- 16 Şubat 2010
- 1.289
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sabah 7,30 da sezeryana giriyorm dualarınızı eksik etmeyin......kuzularım sağlıkla gelsinler inşallah........kendinize iyi bakınnnnopuyorumnanaktan
günaydınlar iyi haftalar..
cuma kontrolümüz vardı..
bebeğin bi tanesi tam haftasıyla uyumlu çıkıyor ama diğeri 10 gün önde gidiyor.
bebeğin biri aşağı inmiş.. dr dediki 32. haftaya kendini hazırla.. çok gezme hareketlerini kısıtla dedi......
15 gün sonrada doğum iznine ayrılıyorum... 8 iş günü daha çalışınca bitiyo çalışma hayatım :)
dr çantanı hazırla dedi.. cumartesi alışverişe çıktık ama yinede eksiklerimiz var her istediğimi bulamıyorum ki.......
günaydın kızlar......
iyi haftalar olsun hepimize.. gözümü açtım aklıma nero geldi...inşallah hayırlısı ile doğurmuşdur rabbim yardımcısı olsun......
bizde alışverişlerimizi yavaşdan tamamladık.. sadece yataklarımız kaldı haziran başında alıcaz onuda kısmetse... rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin kuzucuklara...
şimdi tek tasam perşembe günkü şeker yüklemem... dua edin olurmu 100lük yüklemem normal çıksın.... yoksa diyabet olucam ve bebişlerimi istediğim gibi besleyemiyicem...
fatoşcum çok dikkat et kendine canım bebişler erkenci olmasın....
yavrukirpi sen nasılsın canım sıkıntılar bitmişdir umarım.....
eylüllden haber alan varmı kızlar çok merak ediyorum onu ya....
fatoşcuum sende ne güzel bayaa ilerletmişsin haftanı, artık dinlenme zamanı demek :)
ben de 2,5 haftadır evdeyim, haftaya nasıl işle başlıycam bilmiyorum, gözümde büyüyor şimdiden. senin kızların ,isimleri ne olacak ?
selam canım.. evet şaka maka derken 26. haftayı bitirdik bugün..
bebeğin biri 27. haftaya başlıyor diğeri 10 gün ilerde olduğu için 28. haftalarda...
acayip ya ikiside aynı anda konmuştu halbuki :)
evt artık ayaklarımı uzatıp dinlenicem son hazırlıklarımızı yapıcam.. inşallah 34. haftayı doldururuz..
isimleri Cemre& Cansu olucak inşallah canım..
son 3 gündür rüyalarımda doğuruyorum valla...
GÜnaydınlarrrrr
kızlar sabah 7,30 da sezeryana giriyorm dualarınızı eksik etmeyin......kuzularım sağlıkla gelsinler inşallah........kendinize iyi bakınnnnopuyorumnanaktan
fatoşcuk inşallah vakitli gelirler küvez ihtiyaçları olmaz yat dinlen ben baştan beri çalışmıyorum işi bıraktırmıştı dr Allah hayırlısını versin isimleride yakışmış
dorukcuğum seninde inşallah şekerin normal çıkar herşey yolunda gider dualarım seninle
kirpicim elif dila süper olmuş adıyla çok yaşasın
günaydına.s.
Allaha emanet olun hayırlısıyla İnşallah
günaydıınn koca göbüşler,
bize çocuklarla akşam oldu..