Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

16 kilo ile bitirdim ben,
doğumdan 10 gün sonra hepsi gitmişti,
fakat şimdi neredeyse doğum kiloma yaklaştım yine,hızla kilo alıyorum ben de..
İdeal aslında çok almamışsın.Birden gitmesi ne güzel. İştahın mı açık canım..
bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim allah sonuna kadr hayırlısını versin ....

ben 13 kilo aldım p.teside inşallah doğuma gireceğim...

Sağol canım.Ne güzel maşallah normal gebelik için bile çok iyi bir kilo,nasılbaşardın bravo.
Canım sağlıkla kucağına al inşallah..Kolay bir doğum dilerim.Cinsiyetleri ne

canım şundan alıyorum,
kızlara kendim bakıyorum bu yüzden yemek yemeğe fırsatım olmuyor,
bazen ikindiyi buluyor ilk yemeğim,
bu yüzden deliler gibi acıkıp ..... gibi saldırıyor tıka basa yiyiyorum,
oysa bizim az yiyip sık yememeiz gerekiyor,o da olmuyor,
bu yüzden bende kilo aldım,
ama doğumdan sonra hepsi hemen gidiyor..

canım şundan alıyorum,

Anladım canım.Bakalım inşallah dediğin gibidir büyük kısmı gider

İdeal aslında çok almamışsın.Birden gitmesi ne güzel. İştahın mı açık canım..

Sağol canım.Ne güzel maşallah normal gebelik için bile çok iyi bir kilo,nasılbaşardın bravo.
Canım sağlıkla kucağına al inşallah..Kolay bir doğum dilerim.Cinsiyetleri ne

çokta bişey yapmadım aslında sadece benm şekere çukulataya hamr işlerine hiç düşkünlüğüm yok belkide ondan almadım çok kilo....2 kızım olacak inşallah cnm

canım şundan alıyorum,

doğru ya hangisine yetişeceksin değilmi

günaydın kızlar
kontrolden geldim herşey yolunda kız çok hareketli erkek biraz daha ağır takılıyor çok güzel gözüküyorlar
gelişimleri suları herşey normal çok mutlu oldum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı doğuralara mutlu uzun ömürler versin

Canım kolay gelsin,anlaşılan kilo vermeye çalışıyorsun.Ben de doğumdan sonra,hemen olamayacak biliyorum, diyete gireceğim sanırım.Şimdiden 3 kilo kadar aldım.
Sizler kaç kilo ile tamamladınız doğumu ya da hamile olan arkadaşların kilo durumları ne alemde

merhaba cnm yazını görmedim ben 85 kilo ile hamile kaldım
97 kilo ile bitirdim 33+2 de dünyaya geldi bebeklerim cnm
ben hastanede 7 gün kaldım eve geldiğimde 81.800 gr dım...ama doğumsonrası lohusalıkta çok acıkıyorsun sonrasında toplanamadım hymarry dediği gibioldu herşey bende tek bakıyorum..sene sonunda ben tam 7 kilo aldım..ama bitakım problemlerim çıktı hipotiroit ve insilün direnci bozuklu ...şimdi hem tedavi oluyorum hemde diyetisyene gidiyorum....hee şunu belirteyim iki çocukla çok düzenli olmasada oluyor diyet
tam düzenli yapsaydım daha güzel kilo verirdim ama yinede iyi verdim.....

sana hayırlı doğum diliyorum önce bir doğur ilk6 ay çok yememeye ama sütün için yararlı şeyler tüket...bol yeşillik ve bol su ...kesinlikle bulgur ,helva tatlı hiçbirşey sütünü arttırmıyor diyetisyenimde aynı şeyşi söylüyor hee bide bol uyku ama ikiz anneleri için zor eğer destekcisi yoksa...baktın kilo almaya başladın yada veremiyorsun dihyetisyene gidersin yada başka bişey :)

günaydın kızlar
kontrolden geldim herşey yolunda kız çok hareketli erkek biraz daha ağır takılıyor çok güzel gözüküyorlar
gelişimleri suları herşey normal çok mutlu oldum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı doğuralara mutlu uzun ömürler versin

ohhh sabah sabah dopink almışsın ikizlerden biri zaten daha hareketli olur cnm doğduklarında da aynısı olacak ama kızmı olur erkekmi bilmem bende tam tersi oldu hareketli olan oğlum çok yavaş hareketsiz olan çok afacan oldu

ohhh sabah sabah dopink almışsın ikizlerden biri zaten daha hareketli olur cnm doğduklarında da aynısı olacak ama kızmı olur erkekmi bilmem bende tam tersi oldu hareketli olan oğlum çok yavaş hareketsiz olan çok afacan oldu

sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil seninkiler süper zaten maşallah
Allah yavrularımızı bize bağışlasın:nazar::nazar::nazar:

selammmmmm.... herkeze iyi haftasonları........

Nero Allah tamamına erdirsin şimdiden.Kızlar çok tatlı oluyor.Tek yumurta sanırım

sağol cnm.çift yumurta ikizi cnm...

günaydın kızlar

bu kızlar böyle benimkiler hala inanılmaz hareketli 37 haftada olduğum halde cadılarrrr..

nerocuğum maşallah senin doğumunda yakın bizde o günlere bir gelebilsek
Allah hepimizi tamamına erdirsin
insan çok mutlu oluyor herşey düzelince çok sıkıntılar çektik

Selam kızlar,opuyorumnanaktan
Biz geldik ama kimsecikler yok,eminim herkes havayı güzel görüp atmıştır kendini dışarı.Dışarı çıktım bende ama evin önünden araç aldı yine evin önüne bıraktı,çıktığım toplam 10 dk.anca olmuştumAma nasıl iyi geldi moral oldu..ciğer geliştirici iğnemizin 2.kısmınıda olduk,gece 2 doz daha oluruz,şifa olsun inşallah kuzularıma.bakalım kaç hafta daha olucaz iğneleri.

Selam kızlar,opuyorumnanaktan
Biz geldik ama kimsecikler yok,eminim herkes havayı güzel görüp atmıştır kendini dışarı.Dışarı çıktım bende ama evin önünden araç aldı yine evin önüne bıraktı,çıktığım toplam 10 dk.anca olmuştumAma nasıl iyi geldi moral oldu..ciğer geliştirici iğnemizin 2.kısmınıda olduk,gece 2 doz daha oluruz,şifa olsun inşallah kuzularıma.bakalım kaç hafta daha olucaz iğneleri.

Ciğer geliştiricileri neden verdi dr. erken doğum tehdidi oluşunca mı önlem olsun diye mi, biz 35. haftamıza girdik gerek yok diyip vermedi sancım olursa o zaman vurcakmış bi de 2 saat mesafede bana 36 nın sonlarına doğru da alırız miyadları dolmuş oluyo 36 da dedi.

geranimo anlattıkların çok zor şeyler, çok çok geçmiş olsun, şükür atlatmışsınız hepiniz sağlıkla, benim de kabarıklı kaşıntılarım oldu, dr. söyledim çoğu gebede olur alerji dedi, 1 hafta kadar sürdü sonra da geçti şükür, şişmeyle birlikte tansiyon yükselmesi de çok önemli, ihmal etmemek gerekiyor kesinlikle, Allah bizi ve bebişlerimizi korusun ve de ailemizi

herkese merhaba.....
artvinli cnaım maşaallah sana 30 haftayı devirdin....Rabbim tamamınaerdirsin inşallah.....

slm kızlar bende 16+1 günlük hamileyim. benimde çifte kavrulmuş bademlerim olacak. henüz cinsiyetlerini bilmiyorum. inşallah bu hafta sonu öğreneceğim. herkese sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum.

Ciğer geliştiricileri neden verdi dr. erken doğum tehdidi oluşunca mı önlem olsun diye mi, biz 35. haftamıza girdik gerek yok diyip vermedi sancım olursa o zaman vurcakmış bi de 2 saat mesafede bana 36 nın sonlarına doğru da alırız miyadları dolmuş oluyo 36 da dedi.

Canım buradaki arkadaşların bir çoğu oldu ciğer geliştirici iğneleri.Evet benim erken doğum riskim olduğu için iğneyi tekrarlıyoruz.DR.daha iyi bilir ama,bu iğnenin etki etme süresi 2 günmüş,doğumu 2 gün erteleyemezlerse iğnenin hiç faydası olmuyormuş.

herkese merhaba.....
artvinli cnaım maşaallah sana 30 haftayı devirdin....Rabbim tamamınaerdirsin inşallah.....

Merhaba canım.Naılsın,nasıl gidiyor,sıkıntıların varmı seninde,mide yanması,gece uykusuzluğu vs.hiç anlatmıyorsun bize ya.
Çok şükür canım 30 devirdik,İnşallah sonumuz çok güzel olacak hepimizin.

slm kızlar bende 16+1 günlük hamileyim. benimde çifte kavrulmuş bademlerim olacak. henüz cinsiyetlerini bilmiyorum. inşallah bu hafta sonu öğreneceğim. herkese sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum.

Lacivert hoşgeldin topiğimize.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bizde sana sağlıklı hamilelik diliyoruz.

selam kızlarr...
moralim çok bozuk bugün eşimle tartıştım o kadar canım sıkkınki nefes bile almakda zorlanıyorum karnımın sağ tarafıı ağrımaya başladı inşallah bebişlerim iyidir... ağlamakdan bi hal oldum of.........................

selam kızlarr...
moralim çok bozuk bugün eşimle tartıştım o kadar canım sıkkınki nefes bile almakda zorlanıyorum karnımın sağ tarafıı ağrımaya başladı inşallah bebişlerim iyidir... ağlamakdan bi hal oldum of.........................

Ah canım be,
Eşine çok kızdım şimdi:.Zaten bizim sıkıntımız kendimize yetiyor,birde onlar anlayışsız davranırlarsa nasıl sağlıklı biteer bu sureç.:1no2:
Boşver canım hiiiiiiç üzmeye değmez kendini,sorun ne bilmiyorum ama,inan üzülmeye değmez.şimdi herşeyden önemli olan varlıklarımız var unutma olurmu.

selam kızlarr...

canım benim ağlama sen ağlarsan bebeklerinde ağlar yazık değilmi?biz hassas dönemlerden geçiyoruz eminim eşinde sen üzüldüğün için mutsuzdur karşılıklı anlayışla atlatacağız bu süreçi sakin ol bebeklerini okşa onlarla konuş bak nasıl sakinleşeceksin açık havaya çık derin nefes al kendine iyi bak üzme bizide:Saruboceq:

X