Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Dorukcum canım burdan yazdım k.k dan yani.yanlış yerde aramışsın tatlım.HA birde seni rüyamda görmüştüm onuda yazdım.geçmişe bak yani.

slm kızlar ;
hıc benı soran olmamıs gecmısı okdum kırıldım sıze ıste hıc benı merak etmemıssınız canınız saolsun
nerocum oncelıkle kızlarını gule gule huzurla buyut ıns hayırlı ugurlu olsun gzoun aydın cnm
fatoscum sende cok cok ıyı dınlen bebıslerınıde cok opt skaın gelmeısınel erkenden
benkendımı solemıcem nasıl oldugumu cunku kımse merak etmemıs

aşk olsun canım ya

nasılsın anlat küsme olumunekankayizsmile Şeniz

Dorukcum canım burdan yazdım k.k dan yani.yanlış yerde aramışsın tatlım.HA birde seni rüyamda görmüştüm onuda yazdım.geçmişe bak yani.

ayyy en öenmli yere bakmamışım desene geçmişi okumadım ya evet o yüzden görmemişim hayır olsun nası gördün rüyanda canım?

slm kızlar ;
hıc benı soran olmamıs gecmısı okdum kırıldım sıze ıste hıc benı merak etmemıssınız canınız saolsun
nerocum oncelıkle kızlarını gule gule huzurla buyut ıns hayırlı ugurlu olsun gzoun aydın cnm
fatoscum sende cok cok ıyı dınlen bebıslerınıde cok opt skaın gelmeısınel erkenden
benkendımı solemıcem nasıl oldugumu cunku kımse merak etmemıs

kötükedihüso:eek:klava::eek:klava:kötükedihüso:eek:klava:
bu tavrı hamişliğine veriyorum
yoksaa çok kızdım
bu sayfada sizden kıdemli olarak kızdımm
herkesi okuyorum takip ediyorum bak nefes kaç hafta girmedi
ben kaç gün sonra sordum onu
o anda akılda olsada söze dökülemiyor
ve ikiz anneleri daha efamlı daha zorluklar yaşıyor

sen neden habersiz koyuyorsun kendinii bakimmalsanaalsanasmile

kaprisssssssss yokkkkkkkkkkkkkkkk kafam leyla zatii 5.50 den beri uyudumadımm:1hug:

gergın olmayanımız mı var erkezına yrı ayrı dertlerı telasları var ıste
bnm durumlar hala aynı karnımın sag ust tarafındakı bolgedekı yanma bole ıcten ıcten geliyor ve o cogaldı sacılar dun gece azdı gene bıraz nefes aldırmadı bana dr umu aradım yarın gel dedı yarın gıdıcem dr a ıns ıyı bıseyler duyarım cok dua edıorum
ALLAH hepımıze acıl sıfalar hayırlı dogumalr versın ıns

ay canım ya

inşallah bi an önce geçer

yarın inş güzel haberler verirsin bize opuyorumnanaktan

yoksaa çok kızdım

kaprisssssssss yokkkkkkkkkkkkkkkk kafam leyla zatii 5.50 den beri uyudumadımm:1hug:

dırım bayılıyorum bu haline yaa kaydirigubbakcemile3
gelecekde bizdemi böle olcazki acaba....kaydirigubbakcemile3
dalin yedin fırçayı gördünmü....

kaydirigubbakcemile3
yoksaa çok kızdım

senağlamasenağlama üüüühühüüüü kımse beni sevmiyorrrrrr üüüühüühüüüü
delikafadulden tamam hadı senın gazabına ugramadan bırakatım kaprısıı
topıgın delısı demıyor bana nero baosuna :kaydirigubbakcemile3
nefesın pc sı cokmus o yuzden gıremıormus
eylulude merak edıyorum oda kaçzamandır gırmedı gormedım
bugun mısafır gelıcekmıs benı gormeye dıye ama ben bı ortalıgı bıle toplayamıorum heryerım tozlandı toz ıcınde tv ım sehpalarım gumuslukelrım masam heryer toz ıcınde utanıorum ınsnalar gelınce pöff esım ıse gıttı kalkıp yavas yavas sılsemmı dıorum

heç keyfim yok alişinde yok 1,5 saatir taze faulye pişmedii açımm
kaçamak yok geçen hafta kaçırıdm az kilo verdim...
offfffffffffffff

fatoscum ıns cnm opuyorum senı
haklısın doruk yedım fırcayı ılerde vbızde bıole hamıslerı fırcalıcaz kıdemlenelımde kıdem basacaz nlara :)))
y

dırım bayılıyorum bu haline yaa kaydirigubbakcemile3
gelecekde bizdemi böle olcazki acaba....kaydirigubbakcemile3
dalin yedin fırçayı gördünmü....

sempatiksalakcinnilülülülülülüsende benim gibi çatlaksan olursun vallaa opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

senağlamasenağlama üüüühühüüüü kımse beni sevmiyorrrrrr üüüühüühüüüü
delikafadulden tamam hadı senın gazabına ugramadan bırakatım kaprısıı
topıgın delısı demıyor bana nero baosuna :kaydirigubbakcemile3
nefesın pc sı cokmus o yuzden gıremıormus
eylulude merak edıyorum oda kaçzamandır gırmedı gormedım
bugun mısafır gelıcekmıs benı gormeye dıye ama ben bı ortalıgı bıle toplayamıorum heryerım tozlandı toz ıcınde tv ım sehpalarım gumuslukelrım masam heryer toz ıcınde utanıorum ınsnalar gelınce pöff esım ıse gıttı kalkıp yavas yavas sılsemmı dıorum

ağlama lennn tmmnaniknanik:teselli:neden sen iş yapıyorsun yada yapmayı düşünüyorsun anlamıyorum yaa dayak istiyon sen
heee...evdeki vatandaşlar yapsın ...hem bak ne diyorsunnn beni görmeye geliyolar
sen hamilesinn ve risk gurubundasın kızımmmmmmmmmmmm:eek:klava:
ayyy içimdeki şeytanııı sokunn geriiiiiiiiiiiikötükedihüso

doruk ve artvınlı ne facenız va rbende ne msn kusimmi illa ya delırtmeyın benı verınde konusalım dertleselım :)

Dallincim ben sana kırgınım bu konuda.Ben sana tel.verdim dr.gelince beni ara mutlaka beni ama aramadın kırıldım açıkcası o zaman sana.

heç keyfim yok alişinde yok 1,5 saatir taze faulye pişmedii açımm
kaçamak yok geçen hafta kaçırıdm az kilo verdim...
offfffffffffffff

tencerede pişmez annem o kadar uğraşcana koysaydın düdüklü tencereye 20 dk hazır....
bu azimle sen baya vercen kilo... ayyy ya biz biz nolcaz sonra .... ben hiç kilo veremem biliomusunuz.... geçen sene spor yapıodum dikkat ediodum 4 kilo almıştım.....düşünün artık ....kaydirigubbakcemile3

dırımcım yapmıolar ewdekıelr napımm ewı bk goturuo ole bı zaman gelıokı esım saolsun o yapıo
yapmı0olar utanılm bende ıste ole toz ıcınde gorunce ama yok solesemde banane ben ıse gıtcem dıo sen anladın onu
ya oturup kavga edıcem yada hıc muhatap olmayıp kendı ısımı kendım yapıcam acımavıcdan sıfır ınsanalrda

Dallincim ben sana kırgınım bu konuda.Ben sana tel.verdim dr.gelince beni ara mutlaka beni ama aramadın kırıldım açıkcası o zaman sana.

ay ay ay kıyamam sana kırılmısmı bana hanımı hanımıs agucuk gugucukk muck muckkk gıdık gıdık
affettın mı benı bak sevımlılık yapıom :)))
ozaman msj kutum cok doluydu bende bosaltmıs bulundum noyu alamadan cok ozur dılıyprum hep dıcek dıcek dıcek dıe bekelrken bugun soeldın kafamçokkarıştı
uzuldum sımdı bana kırılmayın nolur ne yaptıgımı bılıorum ne ettıgımı ozelıme yaz numaranı bakayım hemenn cabbukkk yoksa ben bı ksuersem dırımdan fırca yıcem :))

Vermicem işte banane bananelaelaelaelaelae.Ben doğurunca beni merak edicen,aramak istiycen ama arayamıcan işte kırıldım sana ben işte :icecream:

X