şu an 69-70 kg civarındayım nerocumm. ben 85'e vururum herhalde
yok kız almazsın o kadar daha,,,banada öyle dediler ama ikiz çook kilo alırsın diye ben daha 11 kilo anca oldum bu haftadan sonra daha ne kadar alırm bilmem....
merhaba kızlar bende hamileliğim boyunca 17 kg akdım toplam. 12 kiloyu doğumda bırakmışım :) şimdi hamile kaldığım zamana göre 5 kg fazlam var aman bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
maşallah vilcğm ya sen çoğunu bırakmışsın masada süper vallaa
Hoşgeldin canım aramıza.Maşallah sanada göbişin süper.kaydirigubbakcemile5
Biz geldik teyzoşlar.Hacı ziyaterine gittik kuzularımla.zemzem suyumuzu içtik,hurmamızı yedik.oooh şifa olsun kuzularımazemuszemus
Kızlar kilolardan bahsedilmiş.Bende şimdiye kadar yani 25.hafta boyunca 10 kilo almışım
Ben bu gidişle 90 la tamamlarım diye düşünüyorum.64 le başladım,74 kiloyum.:kedi:
Ama kalbinizi ferah tutun,doğumdan sonra hepsi gidiyor.Sadece göbiş sarkık kalıyor.içinizi karartmıyımda.ama göbişte 6,7 ayda toparlıyor kendini.
ohh afiyet olsun kuzulara yarasın zemzem ile hurma,,,,,,bende o sarkık göbek olsun istemiyorum hiç sevmem göbek öncesinde de göbeğim yoktu zaten uyuz olurm kalırsa.......ama ben neyapar eder yok ederim herhalde sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni