Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım bencede endişe etme endişe etmiş biri olarak söylemelıyım kı bende senın gibi panık yapıp sağlık ocagına gitmiştim bebegın kalp atısları için gecen gün belkı arkadaslar hatırlamıstır .birisi gayet iyi duyuldu diğeri ni hemşire zor buldu ama oda çok net değildi hatta hemsıre bunun kalp atısı diğerine göre çok yavaş demıstı bende dururmuyum çıktım en yakın tıp merkezine gittim doktor ultrasonda baktı gayet iyiler suyunda çok iyi grm olarakda çok iyi bak kalplerıde atıyo dedi bende hemsırenı söylediğini söyledım onlar ellerındekı aletlerle ne bilirler boşver inanamayın böyle seylere dedi bende rahatlamış bi şekılde evın yolunu tuttum canım panıkledığımlede kaldım

hymarry evet erkek kesın canım allahın izniyle alacagımda pek erkekeler için güzel cıcıler yok yaaa yada ben beğenemıyorum mu ne

kızlar yaa ne oldunuz sesiniz çıkmıyo yarın doktora gittiğimde yolculuk yapıp yapamayacagımı soracagım sizce izin verır mı gidecegımız yer 5bucuk saat sürüyo.size bu konuda doktorunuz bişey dedi mi hiç

canlar ben burdayım. raporumu hazırladım yolladım.:))geçen hafta biraz tembellik yapmışım işler biri,kmiş. akşama kadar anca biter işler yaww. wvde çalışmanın bu kötü yanı var işte tembellik yapıyon sonra sıkışıyon(( ama şimdilik aranızdayımmm:)

hymarry kıs seninkilerde pek bi nazlı çıktılar yüz görümlük taksaydınız belki gösterirlerdi:)))

arkadasım usg tetkıkı derken ultrasonu mu diyon
Evet canım,burda yaza yaza bu kalmış parmaklarımda usg diye ultrasona diyoruz bazen:kedi:
hymarry evet erkek kesın canım allahın izniyle alacagımda pek erkekeler için güzel cıcıler yok yaaa yada ben beğenemıyorum mu ne
Canım ben 1 yaşa kadar öyle tulumların dışına çok fazla çıkmayı düşünmüyorum.Yani yazık çocuğu şirin duruyor diye süsleyip püslüyorlar,kilotlu çoraplar yavruyu sıkıyor,etekler kucağa alınca kafasına çıkıyor vs,,, bu yüzden öyle kız erkek pek fark yok aslında.Bol bol erkek yakalı iç badi almıştım ben bebeklere erkek dediklerinde.Onu her tulumun içine giydirdiğinde çok güzel oluyordu.Şimdi de aynı yaklıları kızlar için aldığım tulumların içine koyuveriyorum,hem çok şirin,hem kullanışlı,hem bebekler için rahat.
Yani öyle bayram seyran dışında çok şatafatlı olmayı düşünmüyorum bebekler için..

Canım kolay gelsin,bikaç gündür de ortada yoktun,ilgilenemdin bieyler normaldir,yavaş yavaş serin serin yap evinde işlerini canım.Benim de bağlantı gidip geliyor bugün,anlamadım,aradım merkezi sorun da yok diyorlar ama ben de buralardayımm..
Ayyyy hiç sevmem nazı niyazı ıyyy,babalarına çekicekler herhalde:mymeka:,uyuz oldum.Ne itip kaktı doktoooorr,bi ara karnımı sarsarken sağdan sola savrulduğumu hissettim dedim ne oluyor yaaa,yok anam,elini koymuş yüzünün üstüne,çekmedi onu ordan..
Öbğr zaten alltta kalmış garibim onun neresi nerde hiç anlamadım.Şimdi oynaşıp duruyorlar ikisi de ama hiç yüz vermiyom yanilmaz:kaydirigubbakcemile3

ay sorma valla biz yerimizden kalkarken bile sarsmayalım diyoz anam doktorlar langır langır sallıyolar..:umursamaz:

oyyş yerim ben onları.. ay karnım acıktı.. bugün kendi evimdeyim. hazır yemekte yokk:kedi:

Sorun çıkacağını hiç sanmıyorum.Konuşup burda bize sonucu söyle canım..
öyleyse bende öyle yapayım arkadasım önce tulum sonra ilerde kıyafete gecerız artık

Gerçekten bunu kullandıkça daha da iyi anlaycaksın.Ben 1 yaşa kadar boy boy tulumlar düşünüoyrum sadece.Hem alt açmada rahat,hem çocuk için işte yazdığım gibi.Öel bir gün için o zaman alınabilir ama şimdilik çok cici-bici olayına girymeceğim.Ha 1 yaş dolay,ayaklanırlar o zaman bakarız düşüncesindeyim canım..

ay sorma valla biz yerimizden kalkarken bile sarsmayalım diyoz anam doktorlar langır langır sallıyolar..:umursamaz:

oyyş yerim ben onları.. ay karnım acıktı.. bugün kendi evimdeyim. hazır yemekte yokk:kedi:

ayy wavycim dün hastanede yeni doğmuş bir bebeği bebek hemşiresi yakınlara gösteriyordu sanırım.Ay o eldivenler görseydin elindekiii,piisss sanırsın temizlik yapmış:sinifsinif:,o çocuğu tutmaya kıyamazsın o hemşire o eldienlerle iki büklüm bir alıveriyor ki ıyyyylmaz:

kızlar günaydın.. bebeşlerinizi öpün yerimee.. ben dün bebişlere kot pantolon ve mont aldım6-9 aylık. istanbulda olan arkadaşlar için bir tavsiye. bakırköy capacity alt katta next mağazasında indirim reyonu var. tavsiye ederim. çok ucuz şeyler var ben bir mont fiyatına 2 kot ve 2 mont aldım

yaw noldunuz kimse yazmıyormu benmi görmüyorum( nerdesiniz ama ben birazdan çalışmaya başlıcam siz şakır şakır şakırsınız(senağlama

ay kıyamam ben ona yaa. devlet hastaneleri böyle işte. insan değeri hiç yok(

tünaydın kızlarr ben geldim nasılsınız bakalım keyifler nasıl umarım iisnizdirr :)))

wavycim açıkçası özele de ne kadar güvenmeliyiz bilemiyorum.Baksana televizyonlarda enfeksiyondan ölen bebek ahberlerii..Allaha emanetler yaaaa.
egelii canım hoşgeldin,ben iyiyim dün bebekleri renkli usg de gördük,çok kuru geldiler banakaydirigubbakcemile3,
Sen nasılsın?

iim canım bendee tıkınıoz öleee başkada bişi yapmiozzz,,inş bugün kusmam ( yeni şuruba başladım...

ya kızlar benim karnımdan başka biyerim büyümüyooo niekiii ?? göğüslerim büyüsün süt olsun istiorum,,yoksa olmıycak mı? :gitme:

kızlar hamilelik tv den ay ay bebeklerinizn gelişimine baktınız mı,çok güzel,ben onu izliyorum şuan,
ben bu arada 7. aya girmiş görünüyorum delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 inşallah kusmazsın,hala devam etmesi çok ilginçç:sm_confused:
benim de göğüslerim büyümedi canım ama sütün göğüsün büyüklüğüyle alakası yok biliyorsun.Benim şimdiden göğsümden sızmaya başadı küçük olmlarına rağmen.Dua et benim gibi kıçın burnun,dudakların şişmesin:roflol:

sız benımkılerı gorun kocaman oldular ya............ben napcam şımdıden boleyım ...........kılo aldı basını..............oyyy anam oyyyzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…