Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kevser cnm bu kadar erkenmi geçiliyor katı gıdaya....

selam kızlar napıyosunuz :)

göbişler başlığına resim ekledim bakmak isterseniz :kedi:

slm kızlar gece baykuşları buradasınız yine ben aşkı memnu başlayınca yok oldum yeni geldim bakim didim yatacağım.....ömeri uyuttum....alişlede babası yatak odasında sızmışşş onları kaldırmam gerek kanepede uyumak istemiyorum çünkiii.....

oylar için teşekkürler ama kızımız 4 numarada

MUTLU SABAHLAR KIZLAR;HAYIRLI CUMALAR
Allah bebeklerimizi bize bağışlasın,sağlık,mutluluk,bol bereket,helal kazançlar nasip etsin
Allah hepimizi kem gözlerden korusun
eşimizle doğmuş doğmamış çocuklarımızla huzurlu bir ömür geçirmemizi sağlasın

amin cnaım.... herkese hayırlı cumalar....

günaydın kızlarrr,

geronimodan hala haber yok mu yaa, çok merak ettim, keşke tlfnu olan biri olsaydı.

cuma sabahları forsatı olanlara TRT1'de günbegünde Cemalnur sargut'u dinlemelerini şiddetle tavsiye ediyorum, gerçi çoğunuz rastlamışsınızdır ama belki bir kişiye dahi olsa faydam olur, ben sohbetine bayılıyorum, rhumu dinlendiriyor. neyse çok uzattım, herkese hayırlı cumalar.

merhaba kızlar 5 gündür hastanede yatıyordum aşırı kanama ile gittim düşük kanamasına benziyor dediler, oltasonda 2 bebeginde sag olduunu gördük..içimiz rahatladı
çarsamba sabaha karsı hastanede yatarken gene yogun bir kanamam oldu koktuk bebişlerin kalp atışı devam ediyor...
Rabbime sonsuz şükürler olsun inş. herşey yoluna girer..şu anda evdeyimcdün cıkarttılar ama kanamam devam ediyor..dualarınızı bekliyorum

canım allah yardımcın olsun kokrkma emi bende aynı şeyleri yaşadım bende hastanede yattım 3 gün kadar.... evde 15 gün kanamam oldu. şimdi çok şükür iyz. kaç haftalık gebesin bilmiyorum ama genelde 22 haftadamn sonra kanamalar duruyor.. benim bebeklerimiden birinin plesentası aşağıda oldupu için kanamam oluyordu.. hala aşağıdaymış... bol bol dua et inşallah tez zmanda atlatırsın....

aminn canım ne güzel temenniler..

tv açık ben dinliyorum canım, gerçektende öyle ne kadar tatlı konuşuyo.. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…