- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
tencerede pişmez annem o kadar uğraşcana koysaydın düdüklü tencereye 20 dk hazır....
bu azimle sen baya vercen kilo... ayyy ya biz biz nolcaz sonra .... ben hiç kilo veremem biliomusunuz.... geçen sene spor yapıodum dikkat ediodum 4 kilo almıştım.....düşünün artık ....kaydirigubbakcemile3
cnm düdüklüde sevmiyorum tazeyi o yüzden tencerede yaptım neyse yedimm..
eeekiloyu vereceğim cnm bunun için çıktımola ya gidecek ya gidecek cnm ...
senin durum vahimmm ne diyeyimm doğurda sonra seni zayıflatırım ben
tabi bu topiğe gelirsen doğuruncaa
Kızlar merhaba
İlk defa bu topiğe yazıyorum
17 haftalık hamileyim
Bebeklerimiz cinsiyeti henüz belli olamadı, daha doğrusu netleşmedi
Alışveriş konusunda bana yardımcı olur musunuz
7 aylık olduklarında mı başlasam yoksa o zaman alışveriş yapamayacak kadar ağırlaşırmıyım
bilemedim
hoşgeldin cnm benim hayırlı olsun bebeklerim bence 23 haftadan sonra başla ufak ufak derim...7 ay çok geç ikiz annesi için ben 27 haftamda hastaneye yattım allahtan 2 hafta öncesi almıştım ama ölece poşetlerde duruyordu eller yıkadı bana kısmet olamadı hazırlamak...
bır benmıyım ya alısverıs yapmayan bnm neyım eksık :)))
kızlar ya su alısverıslerı tas tamam bıtırenler bana bır lıste yaparmı neler lazım :)
hem erken doğurma riskin var hem bişeycik almamışsın manyadınmıı kızım alsana
kim alacak kim yıkayacak ..kimseden fayda görmezken ...hemen bitir o işi derimm tecrünee konuşuyorrrrrrrohaoldumsmile
ben senden msj beklıyorum cnm halaklava:
bakkk sende kırmışsınn farkında olmadann ...o yüzden kapris yapmaaa
yeni doğan bezinden ziyade prima 2 numara 3-6 kilo olan bezden en az 8 paket al derim..ben 12 paket tükettim 4 aya kadar ve şuan çok uzak gibi görünsede 4 numara pirma 9-20 kilo arası bezlerden alın derimmmerken olurmu kız stok yapmaya basladık bız yenı doganbezlerını stok yapıoruz cok harcanıcak ılerde 2 tane bebek onca masrafın ıcınde bez masrafını bıraz olsun hafıfletmek ıcın sımdıden almak lazım
bak yine kırıldım diyootamam canım ısrar etmiyorum artık
verseydın mutlu olurdum merak ettıgımde arardım doguma gıdınce arardım sen ınatsan bende yegcım bende cok ınadımdır kaydirigubbakcemile3
sen ben aramadım dıye bana kırıldın sımdıde ben defalarca nonu ıstıorum vermedın dıye kırıldım gercekten