• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar sanırım benide aranıza almanız gerekecek yada banada bişiyler öğretmeniz gerekecek:) bugün doktora gittim keseyi görmek için oda ne bir değil iki tane bebiş varmış çok mutlu oldum ilk başta yalnız biraz araştırma yapınca ve doktorun dediklerini duyunca biraz endişe duydum açıkcası ama sizin yazdıklarınızı okuyunca dahada iyi oldum.ben henüz 7 haftalık hamileyim tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım bu süreci sizlerle beraber geçirmek istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden....

hos geldin canim
ALLAH tamamina erdirsin hayirlisi olsun ins

bizde bugün doktordaydık iyilermiş benim kuzular Allahıma şükürler olsunki birirnin biraz kafası küçükmüş ama doktor duruşundan veya ultrasyon aletindende olabilkir dedi kiololarıda biri 1844 gr digeride 2135 gr olmuşlar

masaALLAH kilolalari cok iyi Allah hayirlisini versin canim

vuslat gozun aydin olsun canim ALLAH saglikli guzel gunlerini gostersin ins

telden yaziyorum ya o yuzden tektek atiyorum koppyalamak uzun suruyobilmiyorumkismile

kızlar meraba.ben pek giremiyorum kusura bakmıyosunuz dimi?
doğuran var mı ona bile bakamadım..nefes rahatsız mısın?ihmal etme dr u haberdar et mutlaka..

biz iyi sayılırız..kolik başladı..bitkisel ilaçlar kullanıyoruz ve zamanın geçmesini bekliyoruz çok çok zormuş bu kolik..bi de grip olduk üstüne..oğlan nefes alamıyo burnu tıkalı, kız annemle başka odada kalıyo..onu korumaya çalışıyoruz ama nafile emzirmek için alıyorum elime yavrumu..inşallah geçmez ona da..maske takıyorum ama bakalım..şu haftayı bi atlatsak..gerçi bişi bitiyo başka bişi başlıyo..bakalım hayırlısı..

bunların dışında sizi çok özledim, deliksiz uyumayı çok özledim, sessizliği çok çooookkk özledim..
hepinizi öpüyoruz..muccckksss...

canim cok gecmis olsun
nasil bir yogunluk bu Allah yardimcisi olsun herkesin
bizde seni ozledik valla bebislerini cok optummmm

günaydın.......nerdesiniz yahu kimse gelmemiş öğlen olmuş,,,,,

burçin cnm çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun biz neyapıcaz bakalım doğunca

Hayırlı günler kızlar.........nasılsınız...

Burcin çok geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin oğluna.Ya bu (kolik)neki arkadaşlar.valla herşeyi öğreniyorum burda süper.

Medinecim seni daha doğum yapmadan göremez olduk.Hayırdır iyimisin canım.

selam kızlar....
heyecanla saat 4 ü bekliyorum bugün bebişlerimi incelyecekler bize çok dua edin.....
hepinizi çokkkk öptüm burçincim çokkkk geçmiş olsun tatlım....

selam kızlar....
heyecanla saat 4 ü bekliyorum bugün bebişlerimi incelyecekler bize çok dua edin.....

allah yar ve yardımcınız olsun dorukcum ıns bebıslerın cok cok cokkkkk ıyılerdır opuyorum onları mınık tospacıkları sapasağlam onlar annesı heycanlanma sen kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canim cok gecmis olsun
nasil bir yogunluk bu Allah yardimcisi olsun herkesin
bizde seni ozledik valla bebislerini cok optummmm
sağol güzelim valla keyifli olduğu kadar zor da..Allah önce sağlık versin başka bişi istemiyorum ben..
günaydın.......nerdesiniz yahu kimse gelmemiş öğlen olmuş,,,,,

burçin cnm çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun biz neyapıcaz bakalım doğunca
canım çok teşekkür ederiz valla..napalım düşe kalka büyüyeceğiz..Allah daha büyüklerinden korusun ne diyim..

Burcin çok geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin oğluna.Ya bu (kolik)neki arkadaşlar.valla herşeyi öğreniyorum burda süper.

sağol tatlım..
kolik, bebeklerin biraz gaz sancısından biraz da ilgi isteyip şımarmalarından kaynaklı, çoğu zaman sebepsiz günde 4 ila 12 saat süren çılgınca bi ağlama krizi oluyo tatlım..genelde bitkisel ilaçlarla çözümlemeye çalışıyo doktorlar ama cevap vermediği durumlar da olabiliyo malesef..biz şimdilik büyük ölçüde iyiyiz çok şükür ama cevap alınamasa da ilaçlara ve tadaviye 4 ila 6 aylıkken (nadiren daha da uzuyomuş) kendiliğinden düzeliyo..bu bebeklerin doğal ortama uyum sağlama süreci, bağırsak ve midelerinin, sindirim sistemlerinin doğru çalışmaya başlama süreci yani..
inşallah sende olmaz çünkü çoookk ama çoookkk zor..
selam kızlar....
canım hayırlı haberler al inşallah..
teşekkür ederiz..

canim cok gecmis olsun ayagin icin
inan bende cok zorlaniyorum ama gececek ins hayirkisiyla

teşekkürler canım sagolasın

doğuran var mı ona bile bakamadım..nefes rahatsız mısın?ihmal etme dr u haberdar et mutlaka..

biz iyi sayılırız..kolik başladı..bitkisel ilaçlar kullanıyoruz ve zamanın geçmesini bekliyoruz çok çok zormuş bu kolik..bi de grip olduk üstüne..oğlan nefes alamıyo burnu tıkalı, kız annemle başka odada kalıyo..onu korumaya çalışıyoruz ama nafile emzirmek için alıyorum elime yavrumu..inşallah geçmez ona da..maske takıyorum ama bakalım..şu haftayı bi atlatsak..gerçi bişi bitiyo başka bişi başlıyo..bakalım hayırlısı..

bunların dışında sizi çok özledim, deliksiz uyumayı çok özledim, sessizliği çok çooookkk özledim..

burçin canım geçmiş olsun Allahım şifa versin sanada kolaylık versin inşallah

kızlar ben kendimden çok korkmaya başladım kasılmalarım çok offfffffff ilk başta çok sık baygı agrılı başladı 45 dakka sonra araları azaldı 10 dakkada bir şimdide 20 dakkada bir hafif hafif giriyor aşagıyada vuruyor hafif hafif .umursamamaya çalışıyorum iş yapıyorum geçecek diyorum inşallah geçer yalancıdır bunlar .eyer gerçekse yandıgımın resmidir .dua edinde yalancı olsun .:Saruboceq:

nefescigim bence ihmal etme doktora git geçenlerde benimde olmuşdu böyle kasılmalar doktoru aradım hemen gel dedi gittim ve doktorum sancın var dedi ben birgün hastanede yattım serum falan verdiler baya rahatladım

masaALLAH kilolalari cok iyi Allah hayirlisini versin canim

amin canım cümlemize inşallah

Ayh canım ben gercekten hiç iyi degilim tansiyonum falan düşüyo zaten oturmak mümkün degil ben birazda vucud olarak mınyonum daha cok zorlanıyorum sıgmıyolar okadar cok catladıki karnım doguma kadar harita gibi olucak mafoldumben
Yani benim baya zor geçiyo yazdıgım zamanlarda da telden giriyorum pc basında oturamıyorum hiç ...:çok üzgünüm:

Hakketen herkes bugun ne yogunmus

Bende iyi degilim dogum yaklaştı gibi 26sını bekleyemiçem anladım

ne kusura bakması hayatım biz bile zor giriyoruz sen iki bebişle gayet normal iyi olunda.
geçmiş olsun canım .kolik çok zor benim arkadaşımın oğlu öyleydi hiç uyumazdı bebekte kendide bitiyordu valla artık ama erkenden düzene girer inşallah .hepsi düzelecek allah saglık versin .canım bebişleride senide kocaman öpüyorum.

canım geçenlerde kasılmalar bendede çok arttı nst ye girdim dr normal dedi ama ben şuna dikkat ettim moralle çok alakası var sen gerginsen kasılmaların artıyo sinirlenmemeye filan çalış çünkü %100 etkiliyo test ettim onayladım bide magnezyum günde ben 3 kere içiyorum o şekilde verdi dr um sen kaçtane içiyosun belki dr un dozunu arttırır
ben magnezyum içmiyorum canım .nidilat kullandıgımdan onu veremiyor dr.ben bide gündüzleri hiç bacagımı uztıp yatmıyorum batıyor sanki o yatak bana vücutta yoruluyor .iflasediyor.dün nekadar kötüydüm bittim resmen gecede tansiyonum fırladı.sabah kalktım taş gibi valla sanki dün ben yaşamadım onları.huylu huyundan vaz geçermi iyiyim diye bütün gün iş yaptım şükür şimdilik iyiyim inşallah bidahada bişey olmaz.

slmlarrrr ben bugün gezmelerdeydimmmm.....
geç geldim ayaklarım koptu gezmekten

ohhh maşallah ne güzel gezmişte gelmiş banane bende gezmek istiyorum ayaklarım kopana kadar yaaaaaaaaaa kıskandım .

medinecim bizi korkutma demişsin ya korkma bitanem bu olayı şöyle düşün gerdek gecesi gibi kimininki çok acır kimininki acımaz ama öncesinde korkuturlar ya
abartılı bi örnek oldu ise kusurabakmayınnn

artvinli canım koca göbüşüm :))))
25 haftadasın acuk kaldı sık dişini 10 hafta felan neyseki yaz sıcaklarına denk gelmiyosun pastırma sıcakları gelmeden gelecek melekler canım skain bir anne ol kolik olmasınlar tavsiyemm

dirimmm gezginci karuuuuuu yarında benle gezecennnnn

hamişlerrr nasılsınızzz bakımmm benim meleğim bana gülmeye başladı annelik süper bişiii ikisininde gamzesi varr cumartesi günüde babamız arabamızı aldı yarın ilk defa kullanacağızzz onun dışında iyiyiz yorgun ve uykususuzzz

slmlarrrr ben bugün gezmelerdeydimmmm.....
geç geldim ayaklarım koptu gezmekten

belli zaten gezmede olduğn sabahtan beri görünmedin gezenti karuuuu

Ayh canım ben gercekten hiç iyi degilim tansiyonum falan düşüyo zaten oturmak mümkün degil ben birazda vucud olarak mınyonum daha cok zorlanıyorum sıgmıyolar okadar cok catladıki karnım doguma kadar harita gibi olucak mafoldumben
Yani benim baya zor geçiyo yazdıgım zamanlarda da telden giriyorum pc basında oturamıyorum hiç ...:çok üzgünüm:

allah yardımcn olsun medinecğm cnm ya 35 haftaya girmişsn artık son günler :1hug:

medinecim bizi korkutma demişsin ya korkma bitanem bu olayı şöyle düşün gerdek gecesi gibi kimininki çok acır kimininki acımaz ama öncesinde korkuturlar ya
abartılı bi örnek oldu ise kusurabakmayınnn

artvinli canım koca göbüşüm :))))
25 haftadasın acuk kaldı sık dişini 10 hafta felan neyseki yaz sıcaklarına denk gelmiyosun pastırma sıcakları gelmeden gelecek melekler canım skain bir anne ol kolik olmasınlar tavsiyemm

dirimmm gezginci karuuuuuu yarında benle gezecennnnn

hamişlerrr nasılsınızzz bakımmm benim meleğim bana gülmeye başladı annelik süper bişiii ikisininde gamzesi varr cumartesi günüde babamız arabamızı aldı yarın ilk defa kullanacağızzz onun dışında iyiyiz yorgun ve uykususuzzz

amnda aman yesinler onların gamzelerini,

Back