çizelgeyı düzelttım nihayet
Canım üç yavruya da çok sevindim canım.İnan içime öyle doğuyor ya balından beri,hep sağlıklı olsunlar diye ümid ediyordum açıkçasıisenin için zor olsa da.İnşallah üçünü de sağlıklı dünyaya getireceksin o günleri de konuşuruzz inşallah..umudumsun nasılsın..............
hymary canım doktordan gelıyorum üç bebeğimde benımle................ıyıler..............onbesgun sonra ense olçumlerı olacak ınş hersy guzel gıder.............
dediğim yer cok guzel belkı sende bılırsın masukıye yazcılar otel...............temız rahat bı yer...........yesıllık.............kahvaltısı koy kahvaltısı...........haftasonu boıraz kalabalık ama etkılemıyooo..........tam bıze gore kafa dınleme.................
Umudumsun canım geçen yaz Akdeniz gezdik,o ne sıcak,o nasıl bir nemdi,zor kaçtık yani,Allah size kolaylık versin.Yani sıcak olmasa hamileliğin henüz ilerleyen zamanında olmadığın için o kadr ağır geçmez,sıcak etkiliyor seni iştebenneyaptımkievet çalışıyorum malesef.kendi işimiz ama yinede zor geliyor.durumumdan dolayı genelde oturuyorum ama erken kalkması çok zoruma gidiyor.tatile ne zaman çıkıcağımı hiç bilmiyorum.eşim diyor nasıl olsa deniz havuz yasak.dışardan yemekte yasak doktorum yeme dedi bence gitmeyelim diyor ama belli değil bakıcasz artık
sakın sakın erken doğum falan canını sıkma şimdiden,inan insan kendini nasıl şartlarsa öyle oluyor,buna inanıyorum.Biz 35-36 dedik öyle yoldayız Allhın izniyle,Oyüzden sende iyi düşün,iyi olsun canım..Hymarrycim ayy çok alemsinkaydirigubbakcemile3ne kadar geç doğurursak o kadar iyi,bugünlerde erken doğum olayına takmış durumdayım da bizim gebelikler tekil gebelikler gibi değil ki doğum tarihimiz bile belli değil bu durum beni çok kasıyor:kedi:
umudumsun bak ben bu haftama geldim doktorumla belli bir tarih hiç konuşmadık.Bir 32-33 yapsak duruma ve bebeklerin gelişimlerine göre belli bir tarih verirler sanırım ama şimdilik hiç ortada öyle bir tarih mevzusu yok.ya gerçekten bize bi doğum tarihi verilmicekmi.neye bağlı olucak merak ediyorum bende
evet çalışıyorum malesef.kendi işimiz ama yinede zor geliyor.durumumdan dolayı genelde oturuyorum ama erken kalkması çok zoruma gidiyor.tatile ne zaman çıkıcağımı hiç bilmiyorum.eşim diyor nasıl olsa deniz havuz yasak.dışardan yemekte yasak doktorum yeme dedi bence gitmeyelim diyor ama belli değil bakıcasz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?