Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım inşallah kesilir kanaman. kaç haftalık hamişsin bilmiyorum ama rabbim şifa versin bebişlerini sana bağışlasın...

merhaba kızlarrr utkum cnm geçmiş olsun kaç haftalıksıun cnm korkma bende 16 haftamda 4-5 gün süren yoğun bir kanama geçirdim öle böyle değildi
meğersem plesentam yukarı çıkmadığı için olmuş ...banada düşük tehtidi dendi ama
çok şükür kuzularımla anlmızın akıyla çıktık inş. sende çıkarsın cnm olumsuz düşünme

herkese hayırlı cumalar...

utkum canım çok çok geçmiş olsun... kanama yaşayan o kadar çok insan var ki... hiç aklına kötü şey getirme... inşallah bebeklerinde sağlıklılar ve testinden iyi sonuç alacaksın... sürekli aklımdasın canım... aynı durumda olmamızdan sürekli seni düşünüyor ve dua ediyorum.... Allahım sağ salim kucağına meleklerini almayı nasip etsin.. kendine çok iyi bak.. çok öpüyorum

çok geçmiş olsun utkumm allah bu mübarek günde şifa versin cnm..

ayyy dizi izledim sizlere bakem dedim şimdi kaçıyorum kızlar kuzularım uyurken hemen işlerimi halledeyim öptüm herkese hayırlı cumalar mucuksssss

Hayırlı cumalar kızlar

Kuzularım hala küvezdeler dün görüş günüydü her gün göstermiyolar bide ogluusumda artık biberon almaya baslamıs şükürler olsun kızımda sarılık cıkmıs ne yazık ki zaten o yüzden duruyo sanırım pazartesi yada salı günü alırız ALLAH nasip ederse
Cok güzeller teyzeleri insan bakmaya doyamıyo onları görünce ben agladım onları görseniz yüzlerini nasıl burusturuyolar ahhh kokularını bile alamadım genede şükürler olsun 27 gündür almayanlar varmıs Rabbim saglıklı evime gelmelerini nasip etsin inş

Sayfaları tek tek okuyamıyorum hepinize güzel dilerkleriniz için tşk ederim
Baska dogum yapan var mı geranimo gitmiş ama haber yok sanırım ALLAH hayırlısnı versin rose vardı sırada hayırlısı inş güzel haberlerle gelsin herkes

medine cnm sen nerede doğum yaptın bide kuzum kuzuların küçük olduğundan yeteri kadar beslenemiyolar bence ondan sarılık olmuştur...hiç sıkma canını geçecek bugünler

ay canım benim yaa

gözlerim doldu

az kaldı ama daha iyi olucaklar kucağına öyle gelicekler annesi az daha sabırr...

üçünüzün güzel resimlerini bekliyoruz inşallah..

Herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
Bugün 5 te kontrolümüz var.inşallah herşey yolundadır.Duanızı eksik etmeyin bizden teyzoşlar olurmu.

Medinecim seni o kadar iyi anlıyorumki,rabbim sana sabır ve dayanma gücü versin.Kuzularınada şifa versin.En kısa sürede gelsinler koynuna inşallah.

Dirimcım kucukcekmecede Batı bahat hastanesi var orda dogum yaptım haklısın sagıp götürüyorum ama ne kadar demekki yetmiyo sarılık olmus inş en kısa zamanda düzelir kızcemde

Fatoş canım inş kısa zamanda olsun bu sürede resmimi koyyım onlarla

Artvinlim amin RAbbim hepsinin yardımcısı olsun gercekten orası cok zor bir sürü insan daha zor durumda olanlar var şükresiyosun halini Sende güzel haberlerle don inş ...

cnm benim bak birkaç gün kalmış allahın izni ile hepberaber çıkacaksınız kuzularınla az daha sabır opuyorumnanaktan

hayırlı haberler ile gel cnm inşallah haberdar et hemen,,,

allah kolaylık ve sabır versın medınecım
kızlar belım oyleısne agrıorkı allahım benı bayıltın da hıssetmeyım dıoruma rtık

utkum dualarımız seninle korkma bende çok kanama atlattım kuzuların seninle kalır inşallah
medinecim çok duygulandım koklarsın bir an önce bebişlerini umarım canım
artvinli güzel haberlerle gel bekliyoruz
dalin sabret hayatım geçer inşallah (bende çok ağrılar çekiyorum)

Nerocum inş canım ALLAHım sizlerede kucagınıza almayı nasip etsin

Dalincim saol canım

Birce cok güzel bir duygu onları hele görmek mümkün degil bunu cümleye dökmek inş sizlerde tadıcaksınız RABBim nasip etsin inş

Ay Medinem ağlattın beni be....ama sabret az kaldı koklamaya inş..Sağlıkla gelecek kuzuların kucağına..Bu arada isimleri çok güzel kuzularının..o isimlere layık evlatlar olsunlar inş...Yalnız Medineciğim ve Artvinlim kızımın adının her hakkı saklıdır.Telif hakkımı isterim..Sizde hoşgeldiniz Afra kulübüne....seviyoruz sizi...bayanssulusmile

ooo herkesler buradaaa acayippp yorgunummm aylardır temizlediğim kapalı balkonu temizledim düzenledim ne kadar atılcak şey varmışş..ama evi temizlemekten çocuklara bakmaktan yapamadımki
neyse bugün kuzularım çok uslu durdular maşallahh yaptım üstelik yapamam diye düşündüğüm ev işinide bitirdimm.....eşimde erken geldi oda süper oldu benim için güzel ve hijjen bir gündü ...şimdi kuzucuklarımla yıkadık banyoda görmelisiniz kızlar küvetten çıkmak istemiyolar...babası aldıkca ağladılar ..öleki ali katıldı bile eşiminde eli ayağına dolaşmış çık duştan diyor
....şimdi gidip saçlarımı kurutayım eltimler gelecekmiş ....çok öptüm sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…