Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kaç tane almak lazım acaba
evet listeyi ben de rica ediyorum alışverişi tamamlayanlarda
Bi de bebeklere iki ayrı yatak mı aldınız yoksa beşik mi
genellikle ne tercih ediyorsunuz arkadaşlar

ben 2 tane park yatak alıcam bide koçtaşda çok hoş dolap ve şifonyer buldum onları alıcam... mobilya beşik kullanan kimse memnun değil heleki ikizlerde...

eksik bitmioki canım ya ben bitiremedim daha.. heryerden bişi duyuyorum aaa bak onu unuttum oluyorum hep... bu arada bez almak için erkenmi acaba kızlar.....?

erken olurmu kız stok yapmaya basladık bız yenı doganbezlerını stok yapıoruz cok harcanıcak ılerde 2 tane bebek onca masrafın ıcınde bez masrafını bıraz olsun hafıfletmek ıcın sımdıden almak lazım

Daliiiiiiin bekleme kuzum.ben oğlağımdır inat ettim birkere.

tamam canım ısrar etmiyorum artık
verseydın mutlu olurdum merak ettıgımde arardım doguma gıdınce arardım sen ınatsan bende yegcım bende cok ınadımdır kaydirigubbakcemile3
sen ben aramadım dıye bana kırıldın sımdıde ben defalarca nonu ıstıorum vermedın dıye kırıldım gercekten

doğru diosunda bizde hanüz beze sıra gelmedi... çifter çifter masraflar hakketen...
bu arada oda işini nası yapıcaksınız kızlar....?ben başda ayrı takılcam çocuklarla sonra yatak odasınaalırım diyorum uykuları az düzene girince....

temmuz kaç?

Bende hazırladım çantamı kızlar.

Bebişler için.
3 er çıtçıtlı badi
ağız mendili
çorap patik
pattaniye
3 er tulum
Hastane çıkışları.
prima yeni doğan bez,ıslak mendil
biberon,emzik,süt sağma makinası

Benim için.

1 sabahlığıyla pijama takımı,1 gecelik
lizöz koydum
çorap 3 çift.
3 atlet 3 kilot
hasta bezi
ıslak mendil,kağıt havlu,tuvalet kağıdı
sıvı sabun,havlu
göğüs pedi
Bir küçük çanta hazırladım içine çok gerekli olanları koydum acil durumda alıp çıkmak için,geriye kalanlarıda valize yerleştirdik oda sonradan gelecek.

Son düzenleme:
ben 2 tane park yatak alıcam bide koçtaşda çok hoş dolap ve şifonyer buldum onları alıcam... mobilya beşik kullanan kimse memnun değil heleki ikizlerde...

canım bende bi dolap gördüm o dolapmı acaba..

indirimde şuan

bende onu düşünüyorum..

canım bebeişlere o kadar kıyafet koymak gerekiyomu ya... ben 2 şer takım hastane çıkışı koyarım yeter diodum birerde tulum...

Kızlar ben 1 tane büyüyen beşik aldım.1 de dolap aldım.idare ettikleri kadar tek beşikte yatacaklar.beşiğimiz kullanışlı görünüyor. altta 3 çekmecesi var,beşiğin baş kısmında şifonyeri var yatağa bağlı oradada 3 çekmece birde derin oyuncak dolabı var.

canım bende bi dolap gördüm o dolapmı acaba..

indirimde şuan

bende onu düşünüyorum..

valla aynı olabilir canım 30 mayıs son gün 3kapılı dolabı var akağaç rengi altında 2 çekmecesi var bide 4 çekmeceli şifonyeri ikisi beraber 250 lira. ben gidip bakdım süper gözüküo hatta sanada fikir olsun üzerinede sticker yapıştırmışlar orda bayıldım tam çocuk odası bide pamuk prenses ve 7 cüceler stickere alıcam üzerine allah nasip ederse ayın 20 si gibi alıcam kısmetse....çok kullanışlı gözüküo valla.. biz çok beğendik...

ayy canım nası tatlı istio ya yasak ya ister meyve yedim ama kesmedi ben dondurma istiom ühü....

eet canım aynı şeylere bakmışız opuyorumnanaktan bizde onlardan düşünüyoruz..

ben ürünü görmedim ama resimde güzel görünüyor..

ayy canım nası tatlı istio ya yasak ya ister meyve yedim ama kesmedi ben dondurma istiom ühü....

Dorukcum banada tuz yasak,ciğer geliştirici olduğum için.Banada o kadar zor geliyorki tuzsuz hiç birşeyin tadı yok.

Peki sana tatlı niye yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…