Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın kızlarrr,

nero şimdi kavuşmuştur kızlarına herhalde :) Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

dırımcımm abartmış seninkiler, yazık dişler çok ağrı yapıyo demek mafoldumben

kızlar sabah 7,30 da sezeryana giriyorm dualarınızı eksik etmeyin......kuzularım sağlıkla gelsinler inşallah........kendinize iyi bakınnnnopuyorumnanaktan

ay canımm

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzularını..

darısı bizim başımıza vakti geldiğinde inşallah...

ağrısız sızısız bir doğum olur inşallah.. hemencik sütünde gelir :)

günaydınlar iyi haftalar..

cuma kontrolümüz vardı..

bebeğin bi tanesi tam haftasıyla uyumlu çıkıyor ama diğeri 10 gün önde gidiyor.

bebeğin biri aşağı inmiş.. dr dediki 32. haftaya kendini hazırla.. çok gezme hareketlerini kısıtla dedi......

15 gün sonrada doğum iznine ayrılıyorum... 8 iş günü daha çalışınca bitiyo çalışma hayatım :)

dr çantanı hazırla dedi.. cumartesi alışverişe çıktık ama yinede eksiklerimiz var her istediğimi bulamıyorum ki.......

günaydınlar iyi haftalar..

cuma kontrolümüz vardı..

bebeğin bi tanesi tam haftasıyla uyumlu çıkıyor ama diğeri 10 gün önde gidiyor.

bebeğin biri aşağı inmiş.. dr dediki 32. haftaya kendini hazırla.. çok gezme hareketlerini kısıtla dedi......

15 gün sonrada doğum iznine ayrılıyorum... 8 iş günü daha çalışınca bitiyo çalışma hayatım :)

dr çantanı hazırla dedi.. cumartesi alışverişe çıktık ama yinede eksiklerimiz var her istediğimi bulamıyorum ki.......

fatoşcuum sende ne güzel bayaa ilerletmişsin haftanı, artık dinlenme zamanı demek :)
ben de 2,5 haftadır evdeyim, haftaya nasıl işle başlıycam bilmiyorum, gözümde büyüyor şimdiden. senin kızların ,isimleri ne olacak ?

günaydın kızlar......
iyi haftalar olsun hepimize.. gözümü açtım aklıma nero geldi...inşallah hayırlısı ile doğurmuşdur rabbim yardımcısı olsun......
bizde alışverişlerimizi yavaşdan tamamladık.. sadece yataklarımız kaldı haziran başında alıcaz onuda kısmetse... rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin kuzucuklara...
şimdi tek tasam perşembe günkü şeker yüklemem... dua edin olurmu 100lük yüklemem normal çıksın.... yoksa diyabet olucam ve bebişlerimi istediğim gibi besleyemiyicem...
fatoşcum çok dikkat et kendine canım bebişler erkenci olmasın....
yavrukirpi sen nasılsın canım sıkıntılar bitmişdir umarım.....
eylüllden haber alan varmı kızlar çok merak ediyorum onu ya....

günaydın kızlar......
iyi haftalar olsun hepimize.. gözümü açtım aklıma nero geldi...inşallah hayırlısı ile doğurmuşdur rabbim yardımcısı olsun......
bizde alışverişlerimizi yavaşdan tamamladık.. sadece yataklarımız kaldı haziran başında alıcaz onuda kısmetse... rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin kuzucuklara...
şimdi tek tasam perşembe günkü şeker yüklemem... dua edin olurmu 100lük yüklemem normal çıksın.... yoksa diyabet olucam ve bebişlerimi istediğim gibi besleyemiyicem...
fatoşcum çok dikkat et kendine canım bebişler erkenci olmasın....
yavrukirpi sen nasılsın canım sıkıntılar bitmişdir umarım.....
eylüllden haber alan varmı kızlar çok merak ediyorum onu ya....

merhaba dorukcumm,
İnşallah normal çıkar şekerin, rahatça devam edersin yoluna. eylülü ve nefesi ben de merak ediyorum.
benim durumum biraz daha stabil artık sanırım, hala günde birkaç damla kanamam var, evdeyim şimdilik çalışmıyorum. hemen hemen her akşam acaba bebiş iyi mi endişesiyle angelsoundsla kalp atışını dinleyip anca o şekilde rahat edebiiyorum. inşallah kızımız sağlıkla devam eder yoluna.

fatoşcuum sende ne güzel bayaa ilerletmişsin haftanı, artık dinlenme zamanı demek :)
ben de 2,5 haftadır evdeyim, haftaya nasıl işle başlıycam bilmiyorum, gözümde büyüyor şimdiden. senin kızların ,isimleri ne olacak ?

selam canım.. evet şaka maka derken 26. haftayı bitirdik bugün..

bebeğin biri 27. haftaya başlıyor diğeri 10 gün ilerde olduğu için 28. haftalarda...

acayip ya ikiside aynı anda konmuştu halbuki :)

evt artık ayaklarımı uzatıp dinlenicem son hazırlıklarımızı yapıcam.. inşallah 34. haftayı doldururuz..

isimleri Cemre& Cansu olucak inşallah canım..

son 3 gündür rüyalarımda doğuruyorum valla...

selam canım.. evet şaka maka derken 26. haftayı bitirdik bugün..

bebeğin biri 27. haftaya başlıyor diğeri 10 gün ilerde olduğu için 28. haftalarda...

acayip ya ikiside aynı anda konmuştu halbuki :)

evt artık ayaklarımı uzatıp dinlenicem son hazırlıklarımızı yapıcam.. inşallah 34. haftayı doldururuz..

isimleri Cemre& Cansu olucak inşallah canım..

son 3 gündür rüyalarımda doğuruyorum valla...

ben bile daha şimdiden her gece rüyamda gebelikle ilgili birşleyler görmeye başladım. kadınlar kulübüne dair şeylerde çok görüyorum. dün mesela nero ve artvinliyi gördüm :)
isimleri de çok güsel olmuş. biz de nihai olarak Elif Dila koymaya karar verdik kısmet olursa. Dila : içten gönülden seven demekmiş, kulağa da hoş geliyor.

dorukcum inşallah güzel çıkar şeker yükleme sonucun..

benim açlık kan şekeri 71, tokluk 112 olunca gerek görmedi

benim dr bi cins bazen sinir oluyorum ama bu saatten sonrada değiştiremem.. bide küvözlü yeni doğan yoğun bakımlı hastane sayısı sınırlı burda.. inşallah yanlış bişi yapmıyoruzdur..

bebişlerimiz vaktinde gelsinler inşallah..

ismiyle yaşasın inşallah canım.. çok güzel

ben ilk başta elifi çok düşündüm ama eşimin ailesinde çok vardı.. çok güzel olmuş elif dila..

fatoşcuk inşallah vakitli gelirler küvez ihtiyaçları olmaz yat dinlen ben baştan beri çalışmıyorum işi bıraktırmıştı dr Allah hayırlısını versin isimleride yakışmış
dorukcuğum seninde inşallah şekerin normal çıkar herşey yolunda gider dualarım seninle
kirpicim elif dila süper olmuş adıyla çok yaşasın

fatoşcuk inşallah vakitli gelirler küvez ihtiyaçları olmaz yat dinlen ben baştan beri çalışmıyorum işi bıraktırmıştı dr Allah hayırlısını versin isimleride yakışmış
dorukcuğum seninde inşallah şekerin normal çıkar herşey yolunda gider dualarım seninle
kirpicim elif dila süper olmuş adıyla çok yaşasın

canım düşük riskim hiç olmadığı için bide masa başı diye ben işten çıkmadım.. doğum izni haklarımı falan kullanmak istedim..

şimdilik şükür ağrı kasılma vs bişi yok ama.. inş. olmaz.. en az 34. haftayı görmek istiyorum..

günaydıınn koca göbüşler,
bize çocuklarla akşam oldu..

tünaydın hanımlarrrrr nero kızlarını dünyaya getirmiş sabah 8.30 gibi girilmiş sesi iyi geliyorduk
kızlardan biri 2500 küsür biride 2800 doğmuş yanındalarmış
ağrım var ama diyo iyiyim dedi....gözümüz aydın kızlarımız dünyaya geldii

X