eee kuzm bizede göstersene ball oğluşunu
yok anacığm ben 37 haftayı dolduraym yeter bana kuzum
burdaymm kuzm ya kocama kahvaltı sandviç hazırladım da
Hepsinin güzelliği başka Fatoşcuğum..benim için hamilelik bir rüyaydı..gerçekten ömrümün en güzel günleriydi.Doya doya her ince ayrıntının tadına vararak yaşa gebeliğini..Hareketlerimi çok kısıtlayan, 26.haftadan sonra hep yattığım bir gebeliğim oldu.Wc ye yalnız gidemezdim,hele son zamanlarım adım atamıyordum ağırlıktan..ama hepsine değerdi..Şimdi kucağımda 2 meleğim var.Bugünlerde bambaşka tatta ama çok yorucu hep koşturmaca,kendini unutuyor insan..Akşam oluyor ağzına bir şey atamamış oluyorsun.. başlarda 2 saatlik uykularla ,aylar geçiyor..o yüzden diyor doğuranlarımız..İnş.sağlıkla kuzularını kucağına alırsın canım..
kızlar kızlar yanlızca bır kaç saat sonra ozel bır hastanede ayrıntılı ultrason randevum var ...
gıdıcem bebekelrın cınsıyetlerını ve saglık durumalrını ogrenıcem
nolur bana dua edın taramaları temız cıksın nolurrrrrrr dogma kadar cınsıyet ogrenmemeye razıyım bır daha ultrasona gırmemeye bıle razıyım agrıya sancıya razıyım dunyanın en acı acılarını cekmeyede razıyım kalbım geregınden hızlı atıormus tansıyonum yerlerde gezıormus varsın gezsın ısterse 0 a dussun razıyım kalbım agzımdan fırlasın gıtsın razıyımm ama yeterlı bebekelrım saglıklı dogsun butun cılelere razıyım
su analık ne garıp bır duygu arkadas ınsna kendını zerre kadar dusunmuor varsa yoksa cocukalrın ıyılıgı
annemın kıymetını sımdı daha ıyı anlıyorum
geldıgımde hayırlı haberler vermek umıdyle gıdıorum dualaırnızı eksık etmeyın
sizi seven kadın....
günaydın kızlar
dün gece mutfakta en üst rafa uzandım cezve almak için birşey olmadı ama korktum
yukarı uzanmak bize ne yapar?şimdi psikolojik kasık ağrım var dr u arasammı?
kızlar kızlar yanlızca bır kaç saat sonra ozel bır hastanede ayrıntılı ultrason randevum var ...
gıdıcem bebekelrın cınsıyetlerını ve saglık durumalrını ogrenıcem
nolur bana dua edın taramaları temız cıksın nolurrrrrrr dogma kadar cınsıyet ogrenmemeye razıyım bır daha ultrasona gırmemeye bıle razıyım agrıya sancıya razıyım dunyanın en acı acılarını cekmeyede razıyım kalbım geregınden hızlı atıormus tansıyonum yerlerde gezıormus varsın gezsın ısterse 0 a dussun razıyım kalbım agzımdan fırlasın gıtsın razıyımm ama yeterlı bebekelrım saglıklı dogsun butun cılelere razıyım
su analık ne garıp bır duygu arkadas ınsna kendını zerre kadar dusunmuor varsa yoksa cocukalrın ıyılıgı
annemın kıymetını sımdı daha ıyı anlıyorum
geldıgımde hayırlı haberler vermek umıdyle gıdıorum dualaırnızı eksık etmeyın
sizi seven kadın....
zaman nasıl geçiyo anlamıyorum medinecim gecem gündüzüm karışmış halde....
canım üzüntüden ne diyeceğimi bilemiyorum inan Allah kızına ömür versin..
doudoucumm artık yaklaştı bebişlerinin aramıza gelme zamanı..kızlardan fırsat bulup arayamadım kaç gündür aklımdasın inş.arıcam en kısa zamanda
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/21/5691.jpg
biz büyüyoruz hamiş teyselerrr .. darısı başınızaaaaaa.... yalnız annemizi meşgul ediyoruz aranıza gelemiyo
kızlar bu arada bebişlerin hazırlıklarına ne zaman başladınız.. ben ufak tefek aldım ama hastane çıkışlarını felan almadım beşik vs. ne zaman almak doğru olurki?