Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım erken haftada ,erken doğum riski yaşadığım için iğneyi ilk 12 saat arayla 8 doz,1 hafta sonra 12 saat arayla 4 doz aldım toplam.
DR.doğum tarihi veremiyor,birde risk olunca.durum böyle giderse 1,2 hafta sonra hast.yatışını yaparız orada takibat altına alırız dedi.34.haftaya gelince doğuma alırız dedi.
Ama herşey yolunda giderse 36,37.haftayı bekleriz diyor.Hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun.

Ayşe çıkmış evdeymiş şimdi,durumuda gayet iyimiş,temmuz annelerinde yazmıştı orada okudum.

Ayşeye sevindim canım.
Sen hangi hastanede yapmayı düşünüyorsun canım.
birde şeyi anlamadım, böyle giderse 32.haftada yatıp 34. haftaya kadar hastanedemi yatacaksın??
umarım hersey yolunda gider ve 36.haftayı sağlıkla görürüz canım.

Evet canım aynen öyle.Yani kızımın kilo artışı devam ederse rahim taşıyamıyacağı için,hastanede günlük ultrasyon muayenesi ile takibat yapılacak.olası ani doğum için tedbir yani.Cuma günkü kontrolümüzde belli olur artık nasıl bir yolda ilerleyeceğimiz.hayırlısı artık.

canım Allah hayırlısını nasip etsin.
Senin rahat ve huzurlu olmanda bu dönemde cok önemli bence.
umarım cuma günü dr güzel haberler verir sana, sende rahatlarsın ve 36 yı beklersin umarım.

artvinli cnm nedemek yaa ara herzaman ara cnm benimmm

cano kız bende geleceğim artvinliyi görmeye

canom tokammı kalmışşş kuzumm hatıra olsun benden sana hahahaaa

herkesin anneler günü kutlu olsunn :)

merhaba cnm yazını görmedim ben 85 kilo ile hamile kaldım
97 kilo ile bitirdim 33+2 de dünyaya geldi bebeklerim cnm
ben hastanede 7 gün kaldım eve geldiğimde 81.800 gr dım...ama doğumsonrası lohusalıkta çok acıkıyorsun sonrasında toplanamadım hymarry dediği gibioldu herşey bende tek bakıyorum..sene sonunda ben tam 7 kilo aldım..ama bitakım problemlerim çıktı hipotiroit ve insilün direnci bozuklu ...şimdi hem tedavi oluyorum hemde diyetisyene gidiyorum....hee şunu belirteyim iki çocukla çok düzenli olmasada oluyor diyet
tam düzenli yapsaydım daha güzel kilo verirdim ama yinede iyi verdim.....

sana hayırlı doğum diliyorum önce bir doğur ilk6 ay çok yememeye ama sütün için yararlı şeyler tüket...bol yeşillik ve bol su ...kesinlikle bulgur ,helva tatlı hiçbirşey sütünü arttırmıyor diyetisyenimde aynı şeyşi söylüyor hee bide bol uyku ama ikiz anneleri için zor eğer destekcisi yoksa...baktın kilo almaya başladın yada veremiyorsun dihyetisyene gidersin yada başka bişey :)

sağol canım ya uzun uzun yazmışsın.Sen de fazla kilo almamışsın .Fazla kilo ile başlayanlar daha az kilo alırmış ya..Belki boyun da uzundur bilemiyorum.Çoğu doğumda gitmiş,sonradan almışsın.Ama o kilolarını da vermeye başlamışsın ne güzel

Bakalım ben ne olacam.Bebeklerimin sağlıkla gelmesi tek temennim tabiki:Saruboceq:Sonrasına bakarız

artvinli cnm nedemek yaa ara herzaman ara cnm benimmm

cano kız bende geleceğim artvinliyi görmeye

canom tokammı kalmışşş kuzumm hatıra olsun benden sana hahahaaa

herkesin anneler günü kutlu olsunn :)

Canım senide cananıda rahatça arıyorum, çünkü o yakınlığı verdiğiniz bana.olumunekankayizsmile
Gelin canlarım benim,sizinle yüz yüze görüşmeyi bende çok isterim.Kapım herzaman açık sizeopuyorumnanaktan

Doruk nerelerdesin ya.Dün çok keyifsi<zdin şimdi iyimisin.
Bu arada dün gece rüyamda seninle k.k da yazışıyorduk.ıkimizinde sancısı ve kasılması varmış senin nasıl oluyor diye soruyordum sana.Sanal alemde başladık,rüyaya kadar geldik valla.

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki,duam seninle olacak canım.Rabbim büyük sende gönlündekine en kısa sürede kavuşacaksın inşallah.Bak dırım ne güzel anlatmış örnek vermiş.Ben çok acı şeyler yaşadım,şimdide farklı sıkıntılar yaşıyorum.Rabbim büyük kuluna çekemeyeceğinden fazla yük vermezmiş.Her istediğin gönlüne göre olsun inşallah.opuyorumnanaktan

.

sağol canım.Allah sana da kolaylık versin.Çok şey yaşadık rabbim daha fazla aratmaz bekletmez inşallah....

kızlar sabah 7,30 da sezeryana giriyorm dualarınızı eksik etmeyin......kuzularım sağlıkla gelsinler inşallah........kendinize iyi bakınnnnopuyorumnanaktan

nerocummm sanırım şu an buradasınn

Allah yardımcın olsun yarın, dualarımız seninle. iki avazda kurtulursun inşallah :) iyi haberlerini bekliyoruzzz. bu gece hislerini kağıda döksene, kızlarına müthiş bir anı olur ileride :)

sağol canım.Allah sana da kolaylık versin.Çok şey yaşadık rabbim daha fazla aratmaz bekletmez inşallah....

Amin canım.inşallah çektiğimiz sıkıntıların sonu çok gzel olacak,rabbim sabrımızın karşılığını verecek en kısa sürede,sadece çok az daa sabır tatlım.

kızlar sabah 7,30 da sezeryana giriyorm dualarınızı eksik etmeyin......kuzularım sağlıkla gelsinler inşallah........kendinize iyi bakınnnnopuyorumnanaktan

Anam nerom senin doğum yarındı dimi.ooh maşallah sanada kuzularınada iyi sabrettiniz valla.Dualarım seninle canım sağlıkla al 2 kuzunuda koynuna inşallah.Sende bize dua etmeyi unutma olurmu.bizide en kısa sürede haberdar etmeyide unutma.

günaydınlar kızlar 5.50de kalktık çocuklar köpek dişlerini çıkaraacaklar sanırım
çok huysuzluk başladı...

nero cnm hayırlı doğum olsun şuan belki kızlarından biri dünyaya geldi bile

çok görmek isterdim seni ama kısmet .....

X