Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyigecelr kızlar ..yazamadım bayadır...
malum eşim seyhatte ve annem bende ve çılgınlar gibi evdeki herşeyi makinaya sığan herşeyi yıkıyor
gardolabımı boşalttı atılcakları attık....baharlık ve yazlıkları çıkardık...
bugünde ben heryeri hijjen yaptımmmmmmmmmm.................

veee yarın sabah kahvaltımda hymarry ,yavrukartallar ve canan var kızlarrrrrrrrr süper geçeceğine eminimm şimdiden heycanlıyım

ay ne güzel bir tabloydu o öyle..resimlere bayıldım şeker çok tatlısınız..organizasyonların süper olumunekankayizsmile

kızlar ben geldımde pek hayırlı haberlerle gelmedım 27.haftaya kadar dogum yapmasam opup basıma koycam mafoldumben aletlere bagladılar benı olece beklettıler
dr um geldı gıttı hemsıreler serumlar bıraz kaldım orda yasamın sınırında dogum yapabılırmısım hastanede kalmanın bır faydası yok dedıelr ewe gonderdıelr cok cok ıyı dınlenmem gerekıor
artık dr um yapcak bısey yok dedı ılacları ve serumu zamanında alıp yatacaksın dedı cok moralım bozuk eger her an dogum yaparsam bebekelrım yasamın sınırında olacakalr yanı buyuk ıhtımalle yasamıcakalr
solıcek bısey bulamıorum dua edın nolur cok krıtık gunler var onumde 26 ıncı haftayı bı devırsem cok buuyk olcude rısk kalkıcka ortadan rabbım sana emanet dedım ve yatıorum sukur bakanlarım var moraller bozuk sancım bıraz hafıfledı agrı kesıcılerle 1 hafta sonra gene gıdıcez hastaneye kontrole
ALLAHIM herkesın yarıdmcısı olsun kızlar
geçmiş olsun dalincim..moralini bozma sakın sağlıcakla alıcaksın erenle cemreyi kucağına inş...

Merhaba herkese

Aldım bebişlerimi sonunda cuöartesi günü şükürler olsun...
Kızım masaALLAH cok iyi yemesinde de sorun yok ama oglumu hep midesinden beslemişler cenesi cok güçsüz o yüzden zorlanıyo biraz ama gececek inş bugunumuzede şükür ....

Sizler nasılsınız iyisiniz inş gercekten yorucu bana karında dursa daha iyi diyenleri cok iyi anladım orda beslemek büyütmek daha kolay onlar agladıkca bende aglıyorum bilmiyorum hiç kıyamıyorum süper ötesi bir duygu ALLAH hepinize tattırsın inş
gözün aydın canımmm....Benim küçüğümde emmekte baya zorlandı çeneleri güçsüzdü yoruluyodu ememiyecek die korkuyodum.çok şükür alıştı emiyo artık musab da alışır üzülme..
selam kızlar napıyosunuz biz iyiyiz ama size bakmaya gelemiyorum doğuran varmı aranızda valla nerocum seni bekliyoruz artık bak sanırım doğurmadın daha bugün sarılık için tekrar tahlilimiz vardı çok şükür düşük çıktı mama ve anne sütü sağma şeklinde beslenmeye çalışıyoruz ama bu süper bişeymiş kızlar ya bu kadar mükkemmel olucağnı tahmin etmiyodum Allahım hepinize zamanında sıkıntısız doğumlar nasip etsin inşallah
tekrar hayırlı olsun canım bebişlerinn..
selam canlarrr nasılsınızzz resimlerimiiz beğenenlere teşekkürler birsencim canıma rkadaşım biizm için çok yoruldu yaaa hiç bişi hazırlamam dememize reğmen durmamış yineden vallahi çok eğlenceli geçt,i herkes ikiz annesi olunca birbirinin halinden iyi anlıyo telk bebekliler durmadan öğüt ver,yo sanıyolarki iki bebektetede herşey tek bebek gibi anlamıyolar biiz bizi en iyi biz anlarız hymaryy için de değişiklik oldu umarım biraz morel olmuştur gerçi sonra bi kişiye canı sıkıldı ama ne yapalımmm

dualar sareye kızlarrr pazartesi burdan bize güzle haberler versin allah rızası için dua edin sareye basit başka bi hastalık olsunnnn

kaswacımm keşke gelebilseydinnn gerçi bizdede hata var aslında geç haber verdikk sana umarım seninlede tanışmak nasip olurrr senin kuzlarıda koklarım bi günnn

kızlar nesefin bilgisayarı çökmüşş gayet iyi merak etmeyinnn

bizden böyle işteee

medice kuzualr ne alemde ne zaman çıkıolarrr

nero doğum tarihi belli oldumu kuzzz ben kaaçırmış olabilirimdeeee

doudocum nasıl gidiyo annelik gerenimocum sende durumlar nasılll taze annelerrrr sütünüzü verinm emzirmeye çalışın emmiyolarsa sağın ama mutlaka verin bi şekildeeee
canooo nasılsınnn..ewt emzirmek anne sütü çok önemliii
canom oldu kızzz 10 mayıs pazartesi sabah 9 da allahtan bir aksilik olmazsa sezeryana gireceğim bakalım,,,,artık tırsmaya başladım sanki.....ama ağrılarımdanda çok sıkıldım ya
hayırlı doğumlar olsun nerocumm...
merhaba kızlar,

biz doktordan geldik şimdi, şükürler olsun ayrıntılımız çok iyi çıktı, kızımızda görülebilen bir sorun çıkmadı, gelişimi de bir hafta önden gidiyormuş, 200 gr olmuş. çok rahatladık, sevindik Allah tüm hamilelerin gönlüne göre versin, herkes hayırlı güzel haberlerle dönsün inşallah.

dalincim senin adına da çok sevindim, inşallah herşey yoluna girecek sen yeterki strese girme dinlen, bebişlerini tutabildiğin kadar tut içinde, inşallah her geçen gün biraz daha rahatlayacaksın, onlar büyüdükçe.

Utkum ben Ankara'dayım, Recai Pabuçcu'ya gidiyorum, bugün Eyüp Ekici'ye gittim detaylı ultrason için.

bizde durumlar böyle kızlar, Allah hepimize sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin.

nasılsın yarukirpicim bende bülent eiciye gittmek istemiştim ayrıntılı için olmamıştı..Ankaranın en iisi diyebilirim çok duydum adını..elif bebğin iyi olmasına çookk sevindimm..ya bizde ankaralı hamişler toplanalım ben çok istiyorum..

bizde gün geçtikçe büyüyoruz teyzeleri...bahar çiçeklerimi bugün banyo yaptırdık şimdi uyuyolar ...uykularımız tam düzene oturmasada ilk günkü kadar düzensiz değil artık...sanırım irem acıkıyo mıızrdanmaya başladı :)

bizde gün geçtikçe büyüyoruz teyzeleri...bahar çiçeklerimi bugün banyo yaptırdık şimdi uyuyolar ...uykularımız tam düzene oturmasada ilk günkü kadar düzensiz değil artık...sanırım irem acıkıyo mıızrdanmaya başladı :)

Vilcim maşallah kızlarına,1,5 aylık olmuşlar bile.Şimdi tam ısırmalık olmuştur onlar.Yanlızmı bakıyorsun kızlarına?

vilciimm bence de bi ankara organizasyonu yakışır. benim bildiğim 4 kişiyiz( sen, ben, doudou, pamuk şeker), fazlası da varmı acaba?

geçmişe baktım kızlar herkes iyi çok şükür
ben çok heyecanlıyım yarın kontrole gideceğim,minişleri göreceğim inşallah iyilerdir bir sorun çıkmaz

canım güven sgk ile anlaşmalı, tahlillerde muayenede sgk ne fark istiyorsa onu ödüyorsun.. bülent beyin randevu ücreti de 50 TL.. ama şunu söyleyim.. ilk randevum 10+4 günlükkendi, ikincisi 12+5 yani 15 gün geçmişti aradan ama ikinci randevuda ücret almadı... anladığım kadarıyla üstüste ücret almıyor .. yani maddi manevi memnunum :)))

bülent bey zannedersem semiha şakirde hasta bakmıyor sadece acil durumlara ve ameliyatlara giriyor olabilir birde interfilite kısmında onu bir kez görmüştüm, semiha şakirde yattım ben geçen hafta genelde asistanlar bakıyor olmadık bir durum görürlerse hocalarına soruyorlar..
ufaklıklar tam anlamıyla cadoloz:)

selam kızlar şimdi vaktim varken yazim uyarı yapim kendinize dikkat edin diye benim kaşıntılarım vardı bilirsiniz karaciğerle ilgili çıktı soonra lekeelenme gibi bi akıntı geldi iki gece serum verip eve gönderdiler bu arada ciğer geliştirici iğnelerimi yaptırdı dr um 48 saat erteleyebilirsek etkiler dedi 34. haftadan sonra gerek yok ama biz yine de önlemimizi alalım dedi sonra ben gözlerimde ssarılık gördüm hafif çok belirgin değildi dr um hemen tahlil verdi ağer yüksek çıkarsa bilirubin asla bekletemem bebekleri dedi nitekim benimkiler ertesi gün aldık sonucu ve yüksek çıktı dahiliye dr una filanda göründüm hepsi hemen doğum kararı verdi dr senin için çok riskli dedi bu arada ödemim yoktu ben iki günde öyle bir şiştimki ayaklarım anlatamam diz kapaklarım filan yok oldu resmen karaciğer böbrek fonksiyonlarımıda bozmuş sonra ertesi günü dr um cenazesi olduğu halde bitek beni doğurtmaya hastaneye geldi çok riskliymiş karaciğer yetmezliği filan oluşturabilirmiş hatta bi ara annemle babama hayati tehlikeye giricek yarını bile bekleyemezdik dedi çok şükür doğum oldu ama benim ödemler daha dün geçti şimdi tekrar tahlillerim yapılıyo herhangi hasar vs varmı diye çok şükür değerler düşmeye başlamış belki bi üni. hastanesinde bi düre tedavi bile görebilirsin dediler bana tahlilimin yüksek çıktığı gün dr resmen hastaneyi ayağa kaldırdı aman kızlar yazdım bi kaşıntdır göz sarıllığıdır diye kendinizi umursamamazlık etmeyin Allah korusun çok ciddi şeyler çıkabiliyo

geranimo cnm senin yaşadığın gebelik alerjisi bu tamamen alerji bağlıda olabilirdi
karaciğer ve safra kesesi enzimlerinin bozukluğundan ....sende bu saydıklarım olduğu içn gebeliği sonlandırdılar bendede oldu hemdne 12 haftalıkken şiştim kaşınmaktan ama benimki alerjik çıktı
hee tabi safra kesesi ve karaciğer tahlilleri sonucu çıkana kadar eğer sendeki gibi bi duurm olsaydı
bebeklerimi öldüreceklerdi...çok şükür atlattık
sanada çok geçmiş olsun cnm

arkadaslar var ya ne sıkıntılar yaşamış burdaki herkes
hala da yasamaya devam ediyorum ,Rabbim yardımcımız olsun..

maşallah yeni hamişler var,hayırlı olsun,
nero canım hayırlısıyla sağlıkla kavuş tavrularına canımmm,dualarım seninle inşallahh..
geranimo canım doğum yapmışsın hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsunlar inşallahh..

selam aerkadaslar bende aranıza yenı katıldım 18 haftalık hamıleyım ıkızlerım olacak tecrubelerınızı benımlede paylasırsanız cok sevınırım.

maşallah canım,
hayırlı uğurlu olsun,
genel olarak bu topikte yavaş yaaş herşey paylaşlıyor,bu topikle doğuruyoruzz,
ay ne güzellllopuyorumnanaktan

vilcğm sağol cnm,,,,,,,,

maşallah yeni hamişler var,hayırlı olsun,
nero canım hayırlısıyla sağlıkla kavuş tavrularına canımmm,dualarım seninle inşallahh..
geranimo canım doğum yapmışsın hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsunlar inşallahh..

amin cnm inşallah...

selam aerkadaslar bende aranıza yenı katıldım 18 haftalık hamıleyım ıkızlerım olacak tecrubelerınızı benımlede paylasırsanız cok sevınırım.

hayırlı olsun sophi allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

Kızlar dün kontrolümüz vardı.Çok güzel geçti.1 hafta öndeymiş benim melekler:nazar: Hareketliydiler,özellikle üstteki zıp zıp zıpladı. Ense kalınlıkları 1,2 falandı sanırım.Kan verdim,çarşamba sonucunu göstereceğim. Sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi fazlaymış diye duydum.Yani topiğimizdeki bir arkadaşa doktoru öyle söylemiş.Ben doktoruma sordum,yok öyle bir şey dedi.sizce bu tezin bu doğrulluk payı var mı?Doktorumda güveniyorum ama merak işte. Cinsiyet tahmini yapmadı bu arada..sAĞLIKLI OLMALARI İLK TEMENNİM ELBETTE.aNCAK BİR TANESİ KIZ OLURSA ÇOK MUTLU OLACAĞIM BİR GERÇEK.hAYIRLISI TABİKİ

kaswacığım cnm teşekkür ederim ama daha kurtulamadım habire birileri yanımda yiyince fena oluyor bu iş ....mesela birhaftadır annem bende kahvaltrı sofrasında keyif yapıyor oysa ben yiyebileceğim kadarını yiyip kalkıyorum kızıyor otur diyo ..ama yemek istiyorum o zaman diorum anlamıyor....

neyse bakalım inş.uzun olacak ama iyi bir şekilde vermeye çaqlışıyorum

Canım kolay gelsin,anlaşılan kilo vermeye çalışıyorsun.Ben de doğumdan sonra,hemen olamayacak biliyorum, diyete gireceğim sanırım.Şimdiden 3 kilo kadar aldım.
Sizler kaç kilo ile tamamladınız doğumu ya da hamile olan arkadaşların kilo durumları ne alemde

16 kilo ile bitirdim ben,
doğumdan 10 gün sonra hepsi gitmişti,
fakat şimdi neredeyse doğum kiloma yaklaştım yine,hızla kilo alıyorum ben de..

Kızlar dün kontrolümüz vardı.Çok güzel geçti.1 hafta öndeymiş benim melekler:nazar: Hareketliydiler,özellikle üstteki zıp zıp zıpladı. Ense kalınlıkları 1,2 falandı sanırım.Kan verdim,çarşamba sonucunu göstereceğim. Sata göre önde giden bebeklerin erkek olma yüzdesi fazlaymış diye duydum.Yani topiğimizdeki bir arkadaşa doktoru öyle söylemiş.Ben doktoruma sordum,yok öyle bir şey dedi.sizce bu tezin bu doğrulluk payı var mı?Doktorumda güveniyorum ama merak işte. Cinsiyet tahmini yapmadı bu arada..sAĞLIKLI OLMALARI İLK TEMENNİM ELBETTE.aNCAK BİR TANESİ KIZ OLURSA ÇOK MUTLU OLACAĞIM BİR GERÇEK.hAYIRLISI TABİKİ

bebeklerinin iyi olmasına çok sevindim allah sonuna kadr hayırlısını versin ....

Canım kolay gelsin,anlaşılan kilo vermeye çalışıyorsun.Ben de doğumdan sonra,hemen olamayacak biliyorum, diyete gireceğim sanırım.Şimdiden 3 kilo kadar aldım.
Sizler kaç kilo ile tamamladınız doğumu ya da hamile olan arkadaşların kilo durumları ne alemde

ben 13 kilo aldım p.teside inşallah doğuma gireceğim...

X