gecen seneye gore otel daha ıyı............kalınca daha guzel.................şimdş ılgı daha ıyı olmuş dedığın gıbı gecen seneler bazı seylerden bende memnnun değıldım ama bu sefer gıttıkçe eksıler gıderılıyoo................rahat bı ortam.............
Hymarrycim gerçekten verdiğin moral ve destek için teşekkürler,senin bu pozitif bakış açına ve rahatlığına hayranım keşke senin gibi olabilsem ama ben hergünü kendime zehir ediyorum bu bebekleri 2 yıl bekledim onların gelmesi için neler yaşadım çoğumuz gibi ,aslında çok ama çok mutluyum bunu söylemek bile saçma ama gel gör ki bu mutluluğu kendime bile söyleyemiyorum...
Canımm inanamıyorum bu yazdıklarınaa,neden gergin olasın,neden stresli olasın anlam veremiyorum inan.Biz bu ebeklere isteyerek,özleyerek sahip olmadık mı,şimdi onlar bizimle değiller mi,yani bundan daha güzeli bundan daha iyisi varmı?Bir daha hayatımızda bu güzel hamileliği yaşamak bile kısmet olmayacak belki,yazık değil mi bu güzel günlerine canım benimm?
nasıl olur canım ben senden önce hamıle oldugumu duyurdum burdan sen benden önce gözüküyon hesaplarında bi yanlıslık olmalı canım benım normal adet tarıhım 26 subattı yanı 18 haftayı gecmış olmam lazım herhalde bi yanlısın var arkadasım 14 mart transfer tarıhım benım ona göre mı hesapladın acaba.neyse çarsamba doktoruma sorar öğrenırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?