Doktordan geldim,yavrularımı gördüm.Uçacağım mutluluktan..Cinsiyetlerimizde belli oldu sayılır.1 kız,1 erkek.Kızım %100 bellı ,oğlum %90.Kızım çok da edepsiz teyzeleri.Çok hareketli ve kendini göstermeye pek meraklıymış maşallah.Oğlumda çok uykucu zor uyandı,çok da edepli.Kızım iki gün önde kardeşinden.Bugün omega-3 hapıma da başladık.Allah tüm isteyenleri güldürsün,herkese yaşatsın bu duyguyu.Şükürler olsun..
Doktordan geldim,yavrularımı gördüm.Uçacağım mutluluktan..Cinsiyetlerimizde belli oldu sayılır.1 kız,1 erkek.Kızım %100 bellı ,oğlum %90.Kızım çok da edepsiz teyzeleri.Çok hareketli ve kendini göstermeye pek meraklıymış maşallah.Oğlumda çok uykucu zor uyandı,çok da edepli.Kızım iki gün önde kardeşinden.Bugün omega-3 hapıma da başladık.Allah tüm isteyenleri güldürsün,herkese yaşatsın bu duyguyu.Şükürler olsun..
hayırlı olsun canım bende 5+5günlük ikizlere hamıleyim bende çok gaz sancısı ve kasık ağrısı problemıyaşanıyor uyutmuyor geceleri szilerde geçirdiniz mi? ne yapmam gerekli
Merhaba Tülay , tebrik ederim allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun
Kızlar bende hamile olduğumu 28 haziranda öğrendim.Henüz çok erken ama bana sanki ikizmiş gibi geliyor ya da ben öyle hissediyorum.
Tülay benimde şuan 4+6 günlük cnm cnm sen keseleri ne kadarlıkken gördün ?
Bu arada tüm hamileleri tebrik ederim
Merhaba Tülay , tebrik ederim allah tamamına erdirsin nazarlardan korusun
Kızlar bende hamile olduğumu 28 haziranda öğrendim.Henüz çok erken ama bana sanki ikizmiş gibi geliyor ya da ben öyle hissediyorum.
Tülay benimde şuan 4+6 günlük cnm cnm sen keseleri ne kadarlıkken gördün ?
Bu arada tüm hamileleri tebrik ederim
canım çok sewindim sende bendensin deseneee :))) benimde bi kiz bi erkek inanılmaz güsel bi duyguu yaaa :)) allah kucağımızada almayı nasip etsin inş... opuyorumnanaktan
canım tebrikler allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. kan değerin kaçtı canım?
kaswa hg güzel haber aldık sevindim senin adına inş sağlıkla gelirler bebişlerin
omega 3 benim doktorum vermedi ben aldım ama söylemiycem marinkap aldım 3 günde bir içerim artık sen hangisini aldın ?
CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM.ALLAH KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.SENDE BENDENSİN...BENİMDE OĞLUM DAHA ÖNDEN GİDİYO BİR KAÇ GÜN...kaydirigubbakcemile2 ÇOK SEVİNDİM
canım çok sevindim.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
valla bak kafam karıştı şimdi. benimde alttaki kız ve çok hareketli üsttekide kız olabilir dendi ama o pek bi uykucu yerinden kımıldamak için 40 naz ediyor. bide alttaki üstekinden iki gün önde bak şimdi acep %80 kız olan erkeğe dönermikikaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar evime geldimmm.çok özlemişim..kaswa tebrikler canım allh analı babalı büyütsünnn
Ya ne bu yaaa,yoğunluktan mı ne alıntı yapamadım.
Ben geldim kızlarrrrrdelikafadulden
kaswacımm canım beniö hayırlı uğurlu olsun.Bir erkek bir kız tutturanlara maşallahh.
Bizm gibi iki kızlı analaradan olup hala bir umut bekleyenlere de (wavycim kız onlar kızzzz) iki kere maşallah deyin bari..
TOTEM canım aramıza hoşgeldin.Hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahh..
Fakat değerin tek bebek gibi görünüyor canım.Tedaviyle mi hamilesin?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ya ne bu yaaa,yoğunluktan mı ne alıntı yapamadım.
Ben geldim kızlarrrrrdelikafadulden
kaswacımm canım beniö hayırlı uğurlu olsun.Bir erkek bir kız tutturanlara maşallahh.
Bizm gibi iki kızlı analaradan olup hala bir umut bekleyenlere de (wavycim kız onlar kızzzz) iki kere maşallah deyin bari..
TOTEM canım aramıza hoşgeldin.Hamileliğin hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahh..
Fakat değerin tek bebek gibi görünüyor canım.Tedaviyle mi hamilesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?