Vermicem işte banane bananelaelaelaelaelae.Ben doğurunca beni merak edicen,aramak istiycen ama arayamıcan işte kırıldım sana ben işte :icecream:
ılk bolumlerınden berı kacırmadan ızlıorum doruk hastası oldum o dızının cok guzel dımı :)))
Kızlar merhaba
İlk defa bu topiğe yazıyorum
17 haftalık hamileyim
Bebeklerimiz cinsiyeti henüz belli olamadı, daha doğrusu netleşmedi
Alışveriş konusunda bana yardımcı olur musunuz
7 aylık olduklarında mı başlasam yoksa o zaman alışveriş yapamayacak kadar ağırlaşırmıyım
bilemedim
Kızlar merhaba
17 haftalık hamileyim
7 aylık olduklarında mı başlasam yoksa o zaman alışveriş yapamayacak kadar ağırlaşırmıyım
bilemedim
evet bende ilk bölümden beri değil ama oartalama 9 aydır felan izliom işte. şu son giren çağlada benim eniştemin yiğeni... çok acemi ama ya... yakışmadı yani o role....normalde kız reklamlarda oynuyodu...
sağolasın canım
ben de öyle düşünüyorum ama ya ağırlaşırsam diye aklıma da gelmiyor değildi ama sizinde ikiz olduğuna göre demekki o kadarda ağırlaşılmıyor:)
kızlar maşaallah yine formunuzdasınız yetişemiyorum sayfalara.....
neromda doğurdu ne güzel yaa....
darısı hayırlısıyla sağlıkla zamanında bizlere inşaallah.....
nurtopu canım ben 26 haftalık hamileyim ve hazırlıklarımız hemen hemen bitti...
iyiki alışverişi yapmışım diyorum çünkü ağırlaşmaya başladım bile....
bundan sonra mümkün olduğunca dinlenmeyi düşünüyorum.....karar senin....
hayırlı olsun canım bebeklerin.....sağsalim kucağına almayıda nasip etsin...
ben alışverişi bu hafta tamamladım o kadar ağırlaşmadım ben ama kişiye göre değişebilir ... son eksiklerimizide bu ay sonu yapıcaz..kendi durumuna göre davran bence....
Kızlar merhaba
17 haftalık hamileyim
bilemedim
cnm bo bol zıbın al :)
Hoşgeldin topiğimize burdan ayrılma derim ben sana,bütün merak ettiklerini bulabilirsin.çok özel bir topikdir burası.
Soruna gelince,bence tamamen senin durumuna kalmış.Bak mesela benim erken doğum riskim olduğu için bebeklerime nerede kendi zevkime göre birşey alamadım.annem halletti herşeyimizi saolsun.ben hastane çantamı bile hazırladım bekliyorum.İkiz olunca süprizlere hazır olmak lazım.
bır benmıyım ya alısverıs yapmayan bnm neyım eksık :)))
kızlar ya su alısverıslerı tas tamam bıtırenler bana bır lıste yaparmı neler lazım :)
Hoşgeldin topiğimize burdan ayrılma derim ben sana,bütün merak ettiklerini bulabilirsin.çok özel bir topikdir burası.
Soruna gelince,bence tamamen senin durumuna kalmış.Bak mesela benim erken doğum riskim olduğu için bebeklerime nerede kendi zevkime göre birşey alamadım.annem halletti herşeyimizi saolsun.ben hastane çantamı bile hazırladım bekliyorum.İkiz olunca süprizlere hazır olmak lazım.
kaç tane almak lazım acaba
evet listeyi ben de rica ediyorum alışverişi tamamlayanlarda
Bi de bebeklere iki ayrı yatak mı aldınız yoksa beşik mi
genellikle ne tercih ediyorsunuz arkadaşlar