kaç tane almak lazım acaba
evet listeyi ben de rica ediyorum alışverişi tamamlayanlarda
Bi de bebeklere iki ayrı yatak mı aldınız yoksa beşik mi
genellikle ne tercih ediyorsunuz arkadaşlar
eksik bitmioki canım ya ben bitiremedim daha.. heryerden bişi duyuyorum aaa bak onu unuttum oluyorum hep... bu arada bez almak için erkenmi acaba kızlar.....?
Daliiiiiiin bekleme kuzum.ben oğlağımdır inat ettim birkere.
erken olurmu kız stok yapmaya basladık bız yenı doganbezlerını stok yapıoruz cok harcanıcak ılerde 2 tane bebek onca masrafın ıcınde bez masrafını bıraz olsun hafıfletmek ıcın sımdıden almak lazım
tamam canım ısrar etmiyorum artık
verseydın mutlu olurdum merak ettıgımde arardım doguma gıdınce arardım sen ınatsan bende yegcım bende cok ınadımdır kaydirigubbakcemile3
sen ben aramadım dıye bana kırıldın sımdıde ben defalarca nonu ıstıorum vermedın dıye kırıldım gercekten
temmuz kaç?
ben 2 tane park yatak alıcam bide koçtaşda çok hoş dolap ve şifonyer buldum onları alıcam... mobilya beşik kullanan kimse memnun değil heleki ikizlerde...
Bende hazırladım çantamı kızlar.
Bebişler için.
3 er çıtçıtlı badi
ağız mendili
çorap patik
pattaniye
3 er tulum
Hastane çıkışları.
prima yeni doğan bez,ıslak mendil
biberon,emzik,süt sağma makinası
Benim için.
1 sabahlığıyla pijama takımı,1 gecelik
lizöz koydum
çorap 3 çift.
3 atlet 3 kilot
hasta bezi
ıslak mendil,kağıt havlu,tuvalet kağıdı
sıvı sabun,havlu
göğüs pedi
Bir küçük çanta hazırladım içine çok gerekli olanları koydum acil durumda alıp çıkmak için,geriye kalanlarıda valize yerleştirdik oda sonradan gelecek.
temmuz 17 cnm sendemı yengecsın buyrunnnnnnnnn
canım bende bi dolap gördüm o dolapmı acaba..
indirimde şuan
bende onu düşünüyorum..
artvınlı esas ısım nedır senın )
ayy canım nası tatlı istio ya yasak ya ister meyve yedim ama kesmedi ben dondurma istiom ühü....
Fatoş canım.niye sordun küne.
Dorukcum biz sezeryan doğum yapacağımız için eğer küvez gerekmezse yanımızda olunca 2,3 gün hast.kalıcaz ee anca yeter o zaman
napıyoruz baska seyler dusunuyoruzzzz ve aklımızdan dondurma fıkrını cıkarıoruz
kötükedihüso seytana uymuyoruzz skaınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
valla aynı olabilir canım 30 mayıs son gün 3kapılı dolabı var akağaç rengi altında 2 çekmecesi var bide 4 çekmeceli şifonyeri ikisi beraber 250 lira. ben gidip bakdım süper gözüküo hatta sanada fikir olsun üzerinede sticker yapıştırmışlar orda bayıldım tam çocuk odası bide pamuk prenses ve 7 cüceler stickere alıcam üzerine allah nasip ederse ayın 20 si gibi alıcam kısmetse....çok kullanışlı gözüküo valla.. biz çok beğendik...
ayy canım nası tatlı istio ya yasak ya ister meyve yedim ama kesmedi ben dondurma istiom ühü....