Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

tünaydın hanımlarrrrr nero kızlarını dünyaya getirmiş sabah 8.30 gibi girilmiş sesi iyi geliyorduk
kızlardan biri 2500 küsür biride 2800 doğmuş yanındalarmış
ağrım var ama diyo iyiyim dedi....gözümüz aydın kızlarımız dünyaya geldii

ayyy çok mutlu oldum hamdolsun darısı bizlere inşallah... kilolarıda süper.... of hayırlısı ile geçseydi şu 2 ay.....

tünaydın hanımlarrrrr nero kızlarını dünyaya getirmiş sabah 8.30 gibi girilmiş sesi iyi geliyorduk

oyy maşallah çok iyi :) sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah, darısı doğumu yakın olanların başınaaa :) saol dırımcımm

günaydın kızlarrr,

nero şimdi kavuşmuştur kızlarına herhalde :) Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

dırımcımm abartmış seninkiler, yazık dişler çok ağrı yapıyo demek mafoldumben

cnm aksam erken yattılar ondan kalktılar tabi dişde var diş olayı çok yorucu ve çocuklarımı çok yıpratıyor cnm

günaydınlar iyi haftalar..

cuma kontrolümüz vardı..

bebeğin bi tanesi tam haftasıyla uyumlu çıkıyor ama diğeri 10 gün önde gidiyor.

bebeğin biri aşağı inmiş.. dr dediki 32. haftaya kendini hazırla.. çok gezme hareketlerini kısıtla dedi......

15 gün sonrada doğum iznine ayrılıyorum... 8 iş günü daha çalışınca bitiyo çalışma hayatım :)

dr çantanı hazırla dedi.. cumartesi alışverişe çıktık ama yinede eksiklerimiz var her istediğimi bulamıyorum ki.......

cnm ileri gitmesi kötü değil şekerinde yok hiç risk değil ...ama dinlenmelisin doktorun doğru demiş...çantanı bitir bekle derimm

günaydın kızlar......
iyi haftalar olsun hepimize.. gözümü açtım aklıma nero geldi...inşallah hayırlısı ile doğurmuşdur rabbim yardımcısı olsun......
bizde alışverişlerimizi yavaşdan tamamladık.. sadece yataklarımız kaldı haziran başında alıcaz onuda kısmetse... rabbim hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin kuzucuklara...
şimdi tek tasam perşembe günkü şeker yüklemem... dua edin olurmu 100lük yüklemem normal çıksın.... yoksa diyabet olucam ve bebişlerimi istediğim gibi besleyemiyicem...
fatoşcum çok dikkat et kendine canım bebişler erkenci olmasın....
yavrukirpi sen nasılsın canım sıkıntılar bitmişdir umarım.....
eylüllden haber alan varmı kızlar çok merak ediyorum onu ya....
düzeldimi aranız kocanla kızz

bu arada inş. yüksek çıkmaz ama çıksa bile üzülme diyet yapacaksın bebeklerin beslenecek merak etme hemde çok daha sağlıklı beslnecekler ben yaptım 33 haftalık 2440 2330 doğdular demekk beslenmişlerrr

bu arada neronun sütüde gelmişşş hemennn oyyy oyyy hep artsınnn
ayyy çok mutlu oldum hamdolsun darısı bizlere inşallah... kilolarıda süper.... of hayırlısı ile geçseydi şu 2 ay.....

cnm aksam erken yattılar ondan kalktılar tabi dişde var diş olayı çok yorucu ve çocuklarımı çok yıpratıyor cnm

cnm ileri gitmesi kötü değil şekerinde yok hiç risk değil ...ama dinlenmelisin doktorun doğru demiş...çantanı bitir bekle derimm

düzeldimi aranız kocanla kızz

bu arada inş. yüksek çıkmaz ama çıksa bile üzülme diyet yapacaksın bebeklerin beslenecek merak etme hemde çok daha sağlıklı beslnecekler ben yaptım 33 haftalık 2440 2330 doğdular demekk beslenmişlerrr

bu arada neronun sütüde gelmişşş hemennn oyyy oyyy hep artsınnn

ay şekerim evet düzeldi yalakalığın biri bin para ... çok düşündüm affetmeye karar verdim kaydirigubbakcemile3 ama kapıda 3 saat beklettim açmadım kapıyı canıma değsin haketti...zemuszemus

çok sevindim ya inş.hepimiz yaşarız o mutluluğuuu

ay maşallahhhhh

kg larıda çok iyi maşallahh :nazar:

anacığım hirkes burada ben yemeği ocağa atayım...etrafı toplayımmm kızlarr çok öptüm sizlerii

günaydınlar iyi haftalar..

cuma kontrolümüz vardı..

bebeğin bi tanesi tam haftasıyla uyumlu çıkıyor ama diğeri 10 gün önde gidiyor.

bebeğin biri aşağı inmiş.. dr dediki 32. haftaya kendini hazırla.. çok gezme hareketlerini kısıtla dedi......

15 gün sonrada doğum iznine ayrılıyorum... 8 iş günü daha çalışınca bitiyo çalışma hayatım :)

dr çantanı hazırla dedi.. cumartesi alışverişe çıktık ama yinede eksiklerimiz var her istediğimi bulamıyorum ki.......

Fatoşcum sen sıkma canını vaktinde doğuracağız inşallah hepimiz,şu dr.inat vaktinde doğuracam ben karar verdim.DR.kalsa beni 26.haftamdan beri doğurtuyor,piskopat etti herif beni resmen.
Ama sen yinede tedbirli olçantanı hazırla,dinlen bu haftandan sonra,kızların gelince fırsatın olmayacak dinlenmeye.İnşallah herşey gönlünce olacak :Saruboceq:

Oh maşallah kızlara kilolar süper.Rabbim sağlık uzun ömürler versin inşallah.
DIRIMCIM gece zor geçmiş,dişler başlamış sıkıntı yapmaya,sıkıntısız atlatın inşallah canım.Rabbim sanada kuzularına büyük sabır versin.opuyorumnanaktan

artvinli aynen canım

kadın 32. haftada alırım diyo deli mi ne......

kalanınıda küvözde büyütürüzmüş.. kolaydı sanki..........

kızlarımda benim gibi inatçılarsa bekliycekler 36 yı inşallah...

bana kalsa 38i de beklerim :))))

eksiklerimizi tamamladık ama yine var

biberon, emzik, bide bebek çantamız eksik istediğim şeyleri bulamadım...

slm kızlar ;
hıc benı soran olmamıs gecmısı okdum kırıldım sıze ıste hıc benı merak etmemıssınız canınız saolsun
nerocum oncelıkle kızlarını gule gule huzurla buyut ıns hayırlı ugurlu olsun gzoun aydın cnm
fatoscum sende cok cok ıyı dınlen bebıslerınıde cok opt skaın gelmeısınel erkenden
benkendımı solemıcem nasıl oldugumu cunku kımse merak etmemıs

slm kızlar ;
hıc benı soran olmamıs gecmısı okdum kırıldım sıze ıste hıc benı merak etmemıssınız canınız saolsun
nerocum oncelıkle kızlarını gule gule huzurla buyut ıns hayırlı ugurlu olsun gzoun aydın cnm
fatoscum sende cok cok ıyı dınlen bebıslerınıde cok opt skaın gelmeısınel erkenden

walla ben cuma günü feyste görüştüğümüz için sormadımmm yoksa hep aklımdasınnn.

slm kızlar ;

doğru sölüyosun canım ama senden yakın zmanda haber aldığımız için oldu sanırım merak ettiklerimiz genelde haftalardır olmayan arkadaşlar...
ee nasılsın nasıl gidiyo bakalım anlat?sıkıntılar geçmişdir umarım...

artvinli aynen canım

kadın 32. haftada alırım diyo deli mi ne......

kalanınıda küvözde büyütürüzmüş.. kolaydı sanki..........

kızlarımda benim gibi inatçılarsa bekliycekler 36 yı inşallah...

bana kalsa 38i de beklerim :))))

eksiklerimizi tamamladık ama yine var

biberon, emzik, bide bebek çantamız eksik istediğim şeyleri bulamadım...

Valla aynen öyle fatoşcum,bende bazen öyle kızıyorumki şu dr.kendimi zor tutuyorum herşey okadar kolayki onlar için.Sanki çok kolaydı küvezda olması bebişlerimizin.Ya merak ediyorum şöyle insanı rahatlatan moral veren bir dr.varmıki,yoksa bizemi hep aksisi düşüğyor.

slm kızlar ;

Amanda aman kırılmışmı hassas anne seni.Canı hiç seni merak etmez olurmuyuz,ama hoşgör be tatlım çok gergin geçiyor kimi günler hepimiz için.

Doruuuuuuuuuuk seni merak ettim nerelerdesin.dün sana mesaj yazdım burdan görmedin.bende sanamı küssem acaba

Doruuuuuuuuuuk seni merak ettim nerelerdesin.dün sana mesaj yazdım burdan görmedin.bende sanamı küssem acaba

canım msnden yzdıysan açmadım hiç ya dün evde değildim malum anneler günü kaynanaya gittim... ne yazmışın bi bakimkaydirigubbakcemile3
iyim canım merak etme sen nasıl oldun kontrol cuma mıydı senin benimde aklım sende hep ya....

gergın olmayanımız mı var erkezına yrı ayrı dertlerı telasları var ıste
bnm durumlar hala aynı karnımın sag ust tarafındakı bolgedekı yanma bole ıcten ıcten geliyor ve o cogaldı sacılar dun gece azdı gene bıraz nefes aldırmadı bana dr umu aradım yarın gel dedı yarın gıdıcem dr a ıns ıyı bıseyler duyarım cok dua edıorum
ALLAH hepımıze acıl sıfalar hayırlı dogumalr versın ıns

canım nerden yazdın mesajı göremedim ben ya......facedede yok msndede...

gergın olmayanımız mı var erkezına yrı ayrı dertlerı telasları var ıste
bnm durumlar hala aynı karnımın sag ust tarafındakı bolgedekı yanma bole ıcten ıcten geliyor ve o cogaldı sacılar dun gece azdı gene bıraz nefes aldırmadı bana dr umu aradım yarın gel dedı yarın gıdıcem dr a ıns ıyı bıseyler duyarım cok dua edıorum
ALLAH hepımıze acıl sıfalar hayırlı dogumalr versın ıns

canım benim rabbim yardımcın olsun ... tez zmanda dinsin sancıların inşallah... güzel haberler geleceksin inşallah.... bol bol dua et .....

doruk ve artvınlı ne facenız va rbende ne msn kusimmi illa ya delırtmeyın benı verınde konusalım dertleselım :)

X