtıları oluyor mu kılcal damar çatlaması gibi,benim kolumda,elimde falan var ama sabah bişey yoktu şimdi göbek deliğimin hemen altında çıkmış normal mi acaba?:uhm:
günaydın arkadaşlar
günaydın herkeseeeeeeeeeeee
açelyacım nasılsıııınn,doğumla ilgili bir kıpırtın yok dimi,
32 haftandasın artık,hayırlısıyla...
Hastane çantan hazırdır,ne zaman hazırladın,neler koyduunn,bebekler için alınan hastane çıkışları sence nasıl?Büyük değiller mi biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?