Evet canım,burda yaza yaza bu kalmış parmaklarımda usg diye ultrasona diyoruz bazen:kedi:arkadasım usg tetkıkı derken ultrasonu mu diyon
Canım ben 1 yaşa kadar öyle tulumların dışına çok fazla çıkmayı düşünmüyorum.Yani yazık çocuğu şirin duruyor diye süsleyip püslüyorlar,kilotlu çoraplar yavruyu sıkıyor,etekler kucağa alınca kafasına çıkıyor vs,,, bu yüzden öyle kız erkek pek fark yok aslında.Bol bol erkek yakalı iç badi almıştım ben bebeklere erkek dediklerinde.Onu her tulumun içine giydirdiğinde çok güzel oluyordu.Şimdi de aynı yaklıları kızlar için aldığım tulumların içine koyuveriyorum,hem çok şirin,hem kullanışlı,hem bebekler için rahat.hymarry evet erkek kesın canım allahın izniyle alacagımda pek erkekeler için güzel cıcıler yok yaaa yada ben beğenemıyorum mu ne
canlar ben burdayım. raporumu hazırladım yolladım.:))geçen hafta biraz tembellik yapmışım işler biri,kmiş. akşama kadar anca biter işler yaww. wvde çalışmanın bu kötü yanı var işte tembellik yapıyon sonra sıkışıyon(( ama şimdilik aranızdayımmm:)
hymarry kıs seninkilerde pek bi nazlı çıktılar yüz görümlük taksaydınız belki gösterirlerdi:)))
Canım kolay gelsin,bikaç gündür de ortada yoktun,ilgilenemdin bieyler normaldir,yavaş yavaş serin serin yap evinde işlerini canım.Benim de bağlantı gidip geliyor bugün,anlamadım,aradım merkezi sorun da yok diyorlar ama ben de buralardayımm..
Ayyyy hiç sevmem nazı niyazı ıyyy,babalarına çekicekler herhalde:mymeka:,uyuz oldum.Ne itip kaktı doktoooorr,bi ara karnımı sarsarken sağdan sola savrulduğumu hissettim dedim ne oluyor yaaa,yok anam,elini koymuş yüzünün üstüne,çekmedi onu ordan..
Öbğr zaten alltta kalmış garibim onun neresi nerde hiç anlamadım.Şimdi oynaşıp duruyorlar ikisi de ama hiç yüz vermiyom yanilmaz:kaydirigubbakcemile3
Sorun çıkacağını hiç sanmıyorum.Konuşup burda bize sonucu söyle canım..kızlar yaa ne oldunuz sesiniz çıkmıyo yarın doktora gittiğimde yolculuk yapıp yapamayacagımı soracagım sizce izin verır mı gidecegımız yer 5bucuk saat sürüyo.size bu konuda doktorunuz bişey dedi mi hiç
öyleyse bende öyle yapayım arkadasım önce tulum sonra ilerde kıyafete gecerız artık
ay sorma valla biz yerimizden kalkarken bile sarsmayalım diyoz anam doktorlar langır langır sallıyolar..:umursamaz:
oyyş yerim ben onları.. ay karnım acıktı.. bugün kendi evimdeyim. hazır yemekte yokk:kedi:
ayy wavycim dün hastanede yeni doğmuş bir bebeği bebek hemşiresi yakınlara gösteriyordu sanırım.Ay o eldivenler görseydin elindekiii,piisss sanırsın temizlik yapmış:sinifsinif:,o çocuğu tutmaya kıyamazsın o hemşire o eldienlerle iki büklüm bir alıveriyor ki ıyyyylmaz:
iim canım bendee tıkınıoz öleee başkada bişi yapmiozzz,,inş bugün kusmam( yeni şuruba başladım...
ya kızlar benim karnımdan başka biyerim büyümüyooo niekiii ?? göğüslerim büyüsün süt olsun istiorum,,yoksa olmıycak mı? :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?