wavy nerdesin yaaaaaaw
bwn gidiyorum sen geliyorsun,sen geliyorsun ben gidiyorum bi denk gelemiyoz yavrum yaaa:sm_confused:
Ya ne bu yaaa,yoğunluktan mı ne alıntı yapamadım.
Ben geldim kızlarrrrrdelikafadulden
kaswacımm canım beniö hayırlı uğurlu olsun.Bir erkek bir kız tutturanlara maşallahh.
Bizm gibi iki kızlı analaradan olup hala bir umut bekleyenlere de (wavycim kız onlar kızzzz) iki kere maşallah deyin bari..
TOTEM canım aramıza hoşgeldin.Hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahh..
Fakat değerin tek bebek gibi görünüyor canım.Tedaviyle mi hamilesin?
Başına gelen bilir tatlım bunu.Bende dermiyim hiç hamileyim diye?Ama benim kocaman bir karnım oldu artık,saklanacak gibi değil.Yanıma gelip sordular.Ben kilolu biriyim.O yüzden bu hamilelik işini çok sevdim çok.Kilolarımı hamileliğe bağlayıp,psikolojimi rahatlatıyorum.Hatta komik bir şey daha yaptım.Tişört aldım kendime.Önünde ingilizce şişman değilim,hamileyim yazıyor.kaydirigubbakcemile3 ne guzel züğürt tesellisi dimilülülülülülü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aaaaa süpersin yaaa,tam benlik..
Aynı ben de senin gibi kilolu hamile kaldım,şimdi aynı hamileliğe vuruyorum.Yanlız bir de uyuz bir gurup var.Hamile değilken göbeğimden dolayı hamilemiydin diye soranları terslemişim.Şimdi hamile olmama rağnmen sormaya cesaret edemiyorlar hamilemisin diye.Bana da bi tişört lazım "bakmayın öyle,eveett hamileyim" diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?