kıslar bu arada benim göğüslerim çok büyüdü yaa engelleyemiyorum ne yapacağım resemen koca karı memesi gibi sarktı bide karnıma değecek yakında sırt ağrısından ölüyom onları yüzğnden..
he bide sanırım göbiş tokuşturabilcwem sizinle birden büyüdü karnım anlayamadım,:)))
arkadaşlar yaa sağlık ocağına gitmiştik kalp atışlarına bakalım dedi hemşire birini net duyduk ama diğerini ne kadar uğraşsakta duyamadık acaba bi problemmi var çok korkuyorum yaa
Eğer kendini kolay göstermiyorsa kız diyorlar ama bilmiyorum,belli de olmaz.İkizlerde tekler kadar net olmuyor.Ben işte bana 12.hafatada 2 erkek demişlerdi,almıştım bişeyler,20.haftadan sonra iki kızd deyince kıyafetler değişti tabi,ama alıyorum yavaş yavaş.Sen de eğer erkekten eminsen,erkek için almaya başla yavaş yavaş canımm..yarın doktora gidiyorum bebişlerımı çok özledım yaaaa ...birinin net olarak cinsiyetını öğrenecegız inşallah doktor kıza benziyo dedi ama bakalım erkegı çabuk öğrendık diğeri kerata kendını göstermedı bi türlü kordonu da bacak arasındaymış merak içindeyım erkek kıyafetlerını bakıyorum kızlara söyle rahatlıkla bakamıyorum daha bişey almadım bebeklerıme siz aldınız mı kızlar yaaa
Canım biri dışarı bakıyordur,biri sırtını dönmüştür,yani sırtını dönmüş bir bebeğin kalp atışını da duyamazsın tabi ki değil mi?Sanki yakın zamanda sen yine sağlık ocağına gitmiştin yanlış mı hayırlıyorum canım?arkadaşlar yaa sağlık ocağına gitmiştik kalp atışlarına bakalım dedi hemşire birini net duyduk ama diğerini ne kadar uğraşsakta duyamadık acaba bi problemmi var çok korkuyorum yaa
canım endişe etme dur bakalım. bi arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı 1 ayda hastanede yatt. bu süre zarfında hergün nts ye bağlıyolarmıuş. bi tanesini hemen buluyolarmış diğerini uğraşıyolarmış artık pes etmek üzereyken buluyolarmış. öncelikle sakin ol bakalım. ikizlerde bazen nts ile zor duyulabiliyor.
doktor randevun ne zaman.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?