Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba şekerler

bebiş istiyoruz geçmiş olsun şekercim suya dikkat edicez burdan bu anlaşılıyor

penses te gelmiş hoşgelmiş

muallim cimde dönmüş oh mis her yerde yağmur var sanırım

Hymarry cim uğrayamamış pek kesin geziyordur :) limonatamızı kendim yapıyorum artık canım ama fazla içince şişiriyor artık sanırım herşeyin limitini çok sınırlı tutmamız şart .. sen kilo konusunda hep istikrarlı gitmişsin hiç zorluk çekmessin doğum sonrasında inşalllah.. demek herşeyin tatlarına alışmaya başlıyor bebişlerimiz bende diyorumki benim erkek kardeşim niye hiç bişey yemiyor. annem ona ahmileyken yemeden içmeden yatmış çocuk kaç yaşına geldi ne bi sebze koyar ağzına nede bakliyat ne içecek yediği içtiği sınırlı sayıda şey vardır. kim bilir belkide bundna kaynaklanıyordur aklıma geliverdi birden..

bide kızlar size şey sorucaktım hani yüyürüyüş diyorlarya hep doğum kolay olsun diye çevredeki herkez bana yürüyüş yapmıyomusun diye sorup duruyor yapmıyorum çok fazla diyincede yanlış bişey yapıyomuşum gibi bakıyolar dr istirahat demişti 1 ay önce bu sefer sormadım . size yürüyün yada yürümeyin dedimi dr niz bide egzersiz filanda yapmak lazımmı ..

ya kızlar................ben azcık yuruyence daha cok merdıven cıkınca hemen yoruluyorum ya..............nedenkı çoğul old ıcın mı..............bu arada geldım ..........herkese teşekkur..............

Selam kızlarrr,ben geldiiimmdelikafadulden
Özlüyorum sizi yaa,rüyalarımda birileri burda bişey soruyor,netten araştırıyorum neymiş diye,sonra buraya kopyalıyorum falan,manyadım iyice KKyladelikafadulden:roflol:
nevracim-pensescim sonra doğuran kazanır hadi bakalımalkisalkisalkis
Muallimcim hoşgeldinnn,o gittiğiniz otel haftasonu pek kalabalık olmuyor mu yaa,kafa dinleme biraz zor orda sanki,aynı yerden mi bahsediyoruz bilmiyorum canım ama,memnun kaldınız mı yani?Bu arada nefes nefese kalman zor,burda pek izah edemiyorum ama tekrarda fayda görüyorum,canım bu bebekler şuan bizim kan yolumuzla besleniyorlar,dolayısıyla onlara hem kan pompalamak hemn besin ulaştırabilmek adına bu normal canım.Sende de 3 tane olduğu gibi maşallahh,normal tabi canım.
Yağmur demişsin muallimcim bi de burda da acaip yağdı,Bostancıdan bir misafirimiz vardı,bizim orası günlük güneşlik dedi,demek ara ara bulutlanıp yağmış...
Pamuğum canımm gezmelerdeydim evettnaniknanikkaydirigubbakcemile3,
geziyorum,sonra ne diye çıktım diye üzülüp geliyorum ken ter içinde,hemen bir duş,kafam cosss ediyor sıcaktankaydirigubbakcemile3.Yürümek demişsin canım,yani bizim doğum tabi sezaryen olacak bu yüzden yürüyüşün doğumu kolaylaştırmasıyla alakası yok bunun ama ben bak bu zamana kadar hiç touramadım okulda koşturmaktan,çalışmaktan,evet belki doğuma bir faydası yok ama hala hareketli ve girişken durumdayım,yani hafiflik oluyor insanda.Ama erkenden yat yat yat olsaydım bu haftalarda mümkün değil,vinöle kaldıramazlardı beni öyle düşünüyorum yani..
O yüzden harekette fayda var bence canım..

umudumsun nasılsın..............
hymary canım doktordan gelıyorum üç bebeğimde benımle................ıyıler..............onbesgun sonra ense olçumlerı olacak ınş hersy guzel gıder.............
dediğim yer cok guzel belkı sende bılırsın masukıye yazcılar otel...............temız rahat bı yer...........yesıllık.............kahvaltısı koy kahvaltısı...........haftasonu boıraz kalabalık ama etkılemıyooo..........tam bıze gore kafa dınleme.................

evet çalışıyorum malesef.kendi işimiz ama yinede zor geliyor.durumumdan dolayı genelde oturuyorum ama erken kalkması çok zoruma gidiyor.tatile ne zaman çıkıcağımı hiç bilmiyorum.eşim diyor nasıl olsa deniz havuz yasak.dışardan yemekte yasak doktorum yeme dedi bence gitmeyelim diyor ama belli değil bakıcasz artık

Hymarrycim ayy çok alemsinkaydirigubbakcemile3ne kadar geç doğurursak o kadar iyi,bugünlerde erken doğum olayına takmış durumdayım da bizim gebelikler tekil gebelikler gibi değil ki doğum tarihimiz bile belli değil bu durum beni çok kasıyor:kedi:

Canım üç yavruya da çok sevindim canım.İnan içime öyle doğuyor ya balından beri,hep sağlıklı olsunlar diye ümid ediyordum açıkçasıisenin için zor olsa da.İnşallah üçünü de sağlıklı dünyaya getireceksin o günleri de konuşuruzz inşallah..
Yazıcı otelde yemek yedik bir kez biz;kalmaya hiç gitmedik,ama kalablık ve o kalabalıkla servisi falan çok eksik bulmuştuk.Yine de siz memnun kaldıysanız yakın bir dinlenme yeri açısından iyi gelmiştir canım..
Umudumsun canım geçen yaz Akdeniz gezdik,o ne sıcak,o nasıl bir nemdi,zor kaçtık yani,Allah size kolaylık versin.Yani sıcak olmasa hamileliğin henüz ilerleyen zamanında olmadığın için o kadr ağır geçmez,sıcak etkiliyor seni iştebenneyaptımki
sakın sakın erken doğum falan canını sıkma şimdiden,inan insan kendini nasıl şartlarsa öyle oluyor,buna inanıyorum.Biz 35-36 dedik öyle yoldayız Allhın izniyle,Oyüzden sende iyi düşün,iyi olsun canım..
ya gerçekten bize bi doğum tarihi verilmicekmi.neye bağlı olucak merak ediyorum bende
umudumsun bak ben bu haftama geldim doktorumla belli bir tarih hiç konuşmadık.Bir 32-33 yapsak duruma ve bebeklerin gelişimlerine göre belli bir tarih verirler sanırım ama şimdilik hiç ortada öyle bir tarih mevzusu yok.
35-36 yapabilirsek bizim doğum tam Ramazan Bayramına denk geliyor kısmetse:lepi:

neden deniz havuz yasak,havuz evet de bana doktorum denize istediğin gibi gir,temiz denize tabii.normal hayatına devam et dedi,ben denize gitmeyi düşünüyorum,yemek konusunda evet,özellikle et ürünleri bakteri bakımından zengin.dikkat etmeliyiz

Kendinize hiç şu yasak bu yasak diye şart koymayın,sıkılırsınız,bu uzun bir süreç,bir zaman sonra yasaklar sizi sıkmaya başlamasın,keyfinize bakın.
Sadece bu sakıncalı,bu faydalı diye bakmak lazım bence.
Doktor bana çiğköfteye,çiğ salam sosis gibi ürünlere dikkat et,yememeye çalış demişti.
Birgün burda bir topik gördüm açılmış,"imdat çiğköfte yedim",yani bu kadar basit değil.Ölmezsiniz bebekler de ölmazler merak etmeyin,herşeyin keyfini çıkarın ki,keyifli bebekleriniz olsun demikaydirigubbakcemile5

ne bileyim ya yazlığımız var denz kenarı havuz var önünde ama doktorum tavsiye etmem deyince cesaret edemedim.bide malum akdeniz çocuğuyuz bırak beni denize sabahtan akşama yüzeyim ama bebeklerim için azda olsa risk varsa girmeyeyim dedim girmiyorum bende

haklısın canım ama temiz denizde bir sakınca görmüyor şahsen benim doktorum,sadece havuzu tavsiye etmiyorum dedi,okadar..

kıslaaar selam herkesee. bi ce diyip kaçıcam. bugün kaçak modundayım:)) evde misafirler var. teyzem teyzemin kızı ve çocukları. bu arada evde ikiz var kıslar 15 yaşındalar ama şimsdiden ikiz heyecanı yaşatıyolar:))))öpüyom hepinizi

gecen seneye gore otel daha ıyı............kalınca daha guzel.................şimdş ılgı daha ıyı olmuş dedığın gıbı gecen seneler bazı seylerden bende memnnun değıldım ama bu sefer gıttıkçe eksıler gıderılıyoo................rahat bı ortam.............

Hymarrycim gerçekten verdiğin moral ve destek için teşekkürler,senin bu pozitif bakış açına ve rahatlığına hayranım keşke senin gibi olabilsem ama ben hergünü kendime zehir ediyorum bu bebekleri 2 yıl bekledim onların gelmesi için neler yaşadım çoğumuz gibi ,aslında çok ama çok mutluyum bunu söylemek bile saçma ama gel gör ki bu mutluluğu kendime bile söyleyemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…